Καλή Ανάσταση

Καλή Σφαγή & Αιματοχυσία 

(Επι-) Στροφή στην Ειρηνική Διατροφή


Αγαπητοί φίλοι,

ο τίτλος του κειμένου δείχνει κάπως αντιφατικός και σίγουρα τουλάχιστον δυσάρεστος για μερικούς αλλά ας πάρουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας για να κάνοήσουμε παρέα μερικές σκέψεις που ίσως θα δονήσουν και ηχήσουν κάτι μέσα σας.  

Για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το μεγάλο μυστήριο της Ανάστασης του Χριστού και όπως κάθε χρόνο με αφορμή το Πάσχα ο Ιησούς ξανασταυρώνεται. Έτσι το θέλει η παράδοση πάνω από 2000 χρόνια τώρα.

Εάν βέβαια εστιάσουμε λίγο πιο καλά θα δούμε
πως εδώ και πολλές δεκαετίες, αυτό το παραδοσιακό σταύρωμα του Χριστού δεν επαναλαμβάνεται μόνο μια φορά το χρόνο, δηλαδή κάθε μεγάλη Παρασκευή του Πάσχα για να αναστηθεί ο Χριστός κάθε Μεγάλο Σάββατο του Πάσχα εκ νέου, αλλά ο Χριστός και μαζί του όλες σχεδόν οι αξίες και αρετές που έχει δώσει στην ανθρωπότητα σταυρώνονται πρακτικά και κυριολεκτικά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, κάθε χρόνου! Η μεγαλύτερη αυτή γιορτή των Ορθόδοξων Χριστιανών έχει η ίδια χάσει κάθε αληθινό και βαθύτερο νόημα για να καταλήξει σε ακόμα μια καταναλωτική και εγωιστική γιορτή των ψευτών και υποκριτών! Και μη νομίζετε πως αυτή οι χαρακτηρισμοί ανήκουν καλύτερα και μόνο στους ‘καλούς’ μας προδότες πολιτικούς, τους ψευτο-πνευματικούς ηγέτες των Θρησκειών (και για την Ελλάδα ιδιαίτερα των ηγετών με τα άλλοτε μαύρα και άλλοτε χρυσά ράσα!), στους κλέφτες και εγκληματίες των τραπεζών, μεγάλο-επιχειρήσεων και γενικότερα στην κλίκα της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων, αλλά

ανήκουν σε κάθε έναν από ΕΜΑΣ τους ΙΔΙΟΥΣ

εφόσον στην καθημερινή μας ζωή δεν προσπαθούμε τουλάχιστον να πετύχουμε έστω και μερικές από της αρετές που μας έδωσε ο Χριστός και οι οποίες φυσικά είναι καταγεγραμμένες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχεδόν σε όλες τις θρησκείες και πνευματικά μονοπάτια του κόσμου!

Η παράδοση λοιπόν, είναι κάτι σημαντικό ακούμε τους υποκριτές και φαρισαίους της τωρινής μας εποχής να λένε, έχοντας επιλέξει από μια πολυσύνθετη παράδοση μόνο κάποια αποσπάσματα που βολεύουν τον εγωισμό και τις κατώτερες ορέξεις και επιθυμίες τους, καθώς και μια κερδοσκοπική, απάνθρωπη οικονομία και βιομηχανία. Πέρα από αυτά όμως, πιο κρυφά και ύπουλα, δε ‘βολεύουν’ απλά και μόνο ‘κάποιους’ που κινούν (ακόμα) τα νήματα, αλλά είναι ένα βασικό μέρος του σχεδίου πλήρους υποδούλωσης της ανθρωπότητας από την ΝΤΠ!

Σοβαρά;

ΝΑΙ, πολύ σοβαρά!

Μα ΔΕΝ το καταλαβαίνω και δεν μπορώ να το πιστεύω, γιατί ακούγεται πολύ ακραίο!


Περιμένετε και διαβάστε και πιο κάτω, θα το καταλάβουμε όλοι!

Λένε λοιπόν σαν πρόσχημα οι υποκριτές πως την παράδοση οφείλουμε να τηρήσουμε!
Μάλιστα, και για να δούμε ΤΙ ακριβώς είναι και μας λέει αυτή η περιβόητη παράδοση και μέσα σε ποια πλαίσια ανήκει;

‘Οι άνθρωποι (όπως ίσχυε μέχρι την εποχή του 60 περίπου στην Ελλάδα) είχαν στη διατροφή τους μόνο ελάχιστες φορές το χρόνο το κρέας. Μόνο στις μεγάλες Χριστιανικές γιορτές (σύμφωνα με την παράδοση!) και σε λιγοστές ειδικές στιγμές υπήρχαν κρέατα και μεγάλα φαγοπότια με ζωικά προϊόντα στο τραπέζι των πολλών. Η βασική διατροφή ήταν η φημισμένη μεσογειακή διατροφή με μεγάλα ποσοστά λαχανικών, σαλατών, οσπρίων, και μικρές ποσότητες από ζωικά όπως αυγά και γαλακτοκομικά. Τα τελευταία βέβαια από ζώα πιο φυσιολογικά μεγαλωμένα που ζούσαν σε πιο φιλικές συνθήκες και όχι όπως είναι τώρα, σαν ζωντανές μηχανές παραγωγής με μόνο στόχο την εκμετάλλευση κει το κέρδος! Ο  κόσμος σε μεγάλο βαθμό τηρούσε τις ‘ευκαιρίες’ για αποχή από βαριά και βλαβερά προϊόντα με τις νηστείες που επέβαλε οι πίστη τους. Και αφού πριν το Πάσχα νήστευαν για 40 ημέρες, ερχόταν η μεγάλη στιγμή και γιορτή της Ανάστασης του Χριστού. Τότε ήταν μία από της λιγοστές φορές το χρόνο για κατανάλωση κρέατος!

Όχι φυσικά πως το μακελειό της τότε εποχής μπορούμε να το θεωρήσουμε καλό αλλά σίγουρα ήταν πολύ μικρότερης έκτασης και επίσης ήταν μόνο μια από λιγοστές απάνθρωπες πράξεις ενάντια στα ζώα μας για την απλή στοματική ευχαρίστηση των ανθρώπων, μια και η ΝΤΠ δεν είχε ακόμα καταφέρει να βάλει σε τελείως ανώμαλη και καταστρεπτική πορεία τους ανθρώπους!

Και τώρα ΤΙ έχει μείνει από την παράδοση και τα πλαίσια γύρω από αυτή;

Ακούμε ανθρώπους που ακολουθούν τον επιτάφιο σχεδόν όλοι γεμάτοι εσωτερικό θόρυβο με άσχετες σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα και επιθυμίες. Ακούμε να λένε για το πόσο δύσκολο τους είναι να νηστέψουν έστω και μια μόνο ημέρα! Δηλαδή πόσο ‘απάνθρωπο’ είναι που έχουν φάει μόνο μια σπανακόπιτα και ο άλλος μόνο δυο πατατόπιτες το μεσημέρι και πόσο πολύ πεινούν τώρα! Αντί να συλλογιστούν έστω για τη μισή ώρα που ακολουθούν τον επιτάφιο και να αξιοποιήσουν το χρόνο και την ευκαιρία αυτή για να κάνουν κάποια προσευχή ή/και διαλογισμό και να στείλουν ευχές στον κόσμο και τον Πλανήτη μας, σκέφτεται ο καθένας και συζητάει δυνατά (εννοείται!) για το φαγητό, το νέο τους αυτοκίνητο, smartphone, γκόμενα κ.λπ., αλλά και για αρρώστιες, προβλήματα κλπ.!!! Και αφού έχει τελειώσει η όλοι διαδικασία του ‘δείχνεσαι και σε είδαν’ αποχωρούν όλοι με βιασύνη λες και τους περιμένει ένα έπαθλο, ή το μεγαλύτερο deal της ζωής τους… που μάλλον είναι το γέμισμα της κοιλιάς τους, ακόμα μια φορά με διατροφικά σκουπίδια, ακόμα μια ίδια μέρα όπως οι άλλες!

Μήπως μας έχει διαφύγει κάτι;

Ή μήπως το όλο σκηνικό γύρω από την παράδοση είναι όντος μια μεγάλη πλάνη, κοροϊδία και υποκρισία, μια κενή ψεύτο-παράδοση χωρίς κανένα νόημα και ουσία;

Και εφόσον ένα από τα βασικά διδάγματα του Χριστού ήταν η ΑΓΑΠΗ
σε όλους, αλλά συνδεδεμένη με αυτή φυσικά και η μη-βία,

πώς είναι δυνατόν να

γιορτάζουμε την Ανάσταση κάποιου

γεμίζοντας το πεδίο και την ίδια τη γη με

αρνητικές καθημερινές σκέψεις, αισθήματα,

συναισθήματα και πράξεις του κατώτερου εαυτού

γεμάτες από βία, φόβο και εγωισμό;


Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι να υποκρίνονται τόσο φανερά κάνοντας στην κυριολεξία βλασφημία μια και στο όνομα του Χριστού εκφράζουν αυτές τις σκέψεις, επιθυμίες, αισθήματα, συναισθήματα και πράξεις τους γεμάτες με βία, φόβο και εγωισμό;

Πώς είναι δυνατόν να ταυτίζεται ο Χριστός, ο οποίος ήλθε να διδάξει στους ανθρώπους μέσα από το παράδειγμά του την Αγάπη και την Ειρήνη, σύμφωνα με την παράδοση με μαζικό θάνατο ΧΩΡΙΣ ανάσταση, με μαζικά και υπέρογκα φαγοπότια και εν τέλει με βία και ΠΟΛΕΜΟ αντί να προωθείται μια λύση για μια Ειρηνική Διατροφή που γεννάει και μεγαλώνει την Αγάπη και την Ειρήνη μέσα στον κάθε άνθρωπο και έτσι συλλογικά στην ανθρωπότητα;

Πώς είναι δυνατόν να πρέπει για ακόμα μια φορά να πλημμυρίσει το χώμα και να κοκκινίσει από το αίμα των ζώων που σφάζονται σε μαζικό μακελειό μόνο και μόνο για…


ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ !!!

detail_from_4_worlds_fresh_blood_on_the_ground_-_xs


Η παράδοση δεν υπάρχει πλέον, δεν έχει μείνει τίποτα από αυτήν!


Η παράδοση ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ

όπως έχει πεθάνει και Χριστός και η διδασκαλία του,

νεκρή και ξεχασμένη από της μάζες και τους ψεύτες

και υποκριτές που παπαγαλίζουν σε γλώσσα ακατανόητη

κηρύγματα που ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν,

πόσο λιγότερο εφαρμόζουν!


Το μόνο που έχει μείνει σε όλοι αυτή τη νεκρίλα του ΠΑΣΧΑ είναι η κάλυψη των ανισόρροπων, εγωιστικών επιθυμιών των μαζών αλλά και των θρησκευτικών ηγετών τους!


!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ !!!


Αγαπητοί φίλοι,

Ζούμε σε μια εποχή που οι μάζες καταναλώνουν σε μέσω όρο καθημερινά περίπου δύο μερίδες κρεατικών προϊόντων και άμα συμπεριλάβουμε όλα τα ζωικά όπως και τα θαλασσινά, αυγά, γαλακτοκομικά κ.λπ. ο μέσος όρος αυτός αυξάνεται κι άλλο!!!  

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι Έλληνες είναι στατιστικά στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, ακόμα και μπροστά από τους Αμερικάνους (!!!) στην κατανάλωση κρεατικών προϊόντων, με τα προβλήματα υγείας φυσικά να πληθαίνουν και να τρίβουν τα χέρια τους οι κλασσικοί γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες!

Ζούμε σε μια εποχή όπου ο πήχης της συνείδησης των ανθρώπων, και ειδικά των Ελλήνων, να βρίσκεται σε ένα ιστορικά ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο, σε μια εποχή όπου λόγου των μέτρων που έχουν λάβει οι εγκληματίες της ΝΤΠ εδώ και πολλές δεκαετίες, επικρατεί η απαξίωση κάθε είδους αξιών συμπεριλαμβανομένων φυσικά και εκείνων που μας δίδαξε ο Χριστός.

Ζούμε σε μια εποχή όπου το ψέμα βαπτίζεται αλήθεια, όπου ο φτωχός γίνεται φτωχότερος για να πλουτίσει κι άλλο ο πλούσιους.

Ζούμε σε μια εποχή όπου ο έλεγχος του νου είναι πλέον καθημερινότητα μέσω των γνωστών μέσων όπως τα ΜΜΕ, σχολεία, πανεπιστήμια, αλλά και μέσω ειδικών τεχνολογιών.

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι ψευτο-ειδικοί και επιστήμονες κάνουν επίσης πλύση εγκεφάλου με ψεύτικες μελέτες, στατιστικές και θεωρίες για να σπρώξουν τις μάζες σε λανθασμένες, καταστρεπτικές για εκείνους κατευθύνσεις.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η υγεία των ανθρώπων καταπολεμάται με πολυάριθμα μέσα και τρόπους, από τους οποίους μερικοί μόνο είναι τα εμβόλια, χημικά που ψεκάζουν από αεροπλάνα και ειδικές εγκαταστάσεις, χημικά που προσθέτουν σε νερό, σε χώρους (spray), που χρησιμοποιούν στη γεωργία για λίπασμα και καταπολέμηση ασθενειών, παράσιτων, ζιζανίων, σε τρόφιμα, καλλυντικά κ.λπ., από βαριά μέταλλα, ακτινοβολίες, συμβατικά φάρμακα και δήθεν τρόπους θεραπείας αλλά επίσης,

Ζούμε σε μια εποχή όπου η διατροφή των ανθρώπων έχει γίνει μια πραγματική


!!!! ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ !!!!


Και σε αυτό δεν εννοούμε την κακή ποιότητα των πρώτων υλών, που αυτή θα μπορούσε κανείς να την ελέγξει κάπως, αλλά την τελείως λανθασμένη επιλογή τροφών και τελείως ασύμβατων συνδυασμών τροφών! Σε αυτό το σημείο κλείνει ξανά ο κύκλος που ξεκίνησε με την υποκριτική στάση, το ψέμα και την τεράστια πλάνη στην οποία βρίσκονται και ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά στην Ελλάδα. ΔΕΝ είναι τυχαίο που είχαμε την Τρόικα εδώ και πως έχουν επιβληθεί τόσα απαράδεκτα, απάνθρωπα, παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα στην Ελλάδα και τα ντόπια πρόβατα Έλληνες πολίτες να μην κάνουν απολύτως τίποτα! Ας μην επεκταθούμε όμως στο θέμα αυτό διότι τούτο είναι ένας ακόμα σάκος του Αιόλου και ας παραμείνουμε στο θέμα της διατροφής:

Ποια λοιπόν θα μπορούσε να είναι η λύση;

Τι θα μπορούσε ο καθένα να κάνει;


Ο καθένας θα μπορούσε να ξεκινήσει καταρχάς να πληροφορηθεί
για τον τρόπο παραγωγής των ζωικών προϊόντων και να ΔΕΙ με τα ίδια του μάτια ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ, και προπαντός ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, σε τι απαράδεκτες συνθήκες, σαν αντικείμενα, ή πράγματα, χωρίς έλεος από τη βιομηχανία του κέρδους. Δείτε μερικά μόνο από τα videos που υπάρχουν σε μεγάλο πλέον αριθμό στο u-tube...

Σκεφτείτε και εστιάστε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας και κάντε μια μικρή αναδρομή στο χρόνο με φωτογραφίες και συζήτηση με τους ηλικιωμένους για να θυμηθείτε ΠΩΣ ήταν η διατροφή τότε και γιατί; Δείτε και τα θέματα υγείας και κρατείστε στο νους το σχέδιο της ΝΤΠ για υποδούλωση της ανθρωπότητας, ύστερα φυσικά από δραστική μείωση του πληθυσμού της κάτω από το 10% του τωρινού!!!

Κάντε πραγματικές νηστείες και αποτοξινώσεις και δοκιμάστε την Ειρηνική Διατροφή που είναι η διατροφή η οποία δεν εμπεριέχει καθόλου ζωικά προϊόντα, στην όποια για το λόγο αυτό απουσιάζει το στοιχείο της βίας και έτσι προάγει και παράγει την αίσθηση και αξία της Ειρήνης μέσα μας. Κάντε το έστω και για μια μόνο εβδομάδα, μετά ξανά, ή και για παραπάνω. Ελάτε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που έχουν καταλάβει την μεγάλη ανάγκη και σημασία της Ειρηνικής Διατροφής για ολόκληρο τον πλανήτη μας και ελάτε και σε επαφή μαζί μας για σχετικές συναντήσεις και εργαστήρια!

vegan_raw_birthday_cake

Η Ειρηνική Διατροφή ΕΙΝΑΙ η μόνη λύση για να υπάρξει τροφή για όλους, ανθρώπους και ζώα, στον Πλανήτη μας αντί να σπαταλούνται τεράστιες ποσότητες πρώτων υλών για την εκτροφή ζώων για τα γαλακτοκομικά και κρεατικά προϊόντα που τελικά ο άνθρωπος όχι μόνο ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλά τον κρατούν δέσμιο σε χαμηλά επίπεδα συνείδησης!


Για το ακούσουμε ξανά και καλά:


Τα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ και ΚΡΕΑΤΙΚΑ προϊόντα

ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πραγματικά αλλά

ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

!!!

άσχετα με το ΤΙ προσπαθούν οι διάφοροι 'ειδικοί' και επιστήμονες να σας πείσουν!

Τούτο βέβαια είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ΝΤΠ διότι ο πνευματικά αναπτυγμένος άνθρωπος με υψηλό επίπεδο συνείδησης δεν ελέγχεται εύκολα ή και καθόλου (!!!) και γίνεται τελικά απειλή για εκείνους.

ΤΙ λέτε λοιπόν να επιλέξετε;

Το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ των άβουλων, τηλεκατευθυνόμενων και γεμάτο φόβο προβάτων και βοδιών σε ύπνωση;

Η εκείνο στο οποίο στην πραγματικότητα έτσι κι αλλιώς ήδη ΌΛΟΙ ανήκουμε: του ΑΝΘΡΩΠΟΥ με συνείδηση, συμπόνια, Αγάπη, Ειρήνη και αξίες!


Όλα αυτά ξεκινούν φυσικά μέσα στον καθένα μας και σχετίζονται ΑΜΕΣΑ με τη διατροφή μας. Υπάρχει το γνωστό ρητό που λέει


«ό,τι σκέπτεται ο άνθρωπος αυτό ΕΙΝΑΙ»

και αυτό είναι πολύ ορθό. Επειδή η σκέψη όμως είναι ταυτόχρονα τροφή, τροφή σε νοητικό επίπεδο, έτσι φυσικά και η συναισθηματική μας τροφή αλλά, εννοείται και η φυσική μας τροφή, η ΔΙΑΤΡΟΦΗ μας, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ΤΙ τελικά είμαστε και θα μπορούσαμε χωρίς αμφιβολία να πούμε και να συμπεριλάβουμε σε αυτό και το πρώτο ρητό:


«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΕΙ»


Η Ειρηνική Διατροφή μαζί με καλή και ισορροπημένη συναισθηματική, νοητική και πνευματική διατροφή θα σας πλάσει όπως ο καλλιτέχνης αγγειοπλάστης ένα υπέροχο αγγείο! Μην το αφήνετε στην τύχη ή σε άλλους διότι

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,

και φέρνει πέρα από αυτό την πλήρη ευθύνη γι αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν άλλοι που να ‘φταίνε’ όταν εμείς δεν το κάνουμε…

Σας ευχόμαστε λοιπόν μια καλή Ανάσταση, προπαντός μια ατομική, εσωτερική Ανάσταση και βίωμα των αξιών του Χριστού μέσα μας, όχι μόνο το Πάσχα αλλά...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

flower-bowl

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr