Οι Πυρκαγιές του 2009

penteli_holocaust_2009__400

Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε ζήσει για ακόμα μια φορά το ιδιαίτερα θλιβερό γεγονός των πυρκαγιών που κάθε φορά συγκλονίζει εκ νέου πολλούς ανθρώπους στη χώρα μας.
Όπως και δύο χρόνια πριν, έτσι και τώρα η οικολογική καταστροφή είναι ανεκτίμητη και, όπως συνέβη και τότε, έτσι και τώρα όλοι οι διάφοροι (ή καλύτερα α-διάφοροι;) εμπλεκόμενοι παίζουν το κακό θεάτρο του βαθιά σοκαρισμένου και συγκινημένου ανθρώπου, δίνοντας ελπίδα και υποσχέσεις στους πληγέντες, οι οποίες για ακόμα μια φορά μάλλον δε θα τηρηθούν.
Ενώ οι φωτιές ήταν ακόμα σε εξέλιξη, άρχισαν οι επίσημοι (εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων) και οι δημοσιογράφοι να βγάζουν συμπεράσματα σχετικά με τις αιτίες και το μετά, δηλαδή για το ΤΙ θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.Και ενώ ακούσαμε πολλά, δεν έχει κανείς εστιάσει στα δύο βασικά θέματα προϋποθέσεις, για να αποφεύγονται αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον.

penteli_holocaust_2009__6_400

Είδαμε το 2007 πως οι φωτιές που έκαψαν τότε δεκάδες ζωές, σπίτια, καλλιέργειες και φυσικά τεράστιες δασικές εκτάσεις σε πρωτόγνωρο μέγεθος για τη χώρα μας, δεν έφτασαν να κάνουν κάποια, μάλλον καμία αλλαγή. Και ενώ κάτι τέτοιο θα ήταν αναμενόμενο σε πολλές άλλες χώρες, στην Ελλάδα οι μάζες των ανθρώπων εξακολουθούν να κοιμούνται και να βρίσκονται σε πραγματική νάρκωση, χειρίσιμοι και κατευθυνόμενοι τέλεια από εκείνους που εκτελούν συνειδητά (ή ασυνείδητα) τις εντολές των υψηλόβαθμων στελεχών της σκοτεινής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

penteli_holocaust_2009__3_400

Τότε, εξέφραζα ήδη την ανησυχία μου
πως οι φωτιές αυτές (του 2007) δε θα ήταν αρκετό, για να ξυπνήσουν τουλάχιστον μερικοί δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και πως θα χρειαζόταν κάτι ακόμη πιο ισχυρό, για να αφυπνιστούν οι μάζες. Οι ακόλουθες εκλογές απέδειξαν ακριβώς αυτό και αντί, έστω και ως μήνυμα διαμαρτυρίας, να μην ψηφίσει ο ελληνικός λαός τα δύο δυνατά κόμματα, ενίσχυσαν και πάλι εκείνους οι οποίοι τους έκαψαν!

Τελικά φαίνεται πως πραγματικά χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο!

Ακόμα και οι φετινές φωτιές και η τεράστια καταστροφή της Αττικής θα μείνει απλώς ένα από τα πολλά γεγονότα στη θλιβερή αυτή ιστορία των πυρκαγιών στην Ελλάδα, εάν δεν αφυπνιστούν οι ίδιοι οι άνθρωποι και αναλάβουν τις ευθύνες τους.

penteli_holocaust_2009__5_400

Ας δούμε όμως ΤΙ θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την επαναλαμβανόμενη, θλιβερή κατάσταση που ζούμε κάθε χρόνο στη χώρα μας.
Δε θα μπω εδώ σε ανάλυση των διάφορων στοιχείων που μάλλον όλοι έχετε δει και ακούσει στα ΜΜΕ ή από άλλες πηγές και από τα οποία θα μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Θα περιοριστώ σε εκείνα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να τερματιστεί αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της επαναλαμβανόμενης ελληνικής ιστορίας. Για να δούμε τα βασικά αυτά δύο στοιχεία, ας κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο γιατί και για ποιο σκοπό βρισκόμαστε εδώ:
Όπως για πολλούς από εσάς θα είναι γνωστό βρισκόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη ΟΧΙ τυχαία αλλά με ειδική αποστολή ο ΚΑΘΕ ένας από εμάς, ΝΑΙ και ΕΣΥ, αγαπημένε αναγνώστη!
Και όπως θα σας είναι μάλλον επίσης γνωστό, βρισκόμαστε εδώ, για να προοδεύσουμε και περάσουμε τα ποικίλα μαθήματά μας που μας προσφέρει η ίδια η ζωή με όλες τις παραμέτρους και όψεις που δίνουν ένα γιγάντιο πεδίο μάχης και μάθησης.

Εφόσον λοιπόν βρισκόμαστε εδώ, για να μάθουμε, και αρνούμαστε να παίρνουμε αυτά τα μαθήματα που μας προσφέρονται, πολύ απλά επαναλαμβάνονται και θα συνεχίζονται να επαναλαμβάνονται αιώνια (!) μέχρι τη στιγμή που περάσουμε τα μαθήματα αυτά! Σκεφτείτε τη διαδικασία ακριβώς, όπως στα σχολεία ή πανεπιστήμια, όπου, για να προχωρήσεις στο επόμενο μάθημα ή τάξη ή έτος, θα πρέπει να έχεις πετύχει στο προηγούμενο.

Με τις πυρκαγιές και την όλη αντιμετώπιση του θέματος όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά;

Αγαπητοί φίλοι, η σχέση είναι πολύ πιο άμεση απ’ ό,τι φαινομενικά εμφανίζεται και αφορά την απόκτηση συνείδησης και αυτό όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Εσάς σας βολεύει ακόμα να πιστεύετε τα εντελώς παράλογα παραμύθια που σας πωλούν οι διάφοροι;

Ή μήπως δε θέλετε πια να σας κοροϊδεύουν και επιλέγετε εσείς να πράξετε ορθά, για ένα καλύτερο μέλλον, με τον τρόπο που είναι εφικτός στον καθένα σας, ανάλογα με τις περιστάσεις στις οποίες βρίσκεστε;

penteli_holocaust_2009__4_400

Στη φετινή περίπτωση όπου έζησε ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας από κοντά το δεύτερο πλέον ολοκαύτωμα στη χώρα μας, θα ψηφίσετε και πάλι εκείνους που ευθύνονται για τα όσα συνέβησαν;

Αγαπητοί φίλοι, είστε πολίτες με λόγο και ψήφο!

Εκμεταλλευτείτε αυτό το προνόμιο, διότι, εάν δεν το κάνετε εσείς, ποιος θα το κάνει;

Μην περιμένετε τους άλλους να αλλάξουν, να διαμαρτυρηθούν με κάποιους τρόπους, όπως την ψήφο!

Πιστεύετε πραγματικά πως εκείνοι που ευθύνονται θα πάρουν αποφάσεις για το κοινό καλό και πως θα αλλάξουν αυτά που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια κατ’ επανάληψη σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση;

Χωρίς υπερβολές και χωρίς να είμαι απαισιόδοξος αλλά απλώς από θέση πνευματικής διάκρισης σας λέω πως δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα!

Η Ευθύνη είναι δική σας.

Μην την αφήσετε να πάει χαμένη, διότι έτσι ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ με εκείνους που προκαλούν αυτές τις καταστροφές!

Αναλάβετε λοιπόν τις ευθύνες σας ως άνθρωποι, ως Υιοί και Κόρες του Θεού, ως συνειδητοποιημένοι Χριστοί! Ο καθένας με τον ή τους τρόπους που μπορεί ή, καλύτερα, θέλει,

διότι είναι ζήτημα ΘΕΛΗΣΗΣ!

Θα συμφωνήσετε μάλλον πως το ένα σίγουρο που ο καθένας σας θα μπορεί, εάν το θέλει, να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει σοφά την ψήφο του. Και εδώ έχουμε ουσιαστικά φτάσει στο πρώτο και βασικό στοιχείο που θα χρειαστεί να αλλάξει, προκειμένου να σταματήσουν τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πυρκαγιών στη χώρα μας, το οποίο θα επηρεάσει και άμεσα τη δεύτερη προϋπόθεση.

Η πρώτη λοιπόν προϋπόθεση, για να πάμε επιτέλους μπροστά είναι

η αλλαγή της στάσης των ανθρώπων προς τον εαυτό τους και τους άλλους
,

η κατανόηση πως δε θα πάμε πουθενά ως ατομικιστές,

με συνείδηση διαχωρισμού

αλλά ΜΟΝΟ ως ΣΥΝΟΛΟ,

ως οικογένεια, πολίτες μιας περιοχής, χώρας, ως έθνος και εντέλει ως ανθρωπότητα!


Για να το πω με μια μόνο μαγική λέξη,

χρειάζεται να αποκτήσουμε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Και η συνείδηση αποκτάται μόνο με έναν τρόπο: 

Τη  ΓΝΩΣΗ του ΕΑΥΤΟΥ που κερδίζεται στην οδό του εσωτερισμού.

Εδώ δεν έχει καμία σημασία σε ποια θρησκεία, σχολή ή πνευματικό μονοπάτι ανήκει κανείς, διότι όλα οδηγούν και πορεύονται πάνω στην εσωτέρα οδό, η οποία οδηγεί τον άνθρωπο στη γνώση Θεού, σε βαθμό βέβαια που είναι προσβάσιμη για μια ενσαρκωμένη ψυχή (ή μονάδα) στη γη.

Σε άμεση σχέση με τις πυρκαγιές θα πρέπει να αναρωτηθούν όλοι όσοι έχουν χτίσει και εξακολουθούν να χτίζουν παράνομα σε δασικές εκτάσεις και όσοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εάν το τίμημα που πληρώνει ολόκληρη η χώρα και ο πλανήτης μας πραγματικά δεν τους αφορά και δεν τους ενδιαφέρει, προκειμένου εκείνοι να αποκτήσουν χρήμα, υλικά αγαθά, οικόπεδα και σπίτια!

penteli_holocaust_2009__2_400

Το θέμα ξεκινά ακριβώς εδώ, διότι στην ελεύθερη αγορά μόνο ό,τι έχει ζήτηση έχει και αντίστοιχη τιμή. Και εφόσον αφυπνιστούν οι άνθρωποι, δε θα προχωρούν πλέον σε αγοραπωλησίες τέτοιων εκτάσεων και σπιτιών. Όμως το αρνητικό εγώ, όπως ονομάζεται στην πνευματική ψυχολογία εκείνη η δύναμη μέσα στον άνθρωπο που τον κρατά μακριά από το Είναι του και ευθύνεται για όσα δεν είναι ισορροπημένα και Θεία, δε θα επιτρέψει τόσο απλά να συμβεί κάτι τέτοιο.
Θα χρειαστεί να επιτευχθεί και η δεύτερη προϋπόθεση η οποία είναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ του ΝΟΜΟΥ και, ενδεχομένως, κάποιες τροποποιήσεις ως προς τις προβλεπόμενες ποινές. Γιατί να μην αγοράσει κάποιος ασυνείδητος ένα φτηνό οικόπεδο και να χτίσει παράνομα, αφού θα αποκτήσει και ρεύμα και τηλέφωνο (που είναι κρατικές υπηρεσίες / αγαθά) και θα μπορέσει μετά από κάποιο καιρό ακόμα και να το νομιμοποιήσει;

Αγαπητοί φίλοι, σε άλλες χώρες, όπως στη Γερμανία, δε συμβαίνουν τέτοιες εντελώς παράλογες καταστάσεις, επειδή πολύ απλά εφαρμόζεται ο νόμος! Δεν έχει σημασία εάν το σπίτι είναι μικρό ή μεγάλο, εάν ανήκει σε φτωχό, πλούσιο ή υπουργό. Με βάση το νόμο θα γκρεμιστεί και θα πληρώσει ο παραβάτης όχι μόνο τα αντίστοιχα πρόστιμα αλλά και την κατεδάφιση του ακινήτου!

Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, εάν και οι ζημιές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο εδώ και καιρό, η εφαρμογή του νόμου και η κατεδάφιση δέκα με είκοσι παράνομων κατοικιών με την αντίστοιχη προβολή στα ΜΜΕ, θα είχε μια ιδιαίτερα επιμορφωτική επίδραση σε εκείνους που αρνούνται να κατανοήσουν τα αυτονόητα.

Δεν έχει λοιπόν καμία σημασία και όφελος να συζητώνται πολλαπλά σενάρια για μεγαλύτερο στόλο αεροπλάνων, οχημάτων κ.λπ., για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει πιο συντονισμένα και αποτελεσματικά ο κρατικός μηχανισμός, για περισσότερες αντιπυρικές ζώνες κ.λπ., εάν το βασικό κίνητρο παραμένει και εξακολουθούν συγκεκριμένα άτομα να κερδίζουν ασύλληπτα μεγάλα ποσά...

Συλλογιστείτε πάνω σε αυτές τις λίγες γραμμές και δείτε

ΕΣΕΙΣ ΤΙ μπορείτε, που σημαίνει, ΘΕΛΕΤΕ να πράξετε!

flowers_kavos_beach_spring_time_400

Και, για να μη σας κουράσω με άλλα στοιχεία που έχουν σχέση με τα μεγαλύτερα σχέδια πίσω από το θέμα των πυρκαγιών, ας κλείσουμε εδώ.

Να σας ευλογεί ο Θεός!
με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaffHouse of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr