Ο Εγκέλαδος στην Ιταλία


Αγαπητοί φίλοι,


χτύπησε και πάλι ο εγκέλαδος τη Δευτέρα το πρωί στης 3:32, αυτή τη φορά στη γειτονική μας Ιταλία. Όπως ήταν αναμενόμενο τούτο το γεγονός έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια και σχεδόν όλοι οι έλληνες τρομοκρατήθηκαν από το γεγονός αυτό, φοβούμενοι πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε εκείνους.


Ο σεισμός ήταν πράγματι πολύ ισχυρός λόγο του μικρού βάθους του επίκεντρού του και έτσι παρέσυρε αρκετούς ανθρώπους στο θάνατο, στη διάρκεια του νυχτερινού τους ύπνου. Αποτελεί ακόμα ένα γεγονός-ευκαιρία για να γίνουμε όλοι, άμεσα εμπλεκόμενοι και μη, καλύτεροι άνθρωποι...


Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό,
πως μπορούμε να συνεισφέρουμε ΘΕΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε όλο αυτό;


Αγαπητοί φίλοι, εσείς πως αισθανθήκατε
όταν ακούσατε την είδηση ή/και είδατε εικόνες από τις μεγάλες καταστροφές;


Αντιδράσατε διαφορετικά από άλλες φορές
όταν κάτι παρόμοιο γίνεται στην άλλη άκρη του πλανήτη;


Ήσασταν ήρεμοι και συνέχισαν όλες οι σωματικές σας λειτουργίες
με τους ίδιους ρυθμούς, ή μήπως άλλαξε ο παλμός σας,
ή πίεση σας, το ζάχαρο, η λειτουργία του στομάχου σας κλπ.;


Εάν δεν παρατηρήσατε τίποτα από όλα αυτά,
μήπως θυμάστε εάν στεναχωρηθήκατε, σας ήρθαν δάκρια
και ίσως σκέψεις πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και σε εσάς,
είτε να καταπλακωθείτε οι ίδιοι, είτε να χάσετε κάποιο δικό σας άνθρωπο;


Σας βάζω σε διαδικασία σκέψεις και αναδρομής για να δείτε εάν και κατά πόσο βρίσκεστε σε ισορροπία και αρμονία, και είστε κάτοχοι της δύναμής σας, του φωτός και της ανιδιοτελής Αγάπης (η οποία είναι βέβαια η μόνη Αγάπη, διότι χωρίς ανιδιοτέλεια μιλάμε για εγωισμό!).


Και γιατί σας καλώ να το μάθετε αυτό;


Αγαπητοί φίλοι, όπως έχει πει τόσο εύστοχα και σύντομα ο Αγαπημένος Ιησούς / Σανάντα στα Μαθήματα Θαυμάτων πως ‘Δεν υπάρχουν ουδέτερες σκέψεις', υπάρχουν μόνο δύο σκέψεις, του Θεού ή του (αρνητικού) εγώ!

Ο κάθε άνθρωπος σκέπτεται είτε με βάση την Αγάπη και το Φως ή με βάση το φόβο και το σκοτάδι.

ΔΕΝ υπάρχουν ενδιάμεσες σκέψεις, αγαπητοί φίλοι, και έτσι είναι καλό να παρατηρούμε και να γνωρίζουμε πότε ενδίδουμε στο φόβο και το σκοτάδι, διότι κάνοντας το τελευταίο όχι μόνο υποστηρίζουμε τις σκοτεινές δυνάμεις αλλά συν-εργαζόμαστε μαζί τους!


θέλετε να υποστηρίζεται και να υπηρετείτε τις σκοτεινές δυνάμεις ή το Θεό;


Η κάθε σας σκέψη, και εννοώ την ΚΑΘΕ σκέψη(!), έχει επιρροή και αποτέλεσμα και δημιουργεί, είτε κάτι όμορφο και θετικό είτε κάτι άσχημο και αρνητικό, ακόμα και όταν δεν είναι συνειδητή, ακόμα και όταν μιλάμε για αισθήματα και συναισθήματα, διότι και αυτά κατατάσσονται λόγο το τρόπο λειτουργίας και δημιουργίας τους στον τομέα του σκέπτεσθαι.


Αγαπητοί φίλοι τη στιγμή λοιπόν που βλέπεται την καρδιά σας να αλλάζει ρυθμό, να νιώθετε μια εσωτερική πίεση, να σας έρχονται δάκρια και στενοχώρια, και, βέβαια, σκέψεις πώς θα μπορούσε να συμβεί και σε εσάς, έχετε είδη πέσει στις παγίδες του αρνητικού εγώ, έχετε παραδώσει τη δύναμή σας, έχετε μπει σε θέση θύματος και σκέπτεστε υποσυνείδητα ή/και συνειδητά με βάση το φόβο! Με αυτό το τρόπο αυξάνεται το σκοτάδι μέσα στο πεδίο και το σύστημα των πολυσωμάτων σας και, ως αναπόφευκτη συνέπεια μπαίνετε σε έναν αυτοτροφοδοτούμενο φαύλο κύκλο σε υπηρεσία του εγώ και των σκοτεινών δυνάμεων...


Αρχίστε να παρατηρείται τους εαυτούς σας, τις σκέψεις σας, συνειδητές και α-συνειδητές, τα αισθήματα και συναισθήματα σας για να μην συνεχίσετε με τη συν-δημιουργία, σταθεροποίηση και μεγέθυνση αρνητικών σκεπτομορφών που, πιστέψτε με, υπάρχουν παν-πολλές στο πεδίο του πλανήτη μας.


Αναλάβετε για τους εαυτούς σας την ευθύνη διότι αυτό

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ δουλειά!

Έτσι μπορείτε να συνεισφέρεται ΘΕΤΙΚΑ σε αυτό και παρόμοια γεγονότα μη τροφοδοτώντας τις διάφορες αρνητικές σκεπτομορφές που όλες δημιουργούνται και διογκώνονται με βάση το ΦΟΒΟ και το ΣΚΟΤΑΔΙ.


Επιλέξτε αντίθετα την ΑΓΑΠΗ και το ΦΩΣ που είναι τα μόνα με αληθινή ύπαρξη και τα οποία ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!


Μπορείτε, εάν θέλετε, να προσευχηθείτε ή/και να στείλετε Αγάπη και Φως στις οικογένειες των θυμάτων και στις ψυχές που κάνουν/έκαναν τη μετάβασή τους.

Μπορείτε ακόμα να επικαλεσθείτε για εκείνες τις ψυχές τους καταλληλότερους πνευματικούς οδηγούς και Αγγέλους για να τις συνοδέψουν στην εστία τους και να μην παγιδευτούν σε πλάνα που ελέγχονται από αρνητικές οντότητες.


Με αυτό το τρόπο, αγαπητοί φίλοι, θα συνεισφέρεται συνειδητά και αληθινά με θετικό σκοπό και αποτέλεσμα στην πρόοδο του εαυτού σας ως εξελισσόμενο ον, και σε εκείνη των άλλων ανθρώπων και ψυχών που είναι τα αδέλφια σας...με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr