Οι αιθερικοί Ναοί της Θεραπείας


Αγαπητοί φίλοι,

Σε αυτό το κείμενο θέλω να φέρω την προσοχή σας σε ένα νέο τρόπο θεραπείας που σχετικά πρόσφατα έχει γίνει προσβάσιμος και έχει δοθεί από τις ιεραρχίες στην ανελισσόμενη ανθρωπότητα για μεγαλύτερη επιτάχυνση της ανάληψης. Πρόκειται για τους νέους Αιθερικούς Ναούς Θεραπείας που διευθύνονται από δύο αγαπητά και ευρέως γνωστά όντα του φωτός, την Παναγία ή Μητέρα/Αδελφή Μαρία και τον Ιλαρίωνα. Έχουν την υποστήριξη των λεγεώνων των Αγγέλων Θεραπείας από τους Ναούς Θεραπείας και Μουσικής. Στους νέους αυτούς ναούς καίνε οι ισχυρές πεμπτοδιαστασιακές φλόγες θεραπείας, οι οποίες μέσα από τη δύναμη της αιώνιας μετάλλαξης   προσφέρουν στην ανθρωπότητα τις πιο ισχυρές θεραπευτικές δονήσεις που είναι προσβάσιμες αυτόν τον καιρό. Εκείνοι από εσάς που ήδη δουλεύουν ενεργά με Αγγέλους και Αρχαγγέλους, Δασκάλους και χρισμένους εξωγήινους, τούτοι οι ναοί θα σας είναι κάπως οικείοι, ενώ εκείνοι που δεν έχετε εμπειρία, π.χ. με Αγγελικό Ρέικι ή άλλα είδη θεραπείας υψηλών δονήσεων, θα μπορέσετε να αλλάξετε σελίδα και να προχωρήσετε σε τελείως νέους ορίζοντες, εφόσον αυτό είναι επιθυμία και επιλογή σας!

Μερικοί από εσάς ίσως έχουν αντιληφθεί τις νέες αυτές συχνότητες στη διάρκεια διαλογισμών και επικλήσεων, προσευχών ή/και εργασίας φωτός και θεραπείας που πρόσφατα έχουν ενεργοποιηθεί. Όσοι από εσάς αντιλαμβάνεστε τα πεδία των χρωμάτων μπορεί να παρατηρήσατε ένα κάπως αιχμηρό μείγμα έντονων σμαραγδένιων-πράσινων και βιολετί αποχρώσεων που πάλλονται σε εκπληκτικούς κυματισμούς. Αυτή η νέα σύνθεση θεραπευτικών δονήσεων που ξεκίνησε περίπου στα μέσα/τέλη του 2009 προσφέρει σχεδόν ταυτόχρονα θεραπεία και μεταμόρφωση μέσω των πράσινων αποχρώσεων, καθώς και μετάλλαξη μέσων των βιολετί αποχρώσεων. Έτσι δε στοχεύει η θεραπεία απλώς στην εκδήλωση των συμπτωμάτων και της ασθένειας αλλά την ίδια ώρα και στις διάφορες αιτίες που μπορεί να βρίσκονται ως προγραμματισμοί αγκυροβολημένοι σε πάμπολλα επίπεδα και σημεία του τετραπλού γήινου σώματος, οι οποίες μεταλλάσσονται σε φως.

Τούτοι οι ναοί έχουν σκοπό να επιταχύνουν τη μακρόχρονη διαδικασία αλλαγής της κυτταρικής βάσης από άνθρακα σε πυρίτιο, που είναι προϋπόθεση για την ανέλιξη και ανάληψη της ανθρωπότητας και της γης στην πέμπτη διάσταση. Αυτή η πολύ σημαντική διαδικασία είναι αναγκαία, για να καθαριστούν τα ανθρώπινα σώματα σε κυτταρική βάση από όλες τις ατέλειες που εμποδίζουν την μετατροπή τους σε κύτταρα βάσης πυριτίου. Έχοντας φτάσει στο νέο πλέον τύπο κυττάρων η νέα ανθρωπότητα θα έχει υπερβεί τη δυνατότητα κυτταρικής αρρώστιας και συνεπώς τους συνδεδεμένους με αυτή πόνους και ταλαιπωρίες.

Αγαπητοί φίλοι, το ευχάριστο είναι πως δε χρειάζεται να είστε ειδικοί της θεραπείας και της μετάλλαξης, για να μπορέσετε να λάβετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο εργαλείο! Το μόνο που είναι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή της Ενάδας σας, επειδή εκείνη έχει και γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για εσάς. Συνιστώ να καλέσετε απλώς την ομάδα θεραπείας ΠΙΥ από το Πρόγραμμα της Ιατρικής Υποστήριξης του εσωτερικού πεδίου (στην οποία η Ενάδα σας είναι βασικό μέλος) και να μπείτε ενεργά σε αυτό το νέο κεφάλαιο θεραπείας και προόδου στην ιστορία του πλανήτη. Φυσικά συνδυάζονται αυτές οι νέες χορηγίες και με τους γνωστούς σε μερικούς από εσάς κρυσταλλικούς, θεραπευτικούς θαλάμους του φωτός από τους αγαπημένους Πλειάδειους και άλλους εξωγήινους λαούς, καθώς και με τις εφαρμογές που γίνονται στο ναό θεραπείας μέσα στο Άσραμ της Σύνθεσης, που βρίσκεται στη Δεύτερη Ακτίνα…

Επίσης είναι κατάλληλο να καλείτε και εκείνους τους θεραπευτές και προστάτες, με τους οποίους έχετε ξαναδουλέψει και νιώθετε οικειότητα. Προετοιμάστε το χώρο σας και αφιερώστε τον στις υψηλότερες προσβάσιμες δονήσεις θεραπείας. Κάντε τις δικές σας προσευχές ή/και επικλήσεις (και για καθαρισμό και προστασία, ειδικά όταν δεν έχετε έναν αφιερωμένο σε εργασία φωτός χώρο!). Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξής επίκληση (ή παρόμοια με τα δικά σας λόγια):


Επικαλούμαι το Θεό, το Χριστό και το Άγιο Πνεύμα, ολόκληρη την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία και τις λεγεώνες της θεραπευτικής σμαραγδοπράσινης-βιολετί φλόγας.

Επικαλούμαι την παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία, την Ενάδα μου και την ομάδα θεραπείας ΠΙΥ, την αδελφή Μαρία, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τον Ιλαρίωνα (πρόσθεσε εδώ εκείνους που επιθυμείς) και σας ζητώ να με τοποθετήσετε για θεραπεία μέσα σε έναν αιθερικό ναό θεραπείας
(ή, εναλλακτικά: να δημιουργήσετε γύρω μου έναν κρυσταλλικό, θεραπευτικό θάλαμο του φωτός) και να εφαρμόσετε τη σμαραγδοπράσινη-βιολετί φλόγα θεραπείας της αιώνιας μετάλλαξης.

Είμαι έτοιμος/η και ζητώ να γίνουν όλες οι εφαρμογές και θεραπείες στο μέγιστό μου δυναμικό και δυνατό βαθμό, πάντα με τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες, για να μπορέσω να συνεχίσω με τις καθημερινές μου ασχολίες.

Προαιρετικό: Ζητώ από εδώ και στο εξής να εφαρμόζετε αυτή τη φλόγα κάθε βράδυ τις ώρες του νυχτερινού ύπνου, χωρίς να το επικαλούμαι κάθε φορά εκ νέου.

Προαιρετικό: Ζητώ αυτό το είδος θεραπείας να δοθεί και εφαρμοστεί επίσης σε όλους του ανθρώπους αδέλφια μου που το επιθυμούν και επιζητούν, ακόμα κι όταν αυτό δεν το κάνουν συνειδητά.

Στο τέλος (ή στην αρχή, όταν κάνεις την επίκληση πριν τον ύπνο σου), δώσε τις ευχαριστίες σου σε όσους συμμετείχαν στη θεραπεία.

Εγώ Ειμί το Εγώ Ειμί

Αμήν

Aum

OM


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr