Πνευματική Διάκριση

στο Κίνημα της Νέας Εποχής


Αγαπητοί φίλοι,

απευθύνομαι σε εσάς με ένα αίτημα το οποίο είναι ιδιαίτερα καίριο και μια από τις βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι.
Το αίτημα αυτό αφορά την Πνευματική Διάκριση που είναι ΤΟ εργαλείο για εσάς για να μπορέσετε να πλοηγηθείτε εύστοχα και με ασφάλεια ειδικά μέσα στο κίνημα της Νέας Εποχής.

Γιατί ειδικά μέσα στο κίνημα της Νέας Εποχής;

Διότι εδώ θα βρείτε τις ποιο απίστευτες εκδηλώσεις του αρνητικού εγώ που ούτε στο χειρότερό σας όνειρο δεν θα φανταζόσασταν!

Εάν πιστεύετε πως έχετε από χειροπιαστά στοιχεία δει, κατανοήσει και γνωρίσει έστω και κάποια από εκείνα που συμβαίνουν γενικότερα στον κόσμο μας, όπως στην πολιτική, τις επιστήμες συμπεριλαμβανόμενη και την ιατρική, τις καλές τέχνες, τις θρησκείες και μάλλον σε όλους τους τομείς που αφορούν τη ζωή σε αυτό το πλανήτη, σας λέω πως ίσως δεν έχετε ακόμα δει, γνωρίσει ή κατανοήσει την τεράστια έκταση διαφθοράς και μόλυνσης που υπάρχει στο κίνημα της Νέας Εποχής!

Από προσωπικές μας εμπειρίες που υποστηρίζουν τα όσα έχουμε λάβει από τις διάφορες καταπληκτικές διδασκαλίες, μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε την σχεδόν απίστευτη δήλωση μεγάλων Δασκάλων όπως το Dr. Stone, πως 99% των εργατών του φωτός (συμπεριλαμβανομένους τους δασκάλους!) πέφτουν από την πνευματική σκάλα, και αυτό, χωρίς να το αντιληφτούν!

Και εδώ εννοούμε πραγματική και βαθιά πτώση και όχι τις μικρές καθημερινές πτώσεις-αναποδιές που μπορεί να συμβούν χωρίς μεγάλες επιπτώσεις, με τη λογική ‘πέντε βήματα μπροστά και ένα ή δύο πίσω’, οι οποίες συμβαίνουν κάθε φορά όταν μπαίνετε σε εγώ συνείδηση ή/και σε αυτόματο πιλότο.

Αναφέρομαι σε αυτό διότι αντιμετωπίζουμε αυτό το καιρό για δεύτερη φορά από διαφθαρμένους και παρανόμους από πολλές πλευρές ανθρώπους, απειλές για νομικές διαδικασίες λόγο δήθεν συκοφαντικών και δυσφημιστικών εκφράσεων που διαδίδονται από εμάς και ιδιαίτερα μέσα από την ιστοσελίδα του House of Light. Όπως μπορείτε άλλωστε και εσείς να επιβεβαιώσετε μόνοι σας, τούτο δεν έχει καμία απολύτως βάση...

Αγαπητοί φίλοι, να είστε βέβαιοι πως όλα όσα γράφονται και συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι με πολύ προσοχή ελεγμένα και βασισμένα σε πραγματικά στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή μας!
Ωστόσο δεν προχωρούμε (ακόμα) σε δημόσια ονομαστική καταγγελία, εάν και υπάρχουν παράνομες δια του νόμου πράξεις, διότι δεν μας αφορά το ΤΙ κάνουν κάποιο στο δικό τους χώρο με βάση τη δική τους ελεύθερη βούληση. Ώμος, όταν ξεπερνιούνται τα όρια και επηρεάζονται άμεσα άλλοι άνθρωποι, το θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε, χωρίς την εμπλοκή ονομάτων, όσους θέλουν την ενημέρωση αυτή και έχουν μάτια να δουν και αυτιά να ακούσουν.

Θα σας δώσουμε εδώ μόνο μερικά παραδείγματα των απίστευτων πράξεων αυτών των ανθρώπων οι οποίοι παρουσιάζονται ως αναληφθέντες Δάσκαλοι! Εκείνοι βέβαια, δεν είναι οι μόνοι διαφθαρμένοι στον Ελλαδικό χώρο του Κινήματος της Νέας Εποχής και θα εντοπίσετε με το εργαλείο της Πνευματικής Διάκρισης πάρα πολλούς χώρους όπου δρουν άτομα που έχουν πέσει από την πνευματική σκάλα!

Αγαπητοί φίλοι όσα ακολουθούν ΕΙΝΑΙ γεγονότα και όχι θεωρίες, όσο απίστευτο και να φαντάζει!

Οι συγκεκριμένοι αυτοί δάσκαλοι, λοιπόν, εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους μαθητές τους και ψαρεύουν τα νέα τους θύματα με τη χρήση ομιλίας και διδασκαλιών αληθινών μεγάλων Δασκάλων!

Όταν έλθετε αντιμέτωποι με αυτούς θα σας πούνε εκείνα που το δικό σας αρνητικό εγώ θέλει να ακούσει.

Είναι πολύ ευέλικτοι στην παραπλάνηση και εξαπάτηση, χρησιμοποιώντας ακόμα και πνευματικά εργαλεία για να σας ελέγξουν, κατευθύνουν και να φτάσουν έτσι στους δικούς τους προσωπικούς και εγωιστικούς στόχους!

Χωρίς έλεος θα σας πουν ψέματα και θα σας ειρωνευτούν (πίσω από την πλάτη σας), θα σας κρίνουν και κατακρίνουν (ακόμα και κατάμουτρα), θα εκδηλώσουν τα διάφορα αρνητικά τους συναισθήματα και ενέργειες όταν τους πατηθούν τα αντίστοιχά τους κουμπιά, θα σας πιέσουν σε αποφάσεις που δεν θα παίρνατε χωρίς την 'ευγενική' τους βοήθεια και τα κάνουν όλα αυτά στο όνομα του Θεού, του Χριστού, του Αγίου Πνεύματος και ολόκληρης της Πλανητικής και Κοσμικής Ιεραρχίας!

Εννοείται πως για τα σεμινάρια τους και τα υπερβολικά ακριβά προϊόντα που πωλούν δεν κόβουν ποτέ αποδείξεις και στις σπάνιες φορές που μπορεί να κόψουν θα είναι μη-νόμιμες!

Δίνουν την υπόσχεσή τους σε μαθητές πως θα φτάσουν στην ανάληψή τους εφόσον παρακολουθήσουν τα ακριβοπληρωμένα τους εργαστήρια και εμπλέκονται σε παράνομες δια το νόμο πράξεις (για τις οποίες έχουμε στα χέρια μας αρκετά αποδεικτικά στοιχεία).

Κλέβουν χωρίς δεύτερη σκέψη την πνευματική ιδιοκτησία μεγάλων Δασκάλων όπως το Dr. Stone, εκδίδοντας την με τη δική τους υπογραφή σε παράνομα βιβλία και εγχειρίδια. Εάν και έχουν λάβει αντίστοιχες εντολές από τους κατόχους τις πνευματικής ιδιοκτησίας για απαγόρευση πώλησης των βιβλίων αυτών, συνεχίζουν, σαν να μην τρέχει τίποτα, με την πώληση τους!

Απορώ πως μπορούν και κοιμούνται τη νύχτα...

Αγαπητοί φίλοι, όλα αυτά μάλλον σας ακούγονται εξωπραγματικά ή υπερβολικά;

Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν πως αντιστοιχούν σε πραγματικά γεγονότα, από προσωπικά βιώματα και αρκετές καταγγελίες - μοιράσματα που έχουμε λάβει από τα δεκάδες τους θύματα!

Για να μη μακρολογούμε ώμος εδώ και με άλλα στοιχεία που υπάρχουν πολλά ακόμα, ας έλθουμε στην ουσία του πράγματος η οποία δεν έχει να κάνει με τους ίδιους αυτούς ανθρώπους οι οποίοι είναι στην ουσία τους, όπως άλλωστε όλοι οι άνθρωποι, ενσαρκώσεις και πλάσματα του Θεού.

Παίρνω την επίκαιρη επίθεσή τους απλά ως αφορμή, για να μπορέσετε να δείτε μέσα από μια πραγματική ιστορία και όχι σε θεωρητικό επίπεδο τη μεγάλη σημασία του αρχικού μου αιτήματος για Πνευματική Διάκριση.

Η ουσία λοιπόν του πράγματος έχει να κάνει με τον απίστευτο τρόπο σκέψεις, λόγου και πράξης διαφόρων ανθρώπων μέσα στο κίνημα της Νέας Εποχής και την πραγματικά ασύλληπτη ικανότητα και δεξιότητα του αρνητικού εγώ να τους κάνει να δικαιολογήσουν ακόμα και παράνομες πράξεις.

Αναρωτιέται δε κανείς πως είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβάνονταν οι ίδιοι;

Και όμως το αρνητικό εγώ βρίσκει τους πλέον απίστευτους τρόπους και καταφέρνει να πείσει τους ανθρώπους πως όλα αυτά είναι πραγματικά για το καλό και μια Θεία αποστολή!
Αυτό βέβαια δεν ισχύει για άτομα τα οποία συνειδητά λειτουργούν για δικό τους, εγωιστικό λογαριασμό και οι οποίοι συνειδητά συνεργάζονται με/και για τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ας πάρουμε αυτήν την ιδιαίτερα δυσάρεστη αλλά πολύ παραδειγματική και πραγματική περίπτωση μέσα από τη ζωή και το γίγνεσθαι του κινήματος της Νέας Εποχής ως δίδαγμα και υποστήριξη του αιτήματός μου που έθεσα στην αρχή, να αποκτήσετε Πνευματική Διάκριση!

Και ας θυμόμαστε πάντα την πολύ μεγάλη δεξιότητα που έχει το αρνητικό εγώ για να προκαλέσει την πτώση:

Επειδή έχετε καταφέρει να φτάσετε σε κάποια επίπεδα μύησης (εννοώντας τις μυήσεις στα εσωτερικά πεδία και όχι σε σεμινάρια Ρέικι κλπ.) δε σημαίνει πως έχετε ξεπεράσει τον κίνδυνο αυτό!

Εάν ένας μέγας Αρχάγγελος μπορούσε να πέσει από την πνευματική σκάλα και τη χάρη του Θεού, (όπως συνέβη με το γνωστό σε όλους μας Λούσιφερ [εκείνος που φέρνει το φως] και να γίνει βάση την ελεύθερή του επιλογή ένας από του μεγάλους αρχηγούς των σκοτεινών δυνάμεων) πιστεύεται πραγματικά πως η πτώση δε θα μπορούσε να συνέβη και σε εσάς ή οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο, ακόμα και Δάσκαλο;

Αγαπητοί φίλοι, χρειάζεται να βρίσκεστε σε μόνιμη εγρήγορση
για να αντιλαμβάνεστε τις παγίδες του αρνητικού εγώ, ακόμα και όταν έχετε απελευθερωθεί από τον τροχό της επανενσάρκωσης ή όταν μπορείτε δικαίως να φέρεται τον τίτλο του Αναληφθέντα Δασκάλου!

Στην πραγματικότητα, οι παγίδες, που είναι μαθήματα, γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες και ύπουλες όσο προχωράει κανείς στην πνευματική σκάλα και αποτελούν έτσι ισχυρές δοκιμασίες. Από αυτές οι Δάσκαλοι στα εσωτερικά πεδία μπορούν να δουν εάν και πότε κάποιος είναι έτοιμος να προχωρήσει σε υψηλότερη θέση μύησης και να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες.

Αγαπητοί φίλοι, μαζί με την εγρήγορση, η Πνευματική Διάκριση είναι εκείνη η οποία θα σας προστατέψει από τα αμέτρητα πλέον ψεύτικα, μη-ισορροπημένα, διαφθαρμένα ή/και περιορισμένης αντίληψης μονοπάτια και δασκάλους που σας περιμένουν με τα δίκτυα τους και με πολλά είδη δολωμάτων ως νέα θηράματα.

Όπως έχει πει και ο πολυ-αγαπημένος Ιησούς / Σανάντα,

"θα τους αναγνωρίσετε από τους καρπούς τους..."


Όσοι λοιπόν έχουν μάτια να δουν, ας δουν και όσοι έχουν αυτιά να ακούσουν ας ακούσουν!


Το μήνυμα αυτό σας δίνεται μέσα από Αγάπη
για να μη σπαταλήσετε το χρόνο (και συνήθως και το χρήμα) σας σε/με ανισόρροπες ή ψεύτικες διδασκαλίες και άτομα, για να μην καθυστερήσετε την δική σας εξέλιξη και, συνεπώς, την εξέλιξη ολόκληρου του πλανήτη μας.


Επιλέξτε λοιπόν ποιον θα υπηρετήσετε, το Θεό ή το αρνητικό εγώ!


Όλοι σας είστε καλεσμένοι από το Θεό!


Εσείς είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε το κάλεσμα;


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr