metatron_symbol__mandala Για το Βρόχινο Νερό

&

Άνθρωπος = Πρόβατο ?

Αγαπητοί φίλοι,

μερική από εσάς θα έχουν λάβει από εμάς πριν δύο περίπου χρόνια σχετικό κείμενο για την απαγόρευση χρήσης και αξιοποίησης του βρόχινου νερού με το παράδειγμα της Αμερικής όπου είχε επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο σε εταιρία σέρβις Αυτοκινήτων που μάζευε και αξιοποιούσε το νερό βροχής που έπεφτε πάνω στις μεγάλες στέγες της επιχείρησής του. Τότε σε μερικούς αυτό φάνταζε πολύ τραβηγμένο και η γενική γνώμη ήταν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε εμάς. Ε λοιπόν έχει φτάσει η ώρα και για εμάς, όπως το είχαμε ανακοινώσει τότε!

Ναι αγαπητοί φίλοι, κρατηθείτε γερά και ακούστε: Τα λαμόγια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι και εκείνα τα οποία κυβερνούν μέσω των κομισιόν την Ευρώπη και έχουν επιταχύνει με αγονία την προσπάθεια τους να μαντρώσουν και υποδουλώσουν τελείως τους ανθρώπους της Ευρώπης (βλέπε την έντονη προσπάθεια στην Ελλάδα, μέσω της εξαθλίωσης του Λαού και το απόλυτο ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας) έχουν καταφέρει να εντάξουν και στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία νόμους για τη δήθεν ‘προστασία’ του περιβάλλοντος και του δημόσιου πλούτου που απαγορεύουν πλέον και σε εμάς την αξιοποίηση του βρόχινου νερού! Nαι, καλά ακούσατε!

Τότε με λίγο σαρκασμό είχα πει πως το επόμενο βήμα είναι να φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε και αυτό έχει ήδη φτάσει μόνο που ακόμα το ονομάζουν αλλιώς και το κάνουν μέσω των αντισυνταγματικών χαρατσιών! Η αιτιολογία λοιπόν για της τερατώδες και γελοίες τους κινήσεις που καταλήγουν τελικά σε νόμους, είναι πως «το βρόχινο νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πρέπει να εμποδιστεί η ελεύθερή του ροή και απορρόφηση από το υπέδαφος απ’ όπου τροφοδοτείται ο υπόγειος υδάτινος ορίζοντας»! Αυτό που κρύβεται όμως πραγματικά πίσω από αυτές τις γελοιότητες δεν είναι φυσικά η προστασία του περιβάλλοντος, αυτό τους μάρανε! Το περιβάλλον το οποίο δεκαετίες τώρα το καταστρέφουν συστηματικά και στοχευμένα. Στόχος είναι φυσικά ο απόλυτος έλεγχος και μάντρωμα των ανθρώπων σύμφωνα με την δική τους εξίσωση ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΠΡΟΒΑΤΟ ! Στα ίδια πλαίσια έχουν μπει τώρα και οι προσπάθειες καταγραφής, πάλη δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος, των γεωτρήσεων και πηγαδιών που στην πραγματικότητα έχει τους ίδιους αναφερόμενους πιο πάνω σκοπούς συν το συμπλήρωμα μερικών εκατομμυρίων ευρώ για τους τοκογλύφους της χώρας μας!

Όταν, αγαπητοί φίλοι, ελέγχεται η τροφή (μεταλλαγμένα και υβρίδια κ.λπ. δείτε τα σχετικά κείμενα στην ιστοσελίδα μας) και το νερό σε μια χώρα, ελέγχεις ολόκληρο τον πληθυσμό της και αυτό προσπαθούν να κάνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά σε χώρες πιο οργανωμένες όπου μέσα αυτό γελοίες νομοθεσίες και το φόβο για επιβολή κυρώσεων / προστίμων για τους δήθεν παραβάτες (δηλαδή ανθρώπους που κάνουν το λογικό, αυτονόητο και σωστό!) προσπαθούν να κάνουν των άνθρωπο τελείως πρόβατο.

Όμως, αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος ποτέ δεν ήταν ποτέ και  δε θα είναι ποτέ πρόβατο, άσχετα εάν για αιώνες έχουν καταφέρει της μάζες να το πιστεύουν και να τους ελέγχουν μέσω πολύ αποτελεσματικών μέτρων για προγραμματισμό του νου με φόβο.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ αλλά με την τόσο απλή και ακριβής εξίσωση που μας έχει δώσει ο αγαπημένος Sri Sathya Sai Baba, ο άνθρωπος είναι πραγματικός ΘΕΟΣ:

«Θεός = Άνθρωπος - Εγώ»

Κρατείστε αυτήν την απλή εξίσωση πάντα στο συνειδητό σας νου και ανασύρετέ την κάθε φορά που οποιοσδήποτε προσπαθήσει να σας κατηγοριοποιήσει και πείσει για κάτι άλλο! Και για να πετύχετε να το συνειδητοποιήσετε και να το βιώνετε θα χρειαστεί να μπείτε στο κόπο ενασχόλησης με τον τριαδικό σας νου (που είμαστε ειδικοί στο House of Light για να το πετύχετε) ο οποίος κρατά το απόλυτο κλειδί για αυτό και για την πνευματική σας πρόοδο. Και σε αυτό έχει αναφερθεί ο κοσμικός Αβατάρ με τη φράση:

«Ο νους φέρνει δεσμά και ο νους φέρνει απελευθέρωση»

Με αυτά και με το μήνυμα πως

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ

ΕΙΣΤΕ

ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ

ΕΙΝΑΙ

ΘΕΟΣ

κλείνω αυτή το σύντομο μήνυμα.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ και ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

ΠΡΑΞΤΕ ΟΣΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΡΘΑ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ! Σε αυτό ανήκει να μην πληρώνετε τα χαράτσια, τους δρόμους κ.λπ., να μη δηλώνετε της γεωτρήσεις και πηγάδια, να μαζεύετε τα βρόχινα νερά και να εξοικονομείτε έτσι πρώτους πόρους κ.λπ.. Μπείτε ενεργά μπροστά και ΠΡΑΞΤΕ, διότι

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗΣ,

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΦΟΒΟ!

Ξανά, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ μια και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό! Καλοσκεφτείτε το: Ποιος θα μπορούσε να είναι αλήθεια εναντίον σας αφού ο ΘΕΟΣ είναι πάντα μαζί σας και στην κυριολεξία μέσα σας;

ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΙ

και έτσι ας είναι!

με Αγάπη & Φως, πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


(κατεβάστε το μύνημα αυτό σε μορφή pdf εδώ)


metatron_symbol__mandala


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr