Το Χρήμα & Η Νέα Εποχή

Αγαπητοί φίλοι,

απευθύνομαι σε εσάς με ένα, όπως φαίνεται, ιδιαίτερα καίριο θέμα, το οποίο γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης και αντιπαράθεσης ακόμα και διαμάχης μεταξύ ανθρώπων κυρίως του κινήματος της Νέας Εποχής και αυτό είναι το ΧΡΗΜΑ.

Αφορμή γι’ αυτό το κείμενο μου είναι μια συνομιλία που είχα πρόσφατα με μια νέα κυρία που ασχολείται μερικά χρόνια με το Ρέικι, έχοντας «πάρει» όπως μου είπε, τον πρώτο και το δεύτερο βαθμό. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο για να μάθει για το Usui master πιστεύοντας πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Δεν ενδιαφερόταν για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο μύησης, τα προαπαιτούμενα και άλλες πληροφορίες, που καλό είναι να τις έχει ένας μαθητής πριν αποφασίσει κι επιλέξει έναν Δάσκαλο. Το κύριο ενδιαφέρον της αφορούσε την τιμή έχοντας, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, την απαίτηση να λάβει τη μύηση δωρεάν, διότι ο Θεός δίνει και δε χρεώνει, απλώς προσφέρει ανιδιοτελώς. Ξεδιπλώθηκε στη συνέχεια μια συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό, που είχε για μένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, διότι τα καλύτερα μαθήματα μας έρχονται από τη ζωή την ίδια!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία για την αφορμή που μου έδωσε γι’ αυτές τις γραμμές, γιατί υπάρχει πραγματικά μεγάλη σύγχυση και τεράστια πλάνη στο θέμα των χρημάτων, ειδικά στο Κίνημα της Νέας Εποχής κι ανάμεσα στους εργάτες του φωτός στον κόσμο μας. Αυτό βασίζεται στη μη-κατανόηση των κοσμικών νόμων που εφαρμόζονται φυσικά και στον πλανήτη μας, και στη διαστρέβλωση ή λάθος ερμηνεία διαφόρων καταπληκτικών διδασκαλιών, όπως για παράδειγμα τα Μαθήματα Θαυμάτων από τον Ιησού/Σανάντα.

Επειδή το θέμα των χρημάτων είναι αρκετά δυσνόητο, κρύβοντας πάμπολλες παγίδες στις οποίες καλεί το αρνητικό εγώ του ανθρώπου την προσωπικότητα να πέσει, θα χρειαστεί να κάνουμε μια μικρή περιήγηση λίγο πιο ευρεία γύρω από το θέμα αυτό. Ας εστιάσουμε λοιπόν πιο βαθιά, για να δούμε μερικές λεπτομέρειες, κάποιες βασικές αρχές, χωρίς τις οποίες το θέμα των χρημάτων δύσκολα θα κατανοηθεί:

Ο κόσμος κι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα (και πέρα από αυτά, τα πάντα!) βασίζονται στην Αγάπη του Θεού και θα μπορούσαμε να πούμε στην ουσία τους Είναι Θεία Αγάπη. Επειδή όμως ο Θεός εμφανίζεται σε τριαδική μορφή θα πρέπει να θυμάστε και τις άλλες Του όψεις, οι οποίες εμφανίζονται κι ως οι λεγόμενες Τρείς Βασικές Ακτίνες, που συμπεριλαμβάνουν πέρα από την Αγάπη-Σοφία, την όψη της Δύναμης και της Ενεργούς Νοημοσύνης. Αυτή η τριαδική μορφή θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους εργάτες του φωτός και ιδιαίτερα από εκείνους που ακολουθούν, είτε λάθος ερμηνευμένα, είτε εξαρχής ανισόρροπα, πνευματικά μονοπάτια και διδασκαλίες.

Κυκλοφορεί η άποψη και πίστη πως όλα είναι Αγάπη και μόνο, και πως δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Είναι φανερό πως στην κοσμοθεωρία αυτή απουσιάζουν οι δύο (!) από τις τρεις όψεις του Θεού και συνεπώς δεν μπορεί να φέρει σε ισορροποία τα άτομα που μένουν παγιδευμένα σε αυτήν την αντίληψη, άποψη και πίστη, φέρνοντάς τους σε μεγάλη πλάνη, λαθασμένες αποφάσεις και πολύ συχνά σε μη-επαρκή λειτουργία σε γήινα θέματα.
Αυτό στη συνέχεια, τους οδηγεί σε νέα καρμικά μαθήματα πολλαπλών ειδών και αποχρώσεων, για να τους δώσει την ευκαιρία επανευθυγράμμισης.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που παραβλέπεται από πολλούς εργάτες του φωτός είναι πως όλα, κι επαναλαμβάνω


ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!


Εφόσον αυτό ισχύει, πώς θα μπορούσε ποτέ το χρήμα να είναι από μόνο του κακό, ή μή Θείο;

Ναι, αγαπητοί φίλοι, ακόμα και το χρήμα είναι μια εκδήλωση του Θεού κι όπως δεν υπάρχει ένας κακός ηλεκτρονικός υπολογιστής, έτσι δεν υπάρχει το από μόνο του κακό χρήμα! Υπάρχουν σε όλα μόνο θετικοί και αρνητικοί διαχειριστές, υπολογιστών, χρημάτων, αξιωμάτων κλπ..

Το πρόβλημα που εμφανίζεται εδώ για τους περισσότερους εργάτες του φωτός και ιδιαίτερα για τους ανισόρροπους οπαδούς του Όλα είναι Αγάπη και ΜΟΝΟ, είναι η ταυτισή τους με αρνητικά γεγογότα, αισθήματα και συναισθήματα που έχουν σχέση με το (εξ’αρχής και πλήρως παράνομο και παράλογο) χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου μας.

Θα συμφωνήσω εδώ με πολλούς ανθρώπους, πως αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει σε βαθμό κατάργησης και αντικατάστασής του, από ένα νέο τρόπο συναλλαγής μεταξύ των ανθρώπων, πόλεων και κρατών του πλανήτη μας. Δε μας παίρνει όμως εδώ ο χώρος για να αναπτύξουμε το πώς αυτό θα μπορούσε να γίνει κι έτσι ας συνεχίσουμε εστιάζοντας και πάλι στο θέμα μας.

Μια δεύτερη δυσκολία που είναι για όσους έχουν αποκτήσει Πνευματική Διάκριση προφανής, αφορά στη μη-κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του συστήματος των τριών μας νόων, χωρίς την οποία ο εργάτης του φωτός παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά στην πλάνη μιας πίστης πνευματικής προόδου, μέσα από τον πλήρη έλεχο του αρνητικού του εγώ.


Όπως μέσα έτσι έξω, όπως πάνω έτσι κάτω


λέει ο περίφημος Ερμητικός Νόμος. Ας τον κατανοήσουν κι εφαρμόσουν λοιπόν, όσοι «έχουν μάτια να δούν κι αυτιά να ακούσουν»!

Σχετικά με το πρόβλημα του χρήματος όμως, ΤΙ σχέση έχουν όλα αυτά;

Αγαπητοί φίλοι, συμμετέχουμε όλοι πάνω στη μεγάλη σκηνή της γης, σε ένα πελώριο θεατρικό έργο ή παιχνίδι, κι όπως μας λέει ο Αγαπημένος Sai Baba «μάθε να το παίζεις»!

Βρισκόμαστε όλοι εδώ, σε αυτό τον πλανήτη, με βάση την ελεύθερη μας επιλογή που υπακούει στους συμπαντικούς νόμους. Έτσι θα πρέπει να σεβαστούμε τους όρους και τους νόμους με τους οποίους παίζεται αυτό το παιχνίδι στο δικό μας πλανήτη. Εάν δε σας αρέσει ο τρόπος συναλλαγής με άλλους ανθρώπους, φορείς, δήμους κλπ. που γίνεται κατακόρον με το Θείο μέσο που λέγεται χρήμα, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε για εσάς κάτι άλλο, και μέσα στη δική σας εμβέλεια, να πράττετε με σοφία και ανιδιοτέλεια αντίστοιχα. Επίσης μπορείτε να απομακρυνθείτε από το τωρινό σύστημα και να γίνετε ερημίτες ή μέλος μια υπέροχης κοινωνίας, όπως το θαυμάσιο Auroville κοντά στο Ποντιτσέρι στην Ινδία. (Πριν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, δείτε καλά εάν αυτό είναι μέρος της αποστολής σας, ή απλώς ένας τρόπος για εσάς να αποφύγετε τα μαθήματα για τα οποία έχετε ενσαρκωθεί!)

Δεν μπορείτε όμως να απαιτήσετε την εδώ και τώρα αλλαγή των κανόνων και νόμων με τους οποίους παίζετε επί του παρόντος το παιχνίδι, όπως δε θα μπορούσατε να επιβάλλετε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου να παίξετε water-polo! Άρα λοιπόν, σκεφτείτε καλά τη δική σας σχέση με το χρήμα και τους δικούς σας λόγους για ανιδιοτελή προσφορά, όπως την ονομάζουν πολλοί, χωρίς να την εφαρμόζουν ωστόσο ποτέ.

Αυτή η πλάνη της δήθεν ανιδιοτελούς προσφοράς σε πολλούς ανθρώπους, βασίζεται στην (έμμεση) τόνωση του εγώ και στην αυτόματη λειτουργία (αυτόματος πιλότος), μέσω πολλαπλών αρνητικών προγραμματισμών που όλοι καλούμαστε να εντοπίσουμε και να αντικαταστήσουμε με ανιδιοτελή Αγάπη και Φως του Θεού. Χωρίς να  θέλω να σας απογοητεύσω, η ανιδιοτελής Αγάπη συναντάται σε διαρκή εφαρμογή, μόνο στους μυημένους και δασκάλους κι ακόμα κι εκεί, μπορεί να υπάρξουν στιγμές εγω-συνείδησης, δηλαδή ιδιοτέλειας.

Ας ρίξουν λοιπόν όσοι πιστεύουν ότι έχουν κατακτήσει την πλήρη κατανόηση κι εφαρμογή της ανιδιοτελούς Αγάπης λίγο νερό στον οίνο τους κι ας το θυμούνται αυτό, κάθε φορά που περηφανεύονται για την ανιδιοτέλεια τους!

Συμφωνώ πως στο κίνημα της Νέας Εποχής με όλες αυτές τις υπέροχες εναλλακτικές μεθόδους για θεραπεία και πρόοδο στο πνευματικό μονοπάτι, υπάρχει πραγματικά ένα σοβαρό θέμα με το χρήμα που αφορά την (υπέρ-)εκτίμηση των υπηρεσιών και προϊόντων.
Σίγουρα θα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε πολύ καλά τους λόγους για την υπηρεσία άνευ τιμήματος, και για εκείνες με τίμημα, το ύψος του.

Το θέμα με το χρήμα βασίζεται στην, σε μεγάλο βαθμό, επικρατούσα εγώ-συνείδηση και στον έλεγχο της προσωπικότητας από το αρνητικό εγώ, κάτι που ισχύει ακόμα σε όλους τους τομείς των γήινων συναλλαγών κι επαγγελμάτων, κι έτσι φυσικά και στο κίνημα της Νέας Εποχής.

Σε λεπτομερή κουβέντα με τους οπαδούς του ‘τσάμπα’ μπορεί κανείς να διακρίνει διάφορα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, οργή, διάφορους φόβους και μια εντελώς παράλογη κι εγωιστική προσέγγιση στο θέμα.

Με ποιά λογική συμφωνούν οι περισσότεροι (και απλά συμπλέουν) με τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος σε όλους τους άλλους τομείς και πληρώνουν τα παράνομα χρέη στις τράπεζες και στο κράτος, τους συχνά παράνομους φόρους, το τίμημα στους ιατρούς και σε άλλες υπηρεσίες υγείας;
Στους τελευταίους, δίνουν συχνά χωρίς δεύτερη σκέψη ογδόντα, εκατό και παραπάνω ευρώ, παραπονιούνται όμως για τα 30, 40 ή 60 ευρώ για κάτι εναλλακτικό!

Συμφωνούν σε αυτό βάσει των αρνητικών προγραμματισμών στον υποσυνείδητό νου τους και φαίνεται να μην τους πειράζει η πολύ συχνή αναποτελεσματικότητα των συμβατικών αγωγών που ακριβοπληρώνονται. Όταν πρόκειται όμως για δουλειά επί της ουσίας, γκρινιάζουν και θεωρούν πως θα πρέπει να είναι πιο φτηνά ή ακόμα και δωρεάν!

Με ποιά λογική οι περισσότεροι με την πρώτη ευκαιρία παραδίδουν τη δύναμή τους, και για καλύτερη εξυπηρέτηση τους (που βασίζεται στο φόβο και εγωισμό!) συντηρούν για παράδειγμα το περίφημο διεφθαρμένο σύστημα με τα φακελάκια, κι από την άλλη παραπονιούνται και γκρινιάζουν για το θέμα των χρημάτων;

Αυτό δεν το αναφέρω από μια θεωρητική προσέγγιση αλλά με βάση παραδείγματα και βιώματα από τη ζωή και δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους άσχετους κι έξω από το κίνημα της Νέας Εποχής, αλλά σε παραδείγματα ανθρώπων που αποκαλούνται εργάτες του Φωτός!

Το θέμα των χρημάτων είναι πραγματικά αρκετά πιο περίπλοκο απ’ ότι φαίνεται και γίνεται πλήρως κατανοητό μέχρι τώρα, μόνο από ελάχιστους ανθρώπους. Αυτό οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος των τριών μας νόων και στο γεγονός πως οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας και την (υποκειμενική) αλήθεια μας.

Ό,τι σκέφτεται ο άνθρωπος είναι για εκείνον μια αληθινή πραγματικότητα κι αυτό είναι το βασικό κλειδί για υπέρβαση της πλάνης σε όλα τα επίπεδα.


Ο Θεός δίνει σε όλους, την κάθε στιγμή και ανιδιοτελώς!


Μόνο καλό είναι να κατανοούμε και να θυμόμαστε το συμπαντικό νόμο πως


«Aυτό που θέλεις να λάβεις, πρέπει πρώτα να το δώσεις!»


και μέσα σε αυτό κρύβεται για όσους θέλουν και μπορούν να δουν και να ακούσουν, ένα ακόμα κλειδί για να προχωρήσουν στο Πνευματικό τους Μονοπάτι.


Να σας ευλογεί ο Θεός!με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr