Κριτήρια Επιλογής

Σεμιναρίου & Δασκάλου



Αγαπητοί φίλοι,

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει το σταθερά αυξανόμενο αριθμό  σεμιναρίων και εργαστηρίων που γίνονται στον χώρο της Νέας Εποχής. Οι υπηρεσίες και τα σεμινάρια του ίδιου συστήματος όπως π.χ. του κλασσικού Usui Reiki αλλά και ο αριθμός των συστημάτων, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, δημιουργώντας έναν τεράστιο ωκεανό προσφορών και επιλογών. Για να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε το θολό τοπίο, θα πρέπει να εστιάσουμε σε μερικά βασικά κριτήρια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Αυτά τα κριτήρια είναι ιδιαίτερα σημαντικά, όταν απουσιάζει η πνευματική διάκριση και αναπτυγμένη, υγιής διαίσθηση, πράγμα που ακόμα ισχύει για τους 99,9 στους 100 ανθρώπους!

Ας ξεκινήσουμε με το κριτήριο που για τους περισσότερους είναι λόγω της εξωτερικά και οικονομικά δύσκολης εποχής που διανύουμε το πλέον καθοριστικό και συχνά χωρίς να υπάρχει καμία περεταίρω εμβάθυνση ή έρευνα σχετικά με την διδακτέα ύλη, τα προσόντα του «δασκάλου» κλπ.:


1: Η τιμή του σεμιναρίου / υπηρεσίας 

Εδώ έχουμε πολλά παραδείγματα ομάδων που χρειάζονται την προσοχή μας:
Έχουμε καταρχάς την ομάδα των ακριβών «υπηρετών», στην οποία συναντάμε εκείνους που συνεχίζουν μια μακροχρόνια πορεία όπως π.χ. αρκετούς από τους παλαιότερους δασκάλους του Ρέικι. Από την άλλη πλευρά βρίσκουμε εδώ και τους πιο νέους και φιλόδοξους ανθρώπους (συχνά καλοστεκούμενους οικονομικά με το αντίστοιχο οικογενειακό υπόβαθρο) οι οποίοι με ανεβασμένο τον πήχη της τιμής σε υψηλά επίπεδα συνειδητά ή ασυνείδητα προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να βγάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτό γίνεται σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα παράνομα, δηλαδή χωρίς καμία συνεισφορά στο σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκονται και «παίζουν» το παιχνίδι της δικής τους ζωής.
Μετά έρχεται η μεσαία ομάδα με τιμές προσβάσιμες ή σχετικά χαμηλές όταν συγκρίνονται με εκείνες των προηγούμενων χρόνων, όπου προσφορά και ζήτηση ήταν ακόμα σε χαμηλότερα επίπεδα. Εδώ θα βρείτε μάλλον τους πιο ισορροπημένους ανθρώπους στο κίνημα της Νέα Εποχής όπου μια λογική και ισορροπημένη αξιολόγηση προσφοράς και εισφοράς για αρκετούς είναι ο στόχος, χωρίς βέβαια αυτό να πετυχαίνει κιόλας…      
Ακολουθεί η ομάδα εκείνων που έχουν κατεβάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα τις δικές τους τιμές, συνήθως με στόχο την πιο μαζική προσέλκυση κόσμου, έτσι ώστε μέσω της ποσότητας ατόμων να καλύπτονται για τις υπηρεσίες τους. Τούτο είναι απόλυτα στο πνεύμα της εποχής όπου πολλά γίνονται επιφανειακά και αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της επικρατούσας fast-food mentalite και συνείδησης, ακόμα και στο χώρο της Νέας Εποχής. Σε αυτήν την ομάδα θα βρείτε συχνά πολύ επιφανειακά σεμινάρια με τεράστιες ελλείψεις ακόμα και στην βασική ύλη του εκάστοτε σεμιναρίου.
Τέλος, έχουμε την ομάδα των «σωτήρων του κόσμου», η οποία μέσα από μια λανθασμένη και ανισόρροπη σχέση των μελών της με τον εαυτό τους, και συνεπώς με το Θεό και τον περιβάλλοντα χώρο τους, πιστεύουν πως ο Θεός πάντα δίνει απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα και ότι ο άνθρωπος πρέπει επίσης να λειτουργεί έτσι. Εδώ βρίσκουμε εκείνους που συχνά πιστεύουν ότι πραγματικά και αληθινά υπηρετούν ανιδιοτελώς, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα βρείτε ωστόσο αρκετά κριμένα συμφέροντα, ακόμα και οικονομικής φύσης, εάν έχετε «μάτια να δείτε και αυτιά να ακούσετε»! Δείτε, εάν επιθυμείτε, και το κείμενό μου σχετικά με το Χρήμα και η Νέα Εποχή στο οποίο αναλύω λίγο βαθύτερα το θέμα αυτό.

Η τιμή μιας υπηρεσίας δε θα σας πει απολύτως τίποτα για τη ποιότητά της και δεν είναι εγγύηση για την καλή δουλειά από έναν αξιόλογο και ισορροπημένο δάσκαλο. Καλά θα κάνετε να μην επιλέξετε με βάση αυτό το κριτήριο ή τουλάχιστον όχι χωρίς να λάβετε υπ’ όψη και τα επόμενα που θα αναφέρουμε. Δική μας εμπειρία είναι πως από ένα επίπεδο και κάτω, μαζί με την τιμή πέφτει συνήθως (κατακόρυφα) και η ποιότητα. Έτσι θα είστε διπλά ζημιωμένοι: Θα έχετε χάσει (έστω και ένα μικρό) χρηματικό ποσό και ταυτόχρονα θα έχετε παραμυθιάσει τον εαυτό σας, μπλοκάροντας την εξέλιξή σας. Από την άλλη πλευρά είδαμε πως ούτε και τα ακριβά σεμινάρια ή υπηρεσίες γενικότερα είναι απαραίτητα καλά και ισορροπημένα…


2: Η προσφορά / διδακτέα ύλη, πρακτική εφαρμογή κλπ.

Το δεύτερο βασικό κριτήριο έχει να κάνει με το ΤΙ προσφέρεται και ΠΩΣ αυτό μεταδίδεται. Είναι εύκολο για τον καθένα να δει καταρχάς πόσες ώρες αφιερώνονται από το δάσκαλο και στη συνέχεια να μάθει για τα διαλλείματα και συγκεκριμένα, πόση ώρα κρατούν και πως εφαρμόζονται; Εκείνα που έχουμε προσωπικά βιώσει αλλά και ως μαρτυρίες έμπιστων ατόμων από άλλους χώρους είναι πραγματικά ασύλληπτα και πέρα κάθε φαντασίας!  Ενδεχομένως να σας βοηθούσε μια γνώμη ή εμπειρία από μαθητές του ίδιου εργαστηρίου/δασκάλου, ενώ μια συνομιλία και με τον ίδιο το δάσκαλο είναι πάντα απαραίτητη

Πολύ σημαντικό είναι ΤΙ προσφέρεται στη διάρκεια του σεμιναρίου και πόσο ενημερωμένος (τουλάχιστον εξωτερικά!) είναι ο δάσκαλος. Αναφέρομαι σε αυτό διότι υπάρχει μια πληθώρα δασκάλων που όχι μόνο δάσκαλοι δεν είναι αλλά ούτε τα βασικά δεν γνωρίζουν σχετικά με το αντικείμενό τους! Δεν αναφερόμαστε καθόλου στην πρόοδό τους στο πνευματικό μονοπάτι, στην «μαστοριά» και το ραφινάρισμα στα πολύπλευρα επίπεδα της γνώσης που πρέπει να διαθέτουν και που στους περισσότερους απουσιάζει εντελώς… Εάν δε βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα ή τα ενημερωτικά φυλλάδια του δασκάλου(εάν υπάρχουν!)  ρωτήστε τον ίδιο / την ίδια και κρατήστε σημειώσεις…

Για να αποφύγετε σεμινάρια με μύθους και παραμύθια καλώ είναι να κάνετε και μια δική σας έρευνα και να μιλήστε με μερικούς δασκάλους. Το εάν τελικά μπορεί να σας διδάξει κάτι ή όχι, εάν το σεμινάριο θα είναι ένα δώρο που κάνετε στον εαυτό σας ή απλώς ένα δώρο στο δάσκαλο, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Για να μην χάσετε το χρόνο και το χρήμα σας θα χρειαστεί από την πλευρά σας να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση ή/και την πνευματική διάκριση.


3: Η Ισορροπία του δασκάλου

Ήδη στο προηγούμενο κριτήριο αναφερθήκαμε σύντομα στο δάσκαλο και εδώ θα σας δώσουμε μερικά μόνο στοιχεία πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα το οποίο και έχω αναπτύξει λεπτομερώς στο Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1 "Ο Οδηγός για το Πνευματικό σου Μονοπάτι και την Ανάληψή σου". Η ισορροπία του δασκάλου είναι ένα ιδιαίτερα καθοριστικό κριτήριο αφού ένας ισορροπημένος δάσκαλος θα σας προσφέρει εκείνα που χρειάζεστε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να προβεί σε ανισόρροπες και πνευματικά λανθασμένες συμβουλές, απαντήσεις σε κρίσιμα για εσάς ερωτήματα ή σχέσεις με κανέναν μαθητή ή άλλο δάσκαλο.

Για να ονομαστεί ένα άτομο 'Δάσκαλος' πρέπει να έχει επιλέξει
τον δύσκολο πνευματικό δρόμο και να έχει ραφινάρει και 'μαστορέψει' στην κυριολεξία και στη συνέχεια υπερβεί πολλές από τις κατώτερες όψεις του εαυτού του.

Αυτό συνεπάγεται την ολοκλήρωση συγκεκριμένων μυήσεων στα εσωτερικά πεδία οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνες που γνωρίζουμε στα διάφορα σεμινάρια στο χώρο της Νέας εποχής. Όπως λέει και ένα γερμανικό ρητό,

«δεν έχει πέσει ποτέ ένας Δάσκαλος από τους ουρανούς»!

Έτσι χρειάζονται πολλά για να φτάσει κανείς στο επίπεδο Δασκάλου όντας ακόμα σε ένα φυσικό σώμα, ενσαρκωμένος στη Γη. Καταρχάς χρειάζονται «μαστοριά», διορθώσεις και υπερβάσεις στο επίπεδο του φυσικού σώματος, κάτι που προφανέστατα αρκετοί από τους δασκάλους που ψαρεύουν τη λεία τους στο χώρο της Νέας Εποχής δεν έχουν κατορθώσει. Βλέπουμε συχνά δασκάλους που είναι εξαρτημένοι ή, εάν θέλετε, καθοδηγούνται από ουσίες όπως το αλκοόλ, καπνό, χάπια, διάφορα είδη τροφών κλπ..  Όταν ακούσετε ένα (δήθεν) δάσκαλο να σας λέει, και συνήθως να το πιστεύει κιόλας ο ίδιος, φράσεις όπως «το τσιγάρο με γειώνει» λάβετε το μήνυμα αυτό για να ευλογήσετε την οποιαδήποτε σχέση μαζί του και να αλλάξετε πορεία! Οι ίδιοι θα σας πουν βέβαια διάφορες αμπελοφιλοσοφίες γιατί ειδικά σε εκείνους, η εξάρτηση ή ο εθισμός, δεν είναι αυτό που φαίνεται… βρίσκονται υπό την πλήρη κυριαρχία των ορέξεων τους… 
Η επόμενη ομάδα που μπορεί να έχει υπερβεί αυτό το πρώτο κομμάτι είναι θύματα (με όλη τη σημασία της λέξεις αυτής!) των συναισθημάτων τους και δεν έχουν καθόλου ή εντελώς ανεπαρκώς ραφινάρει αυτό τον τομέα. Μια επόμενη ομάδα δεν έχει ούτε καν ξεκινήσει ή παλεύει ακόμα με το ραφινάρισμα του νοητικού σώματος και την ενοποίηση του συστήματος των τριών νοών… Αρκετοί παλεύουν με όλα αυτά ταυτόχρονα, έχοντας ένα βασικό κοινό στοιχείο: Είναι όλοι στη θέση του θύματος! Πέρα λοιπόν απ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλά ακόμα που καθορίζουν εάν κάποιος Είναι ή δεν είναι Δάσκαλος.

Εκείνο που καλό θα ήταν να λάβετε υπ’ όψη σας είναι πως η ενεργειακές συναλλαγές κρύβουν και δυσάρεστες πλευρές η οποίες μπορεί να γίνουν βλαβερές όταν δεν παρατηρηθούν εγκαίρως.

Όπως μερικοί από εσάς θα γνωρίζουν, πολλά «ενεργειακά σκουπίδια» περνάνε από τον έναν στον άλλο άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Εάν λοιπόν ο ανισόρροπος δάσκαλος δεν γνωρίζει τα βασικά και δεν εφαρμόζει τις απαιτούμενες τεχνικές, όλα αυτά τα άχρηστα στοιχεία θα «περάσουν» στον μαθητή! Αυτό μπορεί να καθυστερήσει ή ακόμα και μπλοκάρει εντελώς την εξέλιξη του μαθητή και έτσι και τη συλλογική εξέλιξη. Λάβετε λοιπόν αυτό καλά υπ’ όψη διότι ο καθένας μας ευθύνεται ο ίδιος για τα όσα καταφέρνει ή όχι στην ενσάρκωσή του. Δικαιολογίες και ελαφρυντικά που αναζητάμε είναι απλώς τρόποι εμφάνισης του αρνητικού εγώ!

Ο χώρος, αγαπητοί φίλοι, δε μας επιτρέπει να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες μιας και το θέμα έχει τεράστια εμβέλεια και σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε ένα μάθημα αυτογνωσίας, άλλα να δώσουμε μερικά χρήσιμα στοιχεία για την επιλογή ενός σεμιναρίου ή/και δασκάλου.


Ελπίζω με αυτές τις πληροφορίες να σας έχουμε δώσει μερικά χρήσιμα κριτήρια για να μπορείτε πιο εύστοχα να επιλέξετε και να βρείτε τους λίγους άξιους που φέρουν τον «τίτλο» του δασκάλου (συνήθως χωρίς να το αναφέρουν καν!). Θα σας εξασφαλίσουν καλές και πρώτα από όλα ισορροπημένες εμπειρίες και τη μέγιστη δυνατή πρόοδο στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι. Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επαφή μαζί μας ή ελάτε να μας γνωρίστε στο χώρο μας ή επιλέξετε από το υλικό που προσφέρουμε στο House of Light Hellas εκείνο που σας ταιριάζει σε αυτήν τη φάση της ζωής σας…

Σας ευχόμαστε

καλές επιλογές και

τις ευλογίες του Θεού!


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff









House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) * 07 - 16 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) - ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

07-08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Αθήνα (Βριλήσσια). Η ΒΑΣΗ για όλους που ασχολούνται με την θεραπεία, το άγγιγμα αλλά και την εκπαίδευση ατόμων και ομάδων... περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ειδική ενημέρωση:

Για τη ΦΥΣΗΚΗ δήμηση και κάθε είδος δόμηση ο ΥΔΡΥΑΛΟΣ ΚΑΛΙΟΥ για τέλεια αδιαβροχοποίηση και 'αιώνια' χρώματα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!


Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2020 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr