Μερικά Στοιχεία για τα Μαζικά email

Αγαπητοί φίλοι,

απευθύνομαι σε εσάς με ένα θέμα το οποίο φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι επίκαιρο και για το οποίο έχω σε παρόμοιες περιπτώσεις ενημερώσει ήδη αρκετούς ανθρώπους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρόκειται για τα μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα (emails) που στέλνονται σε εκατομμύρια ανθρώπους με τελικά ένα κοινό βασικό σκοπό και πέρα από αυτόν, με την παρενέργεια της τεχνητής φόρτωσης των δικτύων. Υπάρχουν πολλά και διάφορα είδη τέτοιων ηλεκτρονικών επιστολών και ας εξετάσουμε εδώ τους τρεις πιο συχνούς τύπους.

Πρώτον έχουμε τις παρουσιάσεις με επισυναπτόμενα αρχεία ppt (PowerPointPresentation), τα οποία έχουν επιφανειακά και φαινομενικά θετικά μηνύματα. «Προσποιούνται» ότι είναι μηνύματα αγάπης, σοφίας και γνώσης με καλές συμβουλές για τους παραλήπτες τους που υποστηρίζονται από δήθεν παραδείγματα «πραγματικών» ανθρώπων και περιπτώσεων, για να καταλήξουν στη συνέχεια σε κυρώσεις και αρνητικές επιπτώσεις, εάν δεν προωθηθεί η επιστολή άμεσα, συχνά με χρονικό όριο και επιβαλλόμενο αριθμό παραληπτών. Τα δώρα που θα λάβετε αλλά και οι αρνητικές κυρώσεις που θα υποστείτε (ανάλογα με την επιλογή προώθησης ή μη) διαφέρουν και υπάρχουν πολλές παραλλαγές.

Δεύτερον υπάρχουν τα μηνύματα με σκληρές εικόνες ή/και σοκαριστικά θέματα, όπως εκείνο που περιγράφω στο επόμενο κείμενο ή ένα πιο πρόσφατο μήνυμα, ξανά με στόχο το Ισλάμ, που κάνει λόγο για τη δήθεν παντρειά ανδρών με μικρά, ακόμα και πεντάχρονα, κοριτσάκια και την υποστήριξη αυτής της απάνθρωπης παιδοφιλίας (όπως χαρακτηρίζεται τελείως λανθασμένα στο email εκείνο!) από την παλαιστινιακή αρχή. Τούτη η κατηγορία δημιουργεί συνήθως ‘δικαιολογημένα’ οργή και εχθρικά συναισθήματα και σκέψεις.

Μια τρίτη κατηγορία, που είναι αρκετή συχνή, αφορά δήθεν απειλές από ηλεκτρονικούς ιούς με δήθεν ανακοινώσεις από EE, Norton, Microsoft, CNN κ.λπ. οι οποίες μιλούν πάντα για φήμες που επιβεβαιώνονται για το χειρότερο ιό στην ιστορία για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα λύση, στα οποία αναφέρομαι πιο κάτω. Το αξιοσημείωτο είναι πως πολλά από τα μηνύματα αυτά κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια και απλώς ανακυκλώνονται ξανά και ξανά λόγω έλλειψης συνείδησης των χρηστών Η/Υ και διαδικτύου.

Μια ακόμη κατηγορία αφορά μηνύματα που πατούν το ‘κουμπί’ της συμπόνιας, όταν μιλούν για άτομα που (δήθεν) έχουν χαθεί (όπως η Angela Flores που φυσικά δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ επομένως δε χάθηκε ποτέ και δεν την ψάχνει κανείς!!!) και τα οποία ψάχνουν κάποιοι απελπισμένα να βρουν, ή για ένα παλικάρι που βρίσκεται στην εντατική του Ευαγγελισμού και χρειάζεται 40(!!!) φιάλες αίμα… εδώ και χρόνια!

ΤΙ είναι λοιπόν εκείνο που όλα αυτά τα φαινομενικά ακίνδυνα email έχουν σαν κοινό στοιχείο;


Ο ΦΟΒΟΣ!

ΓΙΑΤΙ;


Επειδή σας οδηγούν να λάβετε αποφάσεις για την προώθηση των μηνυμάτων με βάση τους διάφορους φόβους που βρίσκονται μέσα στο σύστημα του τετραπλού γήινού σας σώματος. Αντί να λειτουργείτε με ενωμένο ΝΟΥ και ΚΑΡΔΙΑ, με ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, πέφτετε στην παγίδα του αρνητικού εγώ που σας 'παίζει στη συνέχεια μπάλα' μέσα από τον υποσυνείδητό σας νου! Ακόμα και όταν έχετε ενστάσεις και δεν πιστεύετε τα όσα γράφει το μήνυμα αλλά λέτε καλύτερα να το προωθήσω, γιατί εάν τελικά είναι αλήθεια και όντως υπάρχει απειλή, ανάγκη, λάβω δωρεάν το λάπτοπ ή τα χρήματα, γίνω εκατομμυριούχος κ.λπ.; πάλι σας έχει χειριστεί το αρνητικό ΣΑΣ εγώ!

Αυτά βέβαια δεν αφορούν όλους από εσάς που διαβάζετε τούτο το κείμενο αλλά μάλλον αρκετούς κι εάν όχι πάντα και κάθε φορά που πατάτε το κουμπί για προώθηση, ίσως κάποιες φορές. (;)

Όσοι λοιπόν προωθείτε αντίστοιχα μηνύματα, γνωρίστε πως φορτώνετε άσκοπα τα ήδη φορτωμένα δίκτυα που σημαίνει ακόμα περισσότερη κατανάλωση ενέργειας και πρώτων υλών με όλη την επακόλουθη ρύπανση που δημιουργείται. Πιο σημαντικό όμως απ’ όλα συνεισφέρετε ασυνείδητα στο έργο των σκοτεινών δυνάμεων, αυξάνοντας μέσα στο συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητας το φόβο και συνεπώς το σκοτάδι!

Επιφανειακά και φαινομενικά όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν ακίνδυνα και αρκετοί να νομίζουν πως δεν τους αφορά και να πουν ‘σιγά μωρέ, και τι έγινε;’


ΤΙ ΕΓΙΝΕ;


Ατομικά μπορεί να μη φαίνεται και τόσο τραγικό, αν και σε επίπεδο προσωπικότητας υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις που ‘βαραίνουν και δυσκολεύουν’ την πορεία σας, συλλογικά όμως, και, εφόσον μιλάμε για μαζικές προωθήσεις τέτοιου είδους, υπάρχει σημαντική καθυστέρηση και μπλοκάρισμα του Θείου Σχεδίου!

Αγαπητοί φίλοι, πάρτε τούτες τις γραμμές στα σοβαρά και λάβετε τα στοιχεία που σας δίνω υπόψη. Όταν απλά συνεχίζαμε όλοι σαν πρόβατα να λειτουργούσαμε τελείως αυτόματα και χωρίς αυτοσυνείδηση, ο κόσμος μας δε θα άλλαζε ποτέ στο καλύτερο. Τα δυσάρεστα που βλέπουμε ολόγυρό μας που οφείλονται στην αυτοματοποιημένη, μη-συνειδητή λειτουργία των μαζών απλά θα παρέμεναν και θα αυξάνονταν. Έχει όμως έλθει η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα και να εκδηλωθεί ο Θείος Παράδεισος στη γη. Μόνο που ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Ο ΘΕΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ!

Αυτό όμως επίσης δε θα γίνει δια μαγείας ή από τους άλλους. Θα γίνει μόνο, εφόσον

ΕΜΕΙΣ,

ΝΑΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,

ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!

Και αυτό, αγαπητοί φίλοι, ξεκινάει

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,

και

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!


ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΚΕΨΗ που δε βασίζεται στο αρνητικό εγώ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ & ΑΓΑΠΗΣ και συνεπώς αποδυναμώνει εκείνες του σκότους και του φόβου!

Ο επηρεασμός, η ενδυνάμωση και χτίσιμο του συλλογικού υποσυνείδητου με σκεπτομορφές βασισμένες στο φόβο είναι ένα πραγματικά τρομερό και πολύ ύπουλο εργαλείο των σκοτεινών δυνάμεων που χρησιμοποιείται σε όλους τους τομείς και σε ένα πραγματικό όργιο ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, διαφημίσεις κ.λπ..

Τώρα, αγαπητέ αναγνώστη, που έχεις λάβει γνώση για τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένο ‘τρικ’ δεν μπορείς να πεις πλέον ‘μα αφού δε γνώριζα’… και αποφάσισε συνειδητά με ποιους ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ. Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες, υπάρχουν μόνο δύο στρατόπεδα:

θα παίξεις με το ΘΕΟ

ή με το αρνητικό ΕΓΩ και έτσι με τις σκοτεινές δυνάμεις;

Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο ή ουδέτερο!

Ανάλαβε τις ευθύνες ΣΟΥ

και τη σκυτάλη της

ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ

και έλα στην παρέα των συνειδητών εργατών και υπηρετών του ΘΕΟΥ!

Ο χρόνος πιέζει, μην το σπαταλάς σε ασήμαντα πράγματα, όταν μπορείς να ασχολείσαι με τις υποθέσεις του ΚΥΡΙΟΥ!

Να είσαι, να είστε όλοι πάντα καλά,

με Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

Ακολουθούν μερικές ανακοινώσεις, για τις οποίες έγινε λόγος πιο πάνω και οι οποίες θα σας είναι μάλλον γνωστές:

1. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ :    Η Ε.Ε. έßγαλε ανακοίνωση που επιßεßαιώνει κάποιες φήµες. Στις επόµενες µέρες πρέπει να είστε  πολύ  προσεκτικοί να µην ανοίξετε κανένα µήνυµα που θα σας έρθει µε τον τίτλο "PERFORMANCE ART" ή "PERFORMANCE" ανεξάρτητα  από το ποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι. Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυµπιακή φλόγα και  καίει  τον σκληρό  σας δίσκο. Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτοµο από τη λίστα των επαφών σας και γι'  αυτό πρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιο µήνυµα, µην το ανοίξετε και σßήστε αµέσως  τον  υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε από το  CNN και η  MICROSOFT το επιßεßαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό µέχρι σήµερα. Ανακαλύφθηκε προχτές το απόγευµα από MCAfee και δεν υπάρχουν ακόµη  λυσεις.  Καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα VITAL INFO  του HARD  DISK! Κάντε COPY και στείλτε το σ' όλους.
2. ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ :
Nα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν  χρησιµοποιείτε αλληλογραφία µέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL κτλ..  Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton. Στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσßαση στο Internet. Ίσως  λάßετε ένα  φαινοµενικά άκακο e-mail µε παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο:  «artisbeautiful.pps». Εάν το λάßετε, µην ανοίξετε το επισυναπτόµενο του  για  κανένα λόγο  και διαγράψτε το αµέσως!!! Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα µήνυµα θα εµφανισθεί  στην  οθόνη  σας λέγοντας: Itistoolatenow, noarthere, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, εδώ δεν υπάρχει  τέχνη! Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα  στον υπολογιστή σας και το  άτοµο  που σας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσßαση στο όνοµά σας, στο e-mail σας και στο  κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να  κυκλοφορεί! Η Microsoft  ανάφερε  ότι τα προγράµµατα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δηµιουργήθηκε από έναν  χάκερ ο  οποίος  αυτοαποκαλείται «artowner».  
ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ 
-
Η Ε..Ε έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες. Στις επόμενες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που θα σας έρθει με τον τίτλο "INVITE" ή "INVITO"  ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι.  Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό σας δίσκο. Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας και γι' αυτό πρέπει να  στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιο μήνυμα, μην το ανοίξετε  και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε από το CNN και η  MICROSOFT το επιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό μέχρι σήμερα. Ανακαλύφθηκε προχτές το  απόγευμα από MCAfee και δεν υπάρχουν ακόμη λύσεις. Καταστρέφει ολοκληρωτικά όλα τα VITAL INFO του HARD DISK! Κάντε COPY και στείλτε το σ' όλους. 
-
ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!
Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε  αλληλογραφία μέσω internet, όπως Yahoo, Hotmail, AOL  κτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και  την Norton.  Παρακαλώ στείλτε την σε όλους  όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο  e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο:  «Lifeisbeautiful. Pps». Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για  κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!! Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα  μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας:  It is too late now, your life is no longer beautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η  ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη!  Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα  στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ'αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας  και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι  νέοςιός, ο οποίος ξεκίνησε  πρόσφατα να κυκλοφορεί! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!! Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη  σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται «lifeowner».  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ!!!


Αγαπητοί φίλοι!

Θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις ακόμα μαζί σας σχετικά με την μαζική προώθηση από email. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στην προώθηση μηνυμάτων που συνήθως έρχονται σαν αγαπητικά και φαινομενικά θετικά email με powerpoint presentation. Τώρα θα αναφερθώ σε μηνύματα που έρχονται πιο σκέτα με πρωταγωνιστές σοκαριστικές φωτογραφίες, όπως ακριβός αυτό το μήνυμα που ακολουθεί πιο κάτω. Επειδή ζούμε σε μια εποχή πρωτόγνωρης επιτάχυνσης σε όλους τους τομείς έτσι συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους που αγγίζει το 90% να ταυτίζονται με τα διάφορα γεγονότα και χωρίς τη θέληση και επίγνωσή τους να μπαίνουν, ή να χάνονται ακόμα μέσα σε αυτή τη ροή γρήγορων ρυθμών. Τούτο πάλι γίνετε σχεδόν σε όλους, σε πάνω από 99% των ανθρώπων, εντελώς α-/υπό-συνείδητα κάτι που σημαίνει πως πορεύονται στον ονομαζόμενο «αυτόματο πιλότο». Όντας σε τέτοια λειτουργία, σχεδόν όλες οι αποφάσεις γίνονται επίσης αυτόματα και καθοδηγούνται από το αρνητικό εγώ που ελέγχει τον υποσυνείδητοι νου. Έτσι είναι και λογικό να μην ελέγχονται με ενωμένο νου και καρδιά τα διάφορα μηνύματα και απλός να προωθούνται παρακάτω, εντελώς αυτόματα και χωρίς αληθινή διάκριση, χωρίς πνευματική διάκριση. Συνήθως τα άτομα πιστεύουν πως αυτό είναι μια καλή πράξη και πως θα βοηθήσει γενικά. Και είδη εδώ φτάσαμε στο τέλος του παραμυθιού διότι δε θα βρείτε τίποτα και κανέναν που θα βοηθηθεί από μηνύματα όπως αυτό πιο κάτω!

Αντιθέτως αυτό που γίνετε είναι μια ενίσχυση των είδη πολύ πυκνών σκεπτομορφών που με βάση το φόβο στοχεύουν στην διατήρηση παλαιών, παγιωμένων συστημάτων και τρόπους σκέψης.

Όπως αναφέρουν και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι:

«Εάν δεν έχεις να πεις κάτι καλό, τότε μη μιλήσεις καθόλου!»

Στην περίπτωση πιο κάτω λοιπόν δεν υπάρχει κάτι ωραίο ή καλό και δεν υπάρχει επίσης κανένας θετικός σκοπός πίσω από αυτό! Αντίθετα, αυτό που πετυχαίνει (και ενδεχομένως να έχει επιλεχθεί και σκόπιμα από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά ΤΙ κάνουν) είναι να διογκωθούν οι είδη υπάρχουσες ανισορροπίες μέσα στον παραλήπτη και αυτός, αφού πατηθεί το αντίστοιχο κουμπί του, να πυροδοτήσει κι άλλο της εμπλεκόμενες σκεπτομορφές, συμβάλλοντας έτσι στη επέκταση και μεγέθυνσή τους. Tο αρνητικό σας εγώ μπορεί να σας εξηγεί τώρα (και ίσως να σας πείσει κιόλας!) πως εσείς από συμπόνια και ανθρωπιά και για τον καλό σκοπό της ενημέρωσης το έχετε προωθήσει (ή προωθήσατε αντίστοιχα emails στο παρελθόν).

Γνωρίστε πως το αρνητικό σας εγώ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΠΙΣΤΙΚΟ! Και πως βρίσκει τους πλέον απίστευτους τρόπους να σας παραμυθιάσει! Στο παράδειγμα πιο κάτω το πραγματικό κίνητρο θα μπορούσε να έχει εμπνευστεί από φανατικούς χριστιανούς που ζουν με την πεποίθηση και βαθιά πίστη πως όλοι η άλλοι λαοί στο κόσμο έχουν μπερδευτεί και δεν έχουν «σωστή πίστη», πως θα πρέπει να πιστέψουν με τον «ένα και μοναδικό» δικό τους τρόπο στο Θεό, χρησιμοποιώντας και τα ίδια ονόματα για το Θεό, Χριστό και το Άγιο Πνεύμα και ασκώντας φυσικά και τους ίδιους εξωτερικούς τρόπους λατρείας. Αυτό είναι βέβαια μόνο μία πιθανότητα από πολλές στην οποία δε θα ήθελα όμως τώρα να εστιάσω γιατί δεν έχει για την ουσία του θέματος και πολύ σημασία.

Με τον αναφερόμενο τρόπο λοιπόν ενισχύετε ένας αρχικά έστω και μικρός προγραμματισμός μέσα στο άτομο και εφόσον εκείνο επιτρέψει να το καθοδηγήσει το αρνητικό του εγώ, θα ενισχύσει όχι μόνο τον προγραμματισμό αλλά και την αντίστοιχη σκεπτομορφή. Όπως είναι φανερό, τούτο όχι μόνο δε συνεισφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ αλλά αντίθετα υποστηρίζει ενεργά το έργω των σκοτεινών δυνάμεων.

Ευχαριστώ τον αποστολέα του μηνύματος για την ευκαιρία που μου έδωσε να μοιραστώ μαζί σας τούτες τις σκέψεις πάνω στον τρόπο λειτουργίας του νου μας και τη σχέση του με το αρνητικό εγώ. Και από εκεί με την ΑΜΕΣΗ συνεργασία των ανθρώπων (;) σε α-συνείδητη βάση με τις χωρισμένες από το Θείο Σκοπό και Σχέδιο δυνάμεις. Θέλει να είστε σε μόνιμη εγρήγορση και να καλλιεργήσετε τη συνείδησή σας για να αποκτήσετε Πνευματική Διάκριση με την οποία δεν μπορεί να συμβεί μια τέτοια α-συνείδητη συνεργασία χωρίς να το αντιληφθείτε! Εδώ δεν έχει καμία σημασία εάν πιστεύετε πως ο σκοπός σας είναι καλός και πως προωθείτε τα μηνύματα με καλή πρόθεση. Όπως αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη:

«Το μονοπάτι προς την κόλαση είναι στρωμένο με καλές προθέσεις...»

Αγαπητοί φίλοι, σημειώστε και αυτό:

Όλες οι σκέψεις πηγάζουν

ή από το Θεό

ή από το αρνητικό εγώ


(μέσα από τον υποσυνείδητό νου).

Δεν υπάρχουν ουδέτερες, ή ενδιάμεσες σκέψεις

και έτσι

η κάθε σκέψη

είτε υποστηρίζει το Θείο Σχέδιο

είτε το μπλοκάρει
,

υποστηρίζοντας εκείνες τις δυνάμεις που έχουν απομακρυνθεί από το Θεό.


Επιλέξτε λοιπόν ποιούς εσείς θέλετε να υπηρετήσετε

και σε επόμενο email με αντίστοιχα ύπουλο περιεχόμενο σκεφτείτε με

ΕΝΩΜΕΝΟ ΝΟΥ & ΚΑΡΔΙΑ!

Ίσως θυμηθείτε τη φράση των δασκάλων (σε μια μικρή παραλλαγή):

«Εάν δεν έχεις να προωθήσεις κατή καλό/ωραίο, τότε μην προωθήσεις τίποτα!»


Ας κρατήσουμε εδώ πως το καλό ή το ωραίο δεν έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων και γεγονότων, το φαίνεσθε, αλλά έχει να κάνει με το είναι και την αλήθεια τους... Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μπορούσαν να ειπωθούν αλλά για αρχή έχετε πάρει πιστεύω το μήνυμα και για να μη σας κουράσω, ας κλείσουμε εδώ.

Το μήνυμα στο οποίο αναφέρομαι έδειχνε φωτογραφίες από μια υποθετική τιμωρία μικρού παιδιού. Το εισαγωγικό κείμενο ήταν το εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!! Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.

- Τι είδους θρησκεία είναι αυτή;


(Οι φωτογραφίες που ακολουθούσαν έδειχναν λεπτομέρειες της λεγόμενης τιμωρίας του παιδιού, εικόνες που μπορεί να ήταν εντελώς άσχετες με την αφηγημένη ιστορία ή ακόμα και «παίκτες»  και για ευνόητους λόγους δεν έχουν περιελήφθη εδώ.)


Αγαπητοί φίλοι,

ακολουθεί μια σύντομη απάντησή μου email σε ακόμα ένα από τα αμέτρητα πλέον email που προωθούνται είτε ασυνείδητα και με βάση την αυτόματη λειτουργία, το φόβο και υπό τον έλεγχο του αρνητικού εγώ είτε τελείως συνειδητά με βάση το εγώ, όπως και εκείνο που θα διαβάστε πιο κάτω. Δεν έχω συμπεριλάβει όλο το μακρινάρι του email αλλά μόνο μια πρόταση που επαναλαμβάνετε πολλές φορές απλώς με άλλους αριθμούς, για να πείσει τους παραλήπτες για τις βλακείες που αναφέρει και να τους βάλει με βάση τον εγωισμό  και μια πρωτόγνωρη στάση απληστίας στην ανοικτή προώθηση του μηνύματος:  


Sorry για το πρήξιµο αλλά χρειάζοµαι απελπισµένα το χρήµα και δε ρισκάρω να µην το στείλω σε όποιον φίλο και γνωστό µιλάει Ελληνικά.

είναι αλήθεια και εµένα µου είρθε µια επιταγή 16000 Euro και µετά µου έστειλαν και άλλη!

-


Αγαπητοί συνάνθρωποι,

προωθήσατε ένα email με παραπάνω περιεχόμενο και διάφορα νούμερα. Εκείνοι βέβαια που δήθεν έλαβαν κάτι έχουν φροντίσει να μην αφήσουν τις διευθύνσεις τους μέσα στο email.
Αλήθεια, εσείς που τα προωθήσατε, έχετε λάβει τις δικές σας επιταγές ή όπως είναι αναμενόμενο απλώς μια μούντζα; Καλό θα κάνετε να ενημερωθείτε για την απάτη των μαζικών email και να λειτουργήσετε πιο συνειδητά και υπεύθυνα. Είναι απαράδεχτο να βρίσκω την δική μου ηλεκτρονική διεύθυνση μέσα σε αυτό το ασυνείδητο και βασισμένο στην ανθρώπινη απληστία email. Εφόσον ΔΕΝ έχετε ποτέ λάβει τα 450.098.798.356 Ευρώ, ενημερώστε τουλάχιστον εκείνους που βάλατε στις ανοιχτές σας λίστες και απολογηθείτε! Αυτό είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε…


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr