Αερο - Ψεκασμοί

- Chemtrails -chemtrails_pic


Αγαπητοί φίλοι,

μήπως νιώθετε αυτό τον καιρό πολύ και αδικαιολόγητη κούραση; Συμπτώματα σωματικά χωρίς εμφανής αιτία; Μήπως σας κόβουν ή τσούζουν τα μάτια σας, χωρίς να κάθεστε με τις ώρες μπροστά σε οθόνες; Πέρα από μια γενικότερη έντονη ενεργειακή κατάσταση αυτό τον καιρό υπάρχει και μια τελείως γήινη αιτία!

ΟΧΙ στους παράνομους, ιδιαίτερα επιβλαβείς και στην κυριολεξία απάνθρωπους ψεκασμούς!

Είναι αρκετοί άνθρωποι που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ποτέ ακούσει για τους αεροψεκασμούς που γίνονται δήθεν για καλό σκοπό. Δήθεν μας βοηθούν για να βελτιωθεί ο καιρός κατά βούληση (των σωτήρων μας) και έτσι να αποφευχθούν μεγάλα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα.

Οι ψεκασμοί αυτοί όμως γιατί είναι γεμάτοι με βαριά μέταλλα που έχουν αποδεδειγμένα πολύ τοξική επίδραση ειδικά στον εγκέφαλο του ανθρώπου;

Όσοι δεν τα λάβατε μέσω της αποτυχημένης καμπάνιας με τους παράνομους εμβολιασμούς και δεν τρώτε τις βεβαρημένες και τοξικές τροφές που ταΐζουν στις μάζες θα τα λάβετε τελείως «αέρινα», εκτός εάν σταματήσετε να αναπνέετε!   

Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να ήταν τέτοιο πριν δεκαετίες, αλλά τώρα αποτελεί μια ιδιαίτερα δυσάρεστη πραγματικότητα! Μας ψεκάζουν, αγαπητοί φίλοι, σα τα ζώα, για να είμαστε πιο υπνωτισμένοι και ελέγξιμοι σε μια περίοδο αφύπνισης και συλλογικής ανάληψης, διότι γνωρίζουν πως αρχίζει να τους τελειώνει ο χρόνος!

Αυτά σε αρκετούς από εσάς θα είναι ήδη γνωστά, άλλοι ίσως να το ακούν για πρώτη φορά, δεν έχει και πολύ σημασία. Σημασία όμως έχειΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

Όλα, αγαπητοί φίλοι, καταλήγουν σε αυτό το ερώτημα, διότι ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ, για να βγάλουμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ το φίδι από την τρύπα, δε θα το κάνει κανείς άλλος για εμάς! Όχι δε θα έλθει κανένας σωτήρας για να μας σώσει, ούτε σε αυτό το θέμα των επιβλαβών αεροψεκασμών ούτε σε κανένα άλλο!

ΕΜΕΙΣ καλούμαστε για απάντηση & δράση, διότι

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !


Είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ υπόθεση να σώσουμε τη γη και να την μετατρέψουμε στον παράδεισο που προβλέπει του Θείο Σχέδιο και αυτό απαιτεί ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό σημαίνει συμμετοχή σε συλλογή υπογραφών και ενημέρωση των συνανθρώπων-αδελφών σας. Ο καθένας είναι βέβαια ελεύθερος στις επιλογές του, καλό είναι όμως να γνωρίζει μια μικρή λεπτομέρεια-αλήθεια:

Στην υπηρεσία σας στη γη

υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο στρατόπεδα υπηρεσίας,

ο ΘΕΟΣ και το ΕΓΩ!

Και όσοι έχετε διεισδύσει μέσα από την αυτογνωσία σε περιοχές του ΕΙΝΑΙ του ανθρώπου γνωρίζετε πως η υπηρεσία του εγώ συνεπάγεται με συνεργασία, ασυνείδητη συνήθως, συχνά όμως ακόμα και συνειδητή, με τις χωρισμένες από το Θεό δυνάμεις ή με άλλη λέξη, τις σκοτεινές δυνάμεις.


Επιλέξτε ποιον εσείς θέλετε να υπηρετήσετε!

«Όσο για το σπίτι μου, ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΘΕΟ»


Έτσι λοιπόν επιλέξτε και εσείς ποιον θα υπηρετήσετε και αναλάβετε τις ευθύνες σας, γίνετε ένας ενεργός κρίκος και εργαλείο του Θεού στη γη!
Διαβάστε τις λίγες γραμμές σχετικά με τους αεροψεκασμούς και, εάν σας αφορά, επιλέξτε να απαντήσετε με την υπογραφή σας ή/και με ενημέρωση άλλων ανθρώπων. Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες με αναλυτικά στοιχεία στο θέμα αυτό. Ενημερωθείτε και ενημερώστε…


Τι στο καλό ψεκάζουν; (full movie, Greek subs, 97min, MUST SEE!!!)


HOL Chemtrails over Lakonia 1 (Greek, Engl. subs 5min)


HOL Chemtrails over Lakonia 2 (Greek, Engl. subs 6min)

Chemtrails vs Contrails (Engl.)Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου “Δημόκριτος” και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών: Η Συνωμοσία των Αεροψεκασμών και τα Chemtrails: http://www.metafysiko.gr/?p=5446chemtrails_pic_2με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr