metatron_symbol__mandala

Άνθρωποι & Εξωγήινοι & 2012


Αγαπητοί φίλοι,

μείνετε εστιασμένοι στο Φώς & στην Αγάπη, καθώς η Ελλάδα δεν έχει ακόμα (αρχές Αυγούστου 2011) φτάσει στον πάτο που αναμένεται να γίνει της επόμενες εβδομάδες και μήνες. Όσο αυτό μπορεί να ακούγεται απογοητευτικό κρατείστε καλά στο νου σας το γεγονός πως το Θείο Σχέδιο δε θα επιτρέψει στο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ (για παγκόσμια διακυβέρνηση με πλήρη έλεγχο των μαζών) να πραγματοποιηθεί και πως πολύ σύντομα θα καταρρεύσουν όλα τα ανισόρροπα και ασύμβατα συστήματα όπως το χρηματοπιστωτικό αλλά και όλες οι ανισόρροπες γήινες ιεραρχίες όπως εκείνες των θρησκειών! Αυτό θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα εάν και θα ξεκινήσει από τη χώρα μας. Η Ελλάδα ξαναπαίζει έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο σε ό,τι αφορά το παγκόσμιο γίγνεσθαι και αυτό είναι φυσικά επίσης γνωστό εδώ και πολύ καιρό στην παγκόσμια ελίτ. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί πύλες στη χώρα μας (και σε άλλα σημεία του πλανήτη επίσης) που ετοιμάζουν μαζική είσοδο δυνάμεων του φωτός από το γαλαξία μας!

Πιστεύεται πραγματικά πως η επαναφορά και επιβολή στην Ελλάδα παλαιών χρεών μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μάλιστα με την αρχική τους μορφή του 19ο αιώνα ήταν τυχαία;

Πιστεύεται πραγματικά πως το Μνημόνιο 1, Μνημόνιο 2 και η απαράδεκτοι και αντισυνταγματικοί νόμοι που ψήφισαν οι προδότες συνεργάτες και στελέχη της Bilderberg επιβλήθηκαν τυχαία; 

Πιστεύετε πραγματικά πως ο Henry Kissinger (υψηλόβαθμο στέλεχος της Bilderberg στην οποία ανήκουν επίσης πολυάριθμα στελέχη της ελληνικής πολιτικής σκηνής!) αναφερόταν τυχαία δημόσια ήδη στα τέλι του 70 στο σχέδιο μιας αναγκαίας καταστροφής του Ελληνισμού και της Ελλάδας σαν χώρα ως προϋπόθεση για επιτυχή εφαρμογή των μακρόχρονων σχεδίων της ελίτ;

Τότε ανακοίνωσε μάλιστα και το σχέδιο πως σκόπευαν να το πετύχουν αυτό αλλά ποιος έδινε τότε σημασία σε όλα αυτά;

Η κοινή γνώμη και συνεπώς το συλλογική υποσυνείδητο των Ελλήνων σα λαός δεν βρίσκονταν σε κατάλληλο επίπεδο για να μπορέσει να επικοινωνηθεί το θέμα αυτό στις μάζες. Έτσι η ελίτ (που εκτελεί ως γνωστό απλώς της εντολές των σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες αποτελούνται από οντότητες που κινούν τα νήματα από διαστάσεις πέρα από την τρίτη) προχωρούσε σε δημόσιες ανακοινώσεις σαν εκείνες του Kissinger και άλλων στελεχών της Bilderberg (και αντίστοιχων οργανώσεων), νιώθοντας απόλυτη σιγουριά για την υπεροχή και επιτυχία τους. Όπως αναφέρεται όμως σε διάφορα ιερά βιβλία, και στη βίβλο, το ιερό βιβλίο των χριστιανών, μετά την υπερηφάνεια έρχεται η πτώση και αυτό ακριβώς είναι στα πρόθυρα να συμβεί πολύ σύντομ, ορατά πλέον και για τις μάζες! Λέω ορατά πλέον και για τις μάζες διότι σε μυημένους και Δασκάλους αυτό είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια βέβαιη πραγματικότητα, που έχει γίνει μετά το 1989 μια πλέον μη ανατρέψιμη από τις σκοτεινές δυνάμεις πραγματικότητα!

Όπως ενημερώνουμε χρόνια τώρα τους φίλους και συνεργάτες μας είναι απλώς ζήτημα χρόνου το πότε ακριβός θα εκδηλωθεί ο παράδεισος στη γη μια και ό,τι έχει αγκυροβοληθεί στο αιτιατό πεδίο δεν είναι ανατρέψιμο και πρέπει σύμφωνα με τους κοσμικούς νόμους να εκδηλωθεί σταδιακά επίσης στα χαμηλότερα πεδία. Τούτη η εκδήλωση εξαρτάτε ωστόσο σε μεγάλο βαθμό από τις ενσαρκωμένες σε φυσικά σώματα ψυχές και συνήθως μπορούν να περάσουν πολύ αιώνες μέχρι να γίνουν αισθητές κάποιες αλλαγές. Σε περιόδους όμως όπως την τωρινή όλα είναι διαφορετικά διότι οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο τον υπέροχο πλανήτη μας, μια κουκίδα στο σύμπαν (!), αλλά ολόκληρο το γαλαξία και ολόκληρο το σύμπαν μας και συνεπώς και τα άλλα σύμπαντα που ανήκουν στο ίδιο πολύ-σύμπαν με το δικό μας! Έτσι το όλο θέμα δεν αφήνεται στην τύχη από τις δυνάμεις του φωτός.  Αυτές οι δυνάμεις είναι η Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, Αγγελικές Ιεραρχίες (Άγγελοι & Αρχάγγελοι) του φωτός και εξωγήινες φιλές του φωτός, οι Δημιουργοί Θεοί (Ελοχείμ) και φυσικά η Πνευματική Ιεραρχία που είναι η επίσημη κυβέρνηση του πλανήτη μας στο εσωτερικό πεδίο. Αντιπροσωπεύει τον Πλανήτη μας προς τους άλλους πλανήτες και άστρα του γαλαξία μας, χωρίς ωστόσο να κατέχει ακόμα θέση στο γαλαξιακό συμβούλιο, εάν και αυτό θα αλλάξει σύντομα, μετά τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν και στο δικό μας πλανήτη!

Σε περιόδους λοιπόν όπως την τωρινή οι άνθρωποι δε μένουν μόνοι αλλά απολαμβάνουν την ενεργεί υποστήριξη των δυνάμεων του φωτός! Έχουν τεθεί σε εφαρμογή διάφορα σχέδια για υποστήριξη του ανθρώπινου γένους, ειδικότερα με τη συνεργασία των πιο εξελιγμένων από την ανθρωπότητα φιλών του γαλαξία μας, όπως οι Πλειάδειοι, Ανδρομέδειοι, Σείρειοι και φυσικά οι εκπληκτική Αρκτούρειοι που είναι η πιο εξελιγμένη φυλή ολόκληρου του γαλαξία μας! Για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει μαζί με τα πρώτα κύματα των ίντιγκος οι διοχετεύσεις πληροφοριών για επιτάχυνση της ανελικτικής διαδικασίας που ονομάζεται ανάληψη, κάτι που έχει γίνει ολοένα και πιο έντονο μετά το 1989. Αυτός είναι και ο λόγος για τις πολυάριθμες ιδρύσεις νέων φορέων, σχολών και ιδρυμάτων που προσφέρουν ολοένα και πιο αποτελεσματικές τεχνικές για μέγιστη δυνατή πρόοδο! Σε αυτές τις διδασκαλίες ανήκουν και εκείνες που εφαρμόζουμε στο House of Light.

Αγαπητοί φίλοι,

κάντε σε αυτό το σημείο ένα μικρό διάλειμμα και αναρωτηθείτε (κρατείστε σημειώσεις και μπείτε σε αυτοπαρατήρηση για να δείτε το προσωπικό σας status quo):

ΤΙ μου λέει η λέξη εξωγήινος;

ΤΙ προκαλεί η λέξη εξωγήινος μέσα μου, ακριβώς αυτή τη στιγμή, τώρα;

ΤΙ συναισθήματα (φόβος, άγχος, θυμός, δυσπιστία ή χαρά, εμπιστοσύνη, αγάπη κ.λπ.) μου προκαλεί;

ΤΙ αισθήματα (ταχυκαρδία, ιδρώτα, αυξημένη πίεση, ρίγος ή ίσως ηρεμία, χαλαρότητα κ.λπ.) μου προκαλεί;

ΤΙ κάνει ο νους μου; Εξετάζω χωρίς προκατάληψη ή μου έρχονται τελείως αυτόματα μυριάδες σκέψεις, αισθήματα και συναισθήματα ακύρωσης;

Καλό είναι να κρατήστε σημειώσεις καθώς απαντάτε και παρατηρείτε τον εαυτό σας για να τις επανεξετάσετε μετά από λίγες εβδομάδες ή μήνες, απαντώντας ξανά στις ίδιες ερωτήσεις!

Το θέμα των εξωγήινων είναι ένα από τα θέματα για τα οποία καταβάλλεται η μεγαλύτερη προσπάθεια για συγκάλυψη και αποσιώπηση. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, ισχύει επειδή οι σχετικά λίγες και συγκριτικά αδύναμες αρνητικές εξωγήινες φιλές που συνεργάζονται με τις σκοτεινές και διαφθαρμένες κυβερνήσεις γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη φοβούνται πολύ την αφύπνιση και το άνοιγμα των ανθρώπων προς τα φωτεινά τους γαλαξιακά αδέλφια! Γνωρίζουν πολύ καλά πως το κακομοίρικο παιχνίδι που παίζουν αιώνες τώρα θα τελειώσει απότομα και επίπονα για εκείνους εάν αυτή η αφύπνιση συμβεί.

Και τώρα τα καλά νέα:

Η

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΝΑΙ

ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ

ΤΩΡΑ!

Μην πανικοβάλλεστε λοιπόν, οι δυνάμεις του φωτός είναι εδώ κοντά μας και ολοένα και περισσότερα αδέλφια του φωτός εισέρχονται και μέσα στο γήινο πλάνο, ακόμα και στην τρίτη διάσταση, όταν αυτό χρειάζεται. Εξοικειωθείτε με την ιδέα, ή να πω καλύτερα με την αλήθεια και πραγματικότητα, πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνος στο σύμπαν αλλά ούτε είναι μόνος στο γαλάζιο πλανήτη! Πολύ σύντομα θα εμφανίζονται με ομαλό τρόπο τα αδέλφια μας που δεν έχουν Αδάμ Κάδμονα σώματα, όπως εμείς, και θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αυτό έτσι, ώστε να αποφευχθούν αντιδράσεις βασισμένες στο φόβο και τους αμέτρητους λανθασμένους προγραμματισμούς που για αιώνες έχουν εμφυτευτεί από τις σκοτεινές δυνάμεις στους νόες των ανθρώπων. Εκείνοι που πρόκειται να έλθουν θα υποστηρίξουν την ανθρωπότητα σε βαθμό τελείως πρωτόγνωρο για τον πλανήτη μας και θα είναι καθοριστική και αποτελεσματική η συνεργασία της ανθρωπότητας μαζί τους. Αυτό θα επιταχύνει επί χιλιάδες (για να μην πούμε εκατομμύρια) φορές τη διαδικασία της συλλογικής ανάληψης της ανθρωπότητας και της ίδιας της γης! Ετοιμαστείτε λοιπόν για αυτά τα γεγονότα και ο κατάλληλος τρόπος δεν είναι άλλος από το γνωστό: Γνώση Εαυτού                 

Έτσι μην αφήνετε τα γεγονότα άλλο να τρέχουν, να σας προσπερνούν και να σας πηγαίνουν περίπατο.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μπείτε στα πόστα σας για τα οποία έχετε έλθει σε αυτήν την ενσάρκωση και γίνετε ενεργεί συνεργάτες του φωτός, ή ακόμα και πολεμιστές τους φωτός!

Η Ιεραρχίες σας χρειάζονται και στο κάτω κάτω το οφείλετε και στον εαυτό σας, δε νομίζετε; Έχουμε όλοι υπογράψει συμβάσεις εργασίας και φοίτησης, ελάχιστοι είναι όμως εκείνοι που εργάζονται σύμφωνα με αυτές! Αυτό φυσικά αλλάζει σε ραγδαίο ρυθμό τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να γίνει σύντομα μαζική αφύπνιση των ανθρώπων.

Επιλέξτε τώρα τον εαυτό σας να συμμετέχετε και εσείς ενεργά σε αυτό το συλλογικό στόχο και αναλάβετε τα πόστα σας!


Να σας ευλογεί ο Θεός,

το Φως & η Αγάπη πάντα νικά!με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff
House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) * 07 - 16 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) - ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

07-08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Αθήνα (Βριλήσσια). Η ΒΑΣΗ για όλους που ασχολούνται με την θεραπεία, το άγγιγμα αλλά και την εκπαίδευση ατόμων και ομάδων... περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ειδική ενημέρωση:

Για τη ΦΥΣΗΚΗ δήμηση και κάθε είδος δόμηση ο ΥΔΡΥΑΛΟΣ ΚΑΛΙΟΥ για τέλεια αδιαβροχοποίηση και 'αιώνια' χρώματα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!


Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2020 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr