Corona - COVID19

Πώς προστατεύω & θεραπεύω τον εαυτό μου;


Αγαπητοί φίλοι,

τούτη η εποχή της άνοιξης 2020 είναι πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη, μια εποχή στην οποία τα πράγματα στην παγκόσμια σκηνή έχουν έλθει στην κυριολεξία άνω κάτω! Πολλοί άνθρωποι δεν αισθάνονται απλά ανασφάλεια αλλά έχουν γεμίσει με φόβο και τρόμο, ακόμα και πανικό. Υπάρχουν από την άλλη όμως και πάρα πολλοί οι οποίοι ξυπνούν από την μακροχρόνια τους «συστημική ύπνωση» και έχουν ξεκινήσει με την δική τους έρευνα για να βρουν την αλήθεια σχετικά με τα ‘τρελά’ πράγματα που συμβαίνουν.

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις αλλά και η ανάγκη για προστασία από Κορώνα & Σια και επίσης και για τρόπους θεραπείας, εφόσον κάποιος έχει τελικά 'κολλήσει' και παρουσιάσει συμπτώματα. Έτσι, θέλουμε να σας δώσουμε λόγω επικαιρότητας μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενεργά χωρίς κανένα άγχος από τον Κορώνα και οποιουσδήποτε άλλους ιούς. Τούτες οι συμβουλές σε αρκετούς ενημερωμένους ανθρώπους και εκείνους που έχουν ενεργό νου θα τους είναι τουλάχιστον εν μέρει γνωστές ενώ σε αρκετούς άλλους πάλι μπορεί αρκετές να είναι άγνωστες. Ειδικά εκείνοι που έχουν χάσει την ικανότητά τους για αυτόνομο σκέπτεσθαι λόγω επιτυχημένου αρνητικού προγραμματισμού με φόβο και τρόμο, οι βασικές κινήσεις για ένα δυνατό ανοσοποιητικό τούς είναι άγνωστες και απλά έχουν παραδώσει και χαθεί μέσα σε έναν πανικό, έντεχνα δημιουργημένο από τα ΜΜΕ και τους εγκληματίες στα πολιτικά πόστα της χώρας. Σε όλα αυτά λοιπόν τούτο το σύντομο κείμενο με τη λίστα 9 σημείων στοχεύει να δώσει ένα αντίβαρο και να ενδυναμώσει συνανθρώπους τούτη τη χρονική περίοδο.

Αρκετοί Ιατροί και επιστήμονες από πολλές χώρες έχουν μιλήσει για το θέμα της προστασίας αλλά θα ήθελα επισημάνω τον Ελβετό ιατρό Dr. med. Andreas Bircher, (σε μερικούς ίσως γνωστός από το ‘μούσλι Μπίρχερ’) ο οποίος είναι ο εγγονός του ομώνυμου ιατρού που το 1918 θεράπευσε πάνω από 170 στρατιώτες που τότε είχαν νοσήσει από την Ισπανική γρίπη. Ο παππούς του λοιπόν είχε να κάνει με έργο θεραπείας και όχι απλής πρόληψης και με μια σειρά εφαρμογών, όλες χωρίς φάρμακα ή εμβόλια, κατάφερε να θεραπεύσει ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς του την ώρα που παγκοσμίως πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι! Τότε αυτό που βίωσε η γη ήταν μια πραγματική πανδημία, καμία σχέση δηλαδή με την 'πανδημία' απάτη που παίζεται τώρα μέσα από τα ΜΜΕ…

Αναφέρουμε το γεγονός αυτό, επειδή οι περισσότερες των παρακάτω συμβουλές έχουν όχι σε πέντε έξη αλλά σε πάνω από 170 περιπτώσεις φέρει πλήρη θεραπεία και αυτό χωρίς χημικά ή άλλα ανθυγιεινές ουσίες και έτσι αποδείξει την θετική, θεραπευτική τους επίδραση!

Εδώ λοιπόν η λίστα των συμβουλών, οι οποίες αναφέρονται και έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Dr. med. Andreas Bircher και από τον παππού του
και τις οποίες έχουμε συμπληρώσει με μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες συμβουλές - τη συνέντευξη σε Ελβετικό εναλλακτικό κανάλι μπορείτε να την δείτε εδώ (μόνο Γερμανικά):

https://www.youtube.com/watch?v=3w7aONfIsQA&t=68s
(κάντε copy-paste στον browser σας)

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τη λίστα των 9 συμβουλών από το House of Light Hellas:

1)    Εσωτερική ηρεμία, γαλήνη και ισορροπία:

Τούτη η συμβουλή για εμάς βρίσκεται στη πρώτη θέση επειδή τη θεωρούμε πιο σημαντική από όλες, αφού οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας έχουν άμεση επίδραση και μάλιστα την κάθε στιγμή πάνω μας. Έχει πλέον και επιστημονικά αποδειχτεί πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας δεν επηρεάζουν μόνο τη γενική μας αίσθηση του εαυτού μας αλλά έχουν άμεση επίδραση σε όργανα ακόμα και σε κυτταρική βάση. Νεότερες μελέτες μάλιστα έχουν αποδείξει πως ο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει ενεργά ακόμα και το δικό του γενετικό κώδικα (DNA) είτε θετικά είτε αρνητικά! Επίσης, όταν σκεφτούμε λίγο το γεγονός πως όλα έχουν μια ακτινοβολία και δόνηση και πως όλα μπορούν να μετρηθούν αντίστοιχα π.χ. σε μονάδες Hz (Herz) και λάβουμε υπόψη άλλο ένα γεγονός που είναι ο νόμος της έλξης όπου όμοιο έλκει όμοιο, τότε όλα βγάζουν ιδιαίτερα λογικό νόημα όταν βλέπουμε την παγκόσμια ελίτ να προγραμματίζει, αιώνες τώρα, τους ανθρώπους έντεχνα με φόβο:

Ο φόβος έχει πολύ χαμηλή δόνηση και Herz και το ίδιο ισχύει και για τις ασθένειες, βλαβερούς μικροοργανισμούς, ιούς κ.λπ., άρα η προπαγάνδα που βομβαρδίζει τους ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο με ‘ειδήσεις’ φόβου και τρόμου στοχεύει στην μαζική δεκτικότητα στον Κορωνοϊό και όχι στην δήθεν προστασία των ανθρώπων!

Βλέπετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε ανοσία στο φόβο και ταυτόχρονα έτσι και σε ασθένειες και απειλές στην υγεία όλων των ειδών!

Πώς μπορώ να πετύχω εσωτερική ηρεμία, γαλήνη & ισορροπία;

Αυτό είναι ένα αρκετά ευρύ πεδίο, αλλά σε εποχές καραντίνας και ‘σπιτο-φυλάκισης’ ας επικεντρωθούμε σε όσα μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του:

- Ασκήσεις συγκέντρωσης

- Ασκήσεις χαλάρωσης

- Ασκήσεις αναπνοής

- Διαλογισμός

- Οραματισμός

- Προσευχή

ανήκουν σε αυτές. Ήδη μερικά λεπτά ημερησίως θα έχουν μια πολύ θετική επίδραση και θα κάνουν μεγάλη διαφορά. Και πάντα ας θυμόμαστε: Η πράξη είναι που μετράει και όχι η θεωρητική, νοητική ενασχόληση.

Καλέστε μας για καθοδήγηση στα θέματα αυτά, εάν δε γνωρίζετε πού και πώς να ξεκινήσετε!

2)    Βιταμίνη C:

Τη βιταμίνη C  δεν την ανέφερε επί τούτου ο Dr. med. Bircher ίσως επειδή το θεωρεί αυτονόητο πως ο καθένας (πρέπει να) γνωρίζει ότι πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό για πρόληψη ακόμα και για θεραπεία στην περίπτωση κρυολογημάτων και ιώσεων. Πολλοί ιατροί συμβουλεύουν την χορήγηση υψηλών δόσεων βιταμίνης C ειδικά σε περιπτώσεις  ισχυρών συμπτωμάτων ή όταν υπάρχουν κι άλλες ασθένειες και συμπτώματα παράλληλα. Άρα, ας επιλέξουμε όλοι κάθε μέρα φρέσκια, υψηλή σε διατροφική αξία τροφή που εμπεριέχει και βιταμίνη C. Αυτό στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο ενώ σε περιοχές άλλες ίσως είναι φρόνιμο να παίρνει κανείς και ένα ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που να βασίζεται όμως σε φυσικές πρώτες ύλες και όχι σε συνθετικές χημικές ουσίες! Στην Κίνα, στην Κορέα και στη Ιαπωνία, από τις ενημερώσεις που έχουμε δει, η χορήγηση υψηλών δόσεων  βιταμίνης C (ενδοφλέβια) έχει φέρει καλά αποτελέσματα στο θέμα του Κορωνοϊού…

3)    Βιταμίνη D3:

Η καλύτερη Βιταμίνη D3 είναι εκείνη, την οποία το ίδιο το σώμα παράγει. Όμως γι’ αυτό χρειάζεται έναν ‘πράκτορα’: τον ήλιο! Ειδικά για εμάς στην Ελλάδα, η έκθεσή μας στον ήλιο για κάποια ώρα ημερησίως είναι κάτι πολύ εύκολο. Σημαντικό είναι να έχουμε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ επαφή με της ακτίνες και όχι μέσα από τζάμι και ούτε με τη χρήση αντηλιακού! Όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια του δέρματος, τόσο λιγότερη ώρα απαιτείται. Τούτη την εποχή οι μεσημεριανές ώρες είναι πολύ καλές και δεν έχουν κανέναν κίνδυνο για εμάς!  
Ιδανικά μπορείτε να συνδυάζετε την ηλιοθεραπεία με κάποια ή κάποιες ασκήσεις της συμβουλής Νο 1. Ειδικά ο οραματισμός των εισερχόμενων ακτίνων μέσα στο σώμα μας είναι ικανός να πολλαπλασιάσει την θετική επίδραση στο σώμα μας. Τούτο είναι επίσης καλό όταν για κάποιο καιρό δεν έχει ήλιο. Όμως όταν αυτό συμβαίνει για μεγάλη περίοδος, τότε ένα καλό, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D3 είναι μια καλή λύση!

4)    Καθαρή φυτοφαγία - ωμοφαγία

Καθαρή φυτοφαγία σημαίνει αποχή από όλα τα ζωικά προϊόντα αλλά επίσης και από όλες τις επεξεργασμένες τροφές, ζάχαρη, αλκοόλ κ.λπ. Τούτο είναι ένα επίσης πολύ σημαντικό σημείο για προφύλαξη και θεραπεία διότι έτσι δίνουμε στο σώμα μας την ευκαιρία να καθαρίσει και να αποτοξινωθεί ενώ παράλληλα του δίνουμε καθαρή ενέργεια ζωής, ειδικά όταν ΚΑΘΕ μέρα έχουμε στο πιάτο μας και ΩΜΕΣ φυτικές τροφές! Όχι μόνο μύστες, Δάσκαλοι και σοφοί όλων το εποχών αλλά πλέον και η επιστήμη έχει αναφερθεί στην υψηλή διατροφική αξία της, στην υψηλή δόνηση και περιεκτικότητα σε φως και συνεπώς σε ζωτική ενέργεια η οποία είναι τελικά αυτό που μας θρέφει στην πραγματικότητα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Ιπποκράτης, στον οποίο όλοι οι ιατροί κάνουν τον όρκο τους (χωρίς ωστόσο να έχουν την παραμικρή ιδέα για τη διατροφή αφού αυτή απουσιάζει σχεδόν πλήρως από το curriculum των σπουδών τους!) έχει πει:

„Ας είναι η τροφή σου το φάρμακό σου,

και ας είναι το φάρμακό σου η τροφή σου“.

Αλλά και η φράση:

„Κάθε ασθένεια ξεκινάει στο έντερο“

είναι δική του και υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι ένα ισορροπημένο πεπτικό σύστημα για την υγεία του ανθρώπου και αυτό είναι που αποκτάται ως άμεσο αποτέλεσμα με τροφές υγιεινές, φρέσκες και 'ζωντανές' δηλαδή με την καθαρή φυτοφαγία!

Η καθαρή φυτοφαγία προσφέρει στο σώμα μας πολύ περισσότερο φως, ειδικά όταν εμπεριέχει ωμά συστατικά και αυτό είναι που δημιουργεί ζωή, αρμονία και ισορροπία μέσα μας και ενδυναμώνει και τονώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Υπάρχουν επίσης και πολλά βότανα τα οποία έχουν αντι-ιικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και τα οποία μπορεί να εντάξει κανείς στην καθημερινή του διατροφή.

Την εποχή αυτή λοιπόν της καραντίνας και φυλάκισης ας δοκιμάσουμε όλοι δημιουργικά την πραγματικά θεραπευτική φυτοφαγία, η οποία ήταν επίσης ένα από τα βασικά μέτρα στην κλινική του Dr. med. Bircher 100 χρόνια πριν!  Τούτα όμως δεν είναι όλα τα οφέλη που μας προσφέρει:

Η θεραπευτική φυτοφαγία μας προσφέρει επίσης περισσότερη ηρεμία, γαλήνη, ψυχολογική ισορροπία, καθαρή σκέψη και πολύ λιγότερα αρνητικά συναισθήματα. Τούτο σχετίζεται με την μετάδοση στον καταναλωτή, όλων των αρνητικών αισθημάτων και συναισθημάτων από τα βιώματα των ζώων, τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας πραγματικής κόλασης δημιουργημένης και διατηρημένης από τον άνθρωπο, στην περίπτωση που καταναλώνουμε ζώα. Όλα αυτά περνούν σαν εγγραφή μέσα από την ζωική τροφή στον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου και τον επηρεάζουν άμεσα και χωρίς αυτός να τα λαμβάνει υπόψη. Έτσι όλος ο φόβος, ο τρόμος, ο πόνος, η εκμετάλλευση, ο τραυματισμός, η ασθένεια και ο θάνατος των ζώων περνούν σαν αποτύπωμα στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου προκαλώντας ανισορροπία και συνεπώς ασθένεια… Περισσότερες λεπτομέρειες για τη θεραπευτική φυτοφαγία εδώ.

5)    Υπερθερμία:

Η υπερθερμία είναι μια υπερθέρμανση μελών ή ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος η οποία δημιουργεί ένα ακατάλληλο περιβάλλον για ιούς και μικρόβια ενώ παράλληλα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο Dr. med. Bircher αναφέρει σαν πρόληψη δύο ζεστά μπάνια την εβδομάδα, αλλά και σάουνα μπορεί να κάνει παρόμοια δουλειά. Ιδανικά είναι η ξεκούραση μετά το μπάνιο με ζεστά σκεπάσματα για να συνεχίσει η αποτοξίνωση με τον ιδρώτα. 

6)    Λιβάνισμα:

Από τα αρχαία χρόνια το λιβάνισμα χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετουργίες και έτσι είναι γνωστό σε αρκετούς ανθρώπους. Λιγότερο γνωστό ωστόσο είναι οι αντισηπτικές ιδιότητες που έχουν οι καπνοί από βότανα, ρητίνες κ.λπ.  Λιβανίστε λοιπόν τους χώρους σας τακτικά με λιβάνι, φασκόμηλο ή άλλα κατάλληλα υλικά με το γνωστό στη χώρα μας καρβουνάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και αρωματικά στικ μόνο που σε αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να είναι φτιαγμένα από 100% καθαρά φυσικές πρώτες ύλες (100% argabati) διότι αλλιώς δεν θα έχουν την επιθυμητή επίδραση και επιπλέον θα μολύνουν το χώρο σας με συνθετικές, τοξικές αρωματικές ύλες! Αυτός ο παλαιός τρόπος είναι πολύ καλύτερος και κυρίως, πιο υγιεινός από τα κοινά σπρέι με συνθετικές αρωματικές ύλες… Και για τα χέρια ακόμα μια Βότκα κάνει την ίδια δουλειά όπως τα γεμάτα με χημικά αντισηπτικά υγρά.

7)    Ασημένιο Νερό – Κολλοειδής Άργυρο (CS)

Το ασημένιο νερό θεωρείται από τα αρχαία χρόνια ως φυσικό αντιβιοτικό. Φαίνεται να έχει αντι-ιικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε εσωτερικά και εξωτερικά, ακόμα και στα μάτια. Το CS υπάρχει σε διαφορετικές πυκνότητες που αναφέρονται σε ppm (parts per million = σωματίδια αργύρου ανά εκατομμύρια μόρια νερού). Όσο πιο υψηλός ο αριθμός αυτός, τόσο μεγαλύτερη η περιεκτικότητα σε άργυρο και μικρότερη η δόση αντίστοιχα.  Εμείς χρησιμοποιούμε αργυρένιο νερό από 10 έως 30 ppm ανάλογα την χρήση… Περισσότερες πληροφορίες για το αργυρένιο νερό εδώ.


8)    MMS

Το MMS χρησιμοποιείται πολλές δεκαετίες ως καθαριστικό και για κάθαρση νερού. Εδώ και μερικά χρόνια, αφού ο Αμερικάνος Jim Humble δοκίμασε με θετικά αποτελέσματα τη χρήση του στον άνθρωπο, το MMS έχει γίνει μια ‘μυστική συμβουλή’ και λέγεται πως έχουν θεραπευτεί αμέτρητες ασθένειες. Είχε γίνει και μια μεγάλη εφαρμογή και χορήγηση σε μεγάλο αριθμό ατόμων στην Αφρική, τα οποία ήταν φορείς της ελονοσίας. Το μεγάλο αυτό πείραμα είχε, απ’ ό,τι  φαίνεται και την έμπρακτη υποστήριξη του ερυθρού σταυρού και τα αποτελέσματα ήταν κυριολεκτικά θαυμάσια: Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το πείραμα θεραπεύτηκαν με μία ή δύο μόνο δόσεις! Μετά από κάποιο καιρό, ο Ερυθρός Σταυρός διέψευσε τη συμμετοχή του σε αυτό το πείραμα (μάλλον λόγω πιέσεων από το φαρμακευτικό λόμπι).
Η δική μας συμβουλή σχετικά με την ουσία αυτή είναι, να κάνετε την δική σας έρευνα και να μην την απορρίψετε χωρίς να εμβαθύνετε στο θέμα…  


9)    Προστασία από Ακτινοβολίες

Η Προστασία από Ακτινοβολίες είναι κάτι το οποίο στην εποχή που ζούμε είναι ΑΚΡΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Ειδικά η λεγόμενη (δήθεν) πανδημία η οποία φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με το φαινόμενο του 5G, μας δείχνει άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η προστασία όλων μας από βλαβερές ακτινοβολίες. Η βλαβερή ακτινοβολία αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυτό μας κάνει στη συνέχεια ευάλωτους σε πολλές επιθέσεις από χημικά και μικροοργανισμούς αλλά και σε αυτοάνοσα. Άρα η προστασία μας όταν ζούμε σε έναν κόσμο μολυσμένο παντού με βλαβερές ακτινοβολίες είναι μονόδρομος εάν η υγεία μας είναι σημαντική παράμετρος της ζωής μας. Ως ειδικοί στη Γεωπαθολογία  έχουμε εδώ και πολλά χρόνια μια τέλεια λύση στο πρόβλημα της βλαβερής ακτινοβολίας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κλείσουμε την σύντομη λίστα μας με την οποία ο καθένας μπορεί να διατηρήσει μια καλή ισορροπία ή/και να θεραπεύσει τον εαυτό του εφόσον έχει βγει εκτός ισορροπίας. Ευχόμαστε σε όλους ισορροπία και αρμονία και έτσι πάντα μια καλή, δονούσα και ακτινοβόλα υγεία! (Κατεβάστε αυτό το αρχείο σε μορφή PDF εδώ)


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr