Kuntalini Yoga - Κουνταλίνι Γιόγκα

Αγαπητοί φίλοι,

με την ευκαιρία ενός email που έλαβα πρόσφατα θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις που αφορούν τεχνικές, δασκάλους και εργαστήρια ή σεμινάρια. Καλό είναι να θυμάστε πάντα την ανάγκη να είστε προσεχτικοί και σε συνεχή εγρήγορση για να μπορείτε να διαχωρίζετε με πνευματική διάκριση και ενωμένο Νου & Καρδιά τους τσαρλατάνους, ατομιστές, εγωιστές, χωρισμένους από την Πηγή και το Είναι τους ανθρώπους, τους επιφανειακούς και αμαθείς, φιλόδοξους και καθοδηγούμενος από το αρνητικό τους εγώ ανθρώπους αδέλφια μας.

Ταυτόχρονα χρειάζεται να ελέγχετε και να γνωρίζετε στην κάθε περίπτωση και τα δικά σας κίνητρα!

Έλαβα λοιπόν μια ενημέρωση σχετικά με ένα διήμερο σεμινάριο Κουνταλίνι Γιόγκα από μια κυρία/δασκάλα με διάφορους τίτλους/διπλώματα του εξωτερικού και, όπως διαφήμιζε, με πολύ εμπειρία στον τομέα της. Όπως έχω αναφέρει και σε άλλες ευκαιρίες, υπάρχουν αρκετές πρακτικές που είναι καλές ΜΟΝΟ όταν υπάρχει η προαπαιτούμενη μακροχρόνια προετοιμασία και όταν ο/η διδάσκαλος είναι ισορροπημένη/ος, κάτι που ακόμα συναντάται ιδιαίτερα σπάνια στο χώρο της Νέας Εποχής! Εφόσον δεν τηρηθούν στις διάφορες τεχνικές, όπως και εκείνες για την αφύπνιση της Κουνταλίνι μέσω ασκήσεων της Γιόγκα, τα απαιτούμενα αυστηρά μέτρα για την προστασία των μαθητών, οι ασκήσεις αυτές μπορούν να έχουν πολύ αρνητική επίδραση στους μαθητές. Συγκεκριμένα, για την πρόωρη και μη-ισορροπημένη αφύπνιση των Κουνταλινικών ενεργειών, έχουν προκύψει πολλά κρούσματα με δυσάρεστες παρενέργειες από απλές σωματικές ταραχές έως σοβαρότατα ψυχικά/ψυχολογικά προβλήματα.

Η οδηγία των Διδασκάλων της Πνευματικής και Πλανητικής Ιεραρχίας είναι σχετικά με αυτό το θέμα σαφέστατη:

«Δε χρειάζεται να ασχοληθείτε με την αφύπνιση της Κουνταλίνι διότι αυτή θα ξεδιπλωθεί εντελώς αυτόματα με την ισορροπημένη πρόοδο του μαθητή τη στιγμή που εκείνος είναι έτοιμος για αυτό!»

Δε θα μπω σε αυτό το σημείο σε λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες αλλαγές μέσα στο ενεργειακό σύστημα και ειδικά στο αιθερικό σώμα του μαθητή. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε επαρκή στοιχεία σε αξιόπιστα βιβλία όπως εκείνα του Djwhal Khul (μέσω της Alice Bailey) για να λάβετε σε νοητικό επίπεδο μια πιο σφαιρική εικόνα του θέματος.

Δε γνωρίζω ΤΙ ασκήσεις ακριβώς κάνει η δασκάλα στο συγκεκριμένο σεμινάριο, αλλά για να το ονομάζει «σεμινάριο Κουνταλίνι γιόγκα» θα εστιάζει προφανώς στην αφύπνιση της Κουνταλίνι. Στο εν λόγω σεμινάριο λοιπόν η «έμπειρη» δασκάλα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα «αυτοτελές» διήμερο πακέτο, αλλά για να μη χάσει εκείνους που ούτε για δύο ημέρες δεν μπορούν, που σημαίνει δε θέλουν (!) να δεσμευτούν (και μάλλον θέλουν ακόμα πιο φθηνά και πιο γρήγορα αποτελέσματα) προσφέρει και τη δυνατότητα συμμετοχής μόνο για τη μια ημέρα (το μισό από το δήθεν αυτοτελές διήμερο!).  

Αυτό δε σας προκαλεί ερωτηματικά;

Πιστεύετε πραγματικά πως ένας άνθρωπος με την αντίστοιχη αυτή συνείδηση είναι έτοιμος για το ξεδίπλωμα της Κουνταλίνι;

Πως είναι δυνατόν να «διδάσκονται» ασκήσεις σε μια ή δύο ημέρες, εφάπαξ και χωρίς να υπάρχει καμία εξέταση πριν;


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, που μάλλον θα συναντήσετε αρκετές ακόμα, σας εύχομαι να λαμβάνετε καθαρά εκείνα τα μηνύματα που χρειάζεστε για το Ανώτερό σας Καλό και την πρόοδο στο πνευματικό σας μονοπάτι.

Να σας ευλογεί ο Θεός!


flower-bowlμε

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaffHouse of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr