Αγανακτισμένοι ή Αποφασισμένοι...; !


Αγαπητοί φίλοι,

Το θέμα της αγανάκτησης και ο τίτλος «Αγανακτισμένοι» για το κίνημα ενάντια στα παράνομα και άθλια συμβάντα που ζει αυτόν τον καιρό ο ελληνικός λαός είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί από τους αρχηγούς/εμπνευστές του κινήματος, για να αποτραπούν πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Επειδή τα πράγματα συνήθως δεν είναι όπως φαίνονται και για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην αληθινή τους όψη χρειάζεται καταρχάς ορθή ενημέρωση και γνώση βασικών αρχών και κανόνων. Χωρίς αυτά η αφελής πτώση στα χέρια εκείνων που κινούν τα νήματα είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιη, με συνέπεια να συνεργάζονται ασυνείδητα οι άνθρωποι μαζικά για κάτι που δε θέλουν να συμβεί καθόλου! Σας προωθώ μια επικοινωνία email που είχα πριν λίγες ημέρες σχετικά με το θέμα αυτό. Προέκυψε από μια ενημέρωση που προώθησα σχετικά με το βιβλίο μανιφέστο του Εσέλ «οι Αγανακτισμένοι», η οποία μπορεί να μην έχει για κάποιους το τέλειο ύφος αλλά δίνει μια πολύ καλή εικόνα για πράγματα άγνωστα στο μέσω πολίτη και διαδηλωτή. Το παραθέτω μετά το γράμμα για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για αυτό.

Προτάσεις για έναν ορθό τίτλο του κινήματος ενάντια την αδικία, το κορόιδο, προδοσία και ψέμμα που ζει η Ελλάδα αυτόν τον καιρό υπάρχουν διάφορες. Βασική προϋπόθεση θα πρέπει να είναι η θετικότητα οποιουδήποτε τίτλου! Τίτλοι όπως οι «αποφασισμένοι» ή «αφυπνισμένοι» θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ θετικά…  

Αγαπητή Ε.,                       

με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθώ την πλέον μαζική κινητοποίηση των λαών και ειδικά των ανθρώπων στην Ελλάδα ενάντια της παγκόσμιας τάξης των πραγμάτων. Άσχετα εάν ακόμα πολλοί κάθονται στους καναπέδες τους και προγραμματίζονται συστηματικά μέσω των ΜΜΕ, η εκτεταμένη δουλειά πολλών ανθρώπων στο επίπεδο ενημέρωσης και αφύπνισης έχει πιάσει τόπο. Όχι φυσικά πως οι μάζες έχουν κινητοποιηθεί άμεσα με αυτόν τον τρόπο, άλλα τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι κλειδιά που δίνουν κατευθύνσεις και πυροδοτούν άλλους. Το διαδίκτυο είναι σε αυτό το εργαλείο κλειδί και δεν είναι τυχαίο πως θέλουν να επιβάλουν έλεγχο και censorship.

Μεγάλο μέρος της μάζας δεν είναι ικανό να απαντήσει σε νοητικά καλέσματα μια και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τελείως αστρικά πολωμένοι. Αυτό τους κάνει να λειτουργούν σε αυτόματο πιλότο, με την αυτόματη λειτουργία της αντίδρασης η οποία κατευθύνεται μέσα από τον υποσυνείδητο νου. Το αστρικό σχετίζεται με το συναίσθημα και έτσι το κλειδί για κινητοποίηση, καθοδήγηση αλλά και έλεγχο είναι το συναίσθημα. Ακριβώς αυτό είναι το ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο που γενικά δεν λαμβάνεται υπ’ όψη μια και δεν υπάρχει η κατάλληλη βάση και εκπαίδευση.

Στο House of Light έχουμε το στόχο να προσφέρουμε και να δημιουργούμε ακριβώς αυτήν την βάση σε όσους θέλουν να αποκτήσουν μάτια να δουν και αυτιά να ακούσουν, χωρίς την οποία οι μεγαλύτερες συνδέσεις και τρόποι λειτουργίας του παγκόσμιου γίγνεσθαι δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί. Αυτή η δουλειά δεν είναι εφικτή να γίνει στις πλατείες αλλά μόνο με άλλο τρόπο. Σου το γράφω αυτό μια και ανέφερες κάτι για εμπειρία και συμμετοχή στις πλατείες.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το θέμα του κώδωνα του κινδύνου, η πληροφόρηση σχετικά με σημαντικά θέματα είναι πολλά χρόνια στην ατζέντα του House of Light με σκοπό αφύπνισης έστω και μερικών από τους παραλήπτες των επιστολών. Τα όσα βιώνουν οι Έλληνες αυτή την περίοδο ήταν τελείως προβλέψιμα όπως είναι και εκείνα που θα ακολουθήσουν, εάν επιτραπεί να συνεχίσουν οι μαριονέττες πολιτικοί το καταστροφικό τους έργο. Όμως μόλις τώρα άρχισαν να κάνουν κάτι οι καναπεδάτοι και βολεψάκηδες Ελληνάρες, τώρα, που βιώνουν το μαχαίρι στο δικό τους κόκκαλο. Τώρα που βιώνουν αισθήματα ανασφάλειας και φόβου για το αύριο, θυμό και οργή για τη μείωση του βιοτικού τους επιπέδου κ.λπ. Το γιατί τώρα και όχι νωρίτερα ενώ υπήρχε εκτεταμένη πληροφόρηση νομίζω είναι φανερό, όταν κατανοείται ο τρόπος λειτουργίας του νοητικού και αστρικού σώματος.

Όλα είναι ενέργεια και κραδασμοί, όλα συνδέονται μεταξύ τους και το κάθε τι έχει ένα δικό του τύπο ‘ενεργειακής σφραγίδας’. Αυτό ισχύει ακόμα και για το πιο μικροσκοπικό πράγμα! Κάθε λέξη έχει, από τη σύνθεσή της από γράμματα και τις αντίστοιχες ρίζες, συγκεκριμένες έννοιες και δονήσεις. Το θέμα της αγανάκτησης και της λέξης αγανακτισμένοι δυστυχώς δεν μπορεί να συμβάλει σε κάτι που ίσως αρκετοί ονειρεύονται, ένα καλύτερο και πιο δίκαιο αύριο όπου οι άνθρωποι θα συζούν με βάση την Αγάπη και θείες αρετές αρμονικά μαζί. Σκέψου το και τελείως λογικά, πως θα μπορούσε κάτι που βασίζεται στο φόβο και το σκοτάδι (όλες οι αρνητικές λέξεις, αισθήματα, συναισθήματα κ.λπ. βασίζονται σε αυτό!) να επιφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα;

Για θετικές αλλαγές είναι απαραίτητα συστατικά η Αγάπη και το Φως που ‘τυχαίνει’ να είναι το ακριβώς αντίθετο του φόβου και του σκότους. Για να είμαστε ακριβείς ο φόβος και το σκότος είναι η απουσία Αγάπης και Φωτός.

Δεν μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις με θυμό και αγανάκτηση έναν καλύτερο κόσμο αλλά θα θερίσεις πάλι θυμό και αγανάκτηση! Τον κοσμικό νόμο κάτω από αυτό, τον έχουμε δει να εφαρμόζεται διαχρονικά στην ιστορία του πλανήτη μας.

Επειδή η γνώση είναι βάση για συνειδητοποιημένες πράξεις, είναι απαραίτητο οι οπαδοί του υιοθετημένου τίτλου από τους ισπανούς «αγανακτισμένοι», να λάβουν υπ’ όψη και να γνωρίσουν από πού προέρχεται η έμπνευση για αυτό. Το βιβλίο μανιφέστο του Εσέλ δεν έχει εκδοθεί τυχαία (όπως άλλωστε τίποτα δε γίνεται τυχαία!) και αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους, ο τίτλος και η ταύτιση μαζί του σχετίζει τους ταυτισμένους, ναι, ακόμα και με εκείνα που απορρίπτουν από το βιβλίο, εφόσον δεν το γνωρίζουν καν! Αυτός είναι ο τρόπος πως λειτουργούν τα πράγματα σε πιο λεπτές σφαίρες, μη προσβάσιμες για τα κοινά μάτια και αυτιά. Πέρα από αυτό ο μαζικός συνεχόμενος προγραμματισμός με αγανάκτηση δημιουργεί μια τεράστια σκεπτομορφή η οποία κάποια στιγμή μπορεί να λειτουργήσει σαν ζωντανή οντότητα και να έχει ανεξέλεγκτες, αρνητικές επιρροές, μαζικά εάν συνεχιστεί η μαζική του εκτροφή.

Σχετικά λοιπόν με εκείνο που έγραψες, ότι «Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον όρο αγανακτισμένος όπως θέλει, ανάλογα με τους σκοπούς του (γεγονός φυσικά επικίνδυνο) και ο καθένας έχει την ελευθερία να δομεί την σκέψη του επίσης όπως θέλει.» επίτρεψέ μου να πω πως βρίσκεσαι σε βαθιά πλάνη! Για το πρώτο μέρος έχω υποδείξει αρκετά. Όσο για την αίσθηση πως οι άνθρωποι έχουν την ελευθερία επιλογής, αυτό ανήκει επίσης στο πεδίο της πλάνης, ώσπου να φτάσουν τουλάχιστον στο βαθμό ανώτερου μυημένου ή Δασκάλου, ακόμα και τότε υπάρχει πάντα η πάλη της προσωπικής, καθημερινής Κουρουκσέτρας (ή Αρμαγεδδών). 

Εκείνοι που κινούν τα νήματα των μαριονεττών στη μεγάλη σκηνή γαία, γνωρίζουν πολύ καλά για το πώς λειτουργεί ο τριαδικός νους του ανθρώπου και χρησιμοποιούν στο έπακρο τα εργαλεία τέλειας καθοδήγησης και ελέγχου. Το κόλπο μέσα από την αγανάκτηση είναι να προετοιμαστεί το έδαφος για παγκόσμια κυβέρνηση με τον τρόπο που γίνονται όλες οι μεγάλες ανεπιθύμητες αλλαγές χωρίς αυτό να γίνει καθόλου αντιληπτό.

Πώς;

Με μαζικό υπνωτισμό/προγραμματισμό!

Και όταν έλθει η ώρα, το έδαφος έχει σταδιακά, ομαλά και συνεχόμενα στρωθεί χρόνια πριν. Αυτό που τώρα φαίνεται ανεπιθύμητο και εξωγήινο, κάποια στιγμή είναι συνετό και αποδεκτό! (…)

Ε., είμαστε μαζί σας την κάθε στιγμή και υποστηρίζουμε με πολύ ενέργεια και Αγάπη την κίνηση ενάντια του μνημονίου εδώ και αρκετό καιρό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όχι μόνο σε επίπεδο λέξεων αλλά μέσα από τις καρδιές μας, διότι στ’ αλήθεια υπάρχει μόνο ενότητα και τα όσα βιώνουμε τώρα είναι απλώς πλάνη.

Εγώ είμαι εσύ

Εσύ είσαι εγώ

&

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

α.π.

Ακολουθεί κείμενο όπως το έλαβα πριν λίγες ημέρες:

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!

Μετά την χθεσινή μίνι «εξέγερση» -από τον ύπνο- των Ελλήνων, όλοι μιλούν σήμερα για μια αντίδραση σε κάποια υποτιθέμενη Ισπανική πρόκληση, και για αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία, χωρίς κομματική, συνδικαλιστική ή άλλου είδους υποκίνηση. Μιλούν επίσης για «ελληνική πλατεία Ταχρίρ» ή «πλατεία del Sol», πιστεύοντας πως πρόκειται απλά για την ελληνική εκδοχή κάποιας λαϊκής αντίδρασης που προέκυψε ξαφνικά.

Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι'αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και την Ελλάδα.

Είναι γεγονός πως η ολιγοσέλιδη μπροσούρα του Στεφάν Εσέλ (βλέπε εδώ) σπάει ρεκόρ πωλήσεων στη Γαλλία και στην Ισπανία, στήνοντας στον τοίχο το χρήμα, τις αγορές και τον .εγωισμό.

«Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Είναι τρελό. Στις 24 Δεκεμβρίου [2010] κάποιοι πελάτες αγόραζαν δέκα-δέκα τα βιβλία για να τα κάνουν δώρο. Πίστευα ότι μετά τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα ηρεμούσαν, αλλά όχι, πουλάμε ακόμη 400 βιβλία την ημέρα!» λέει ο Ζαν-Μαρί Σεβέστρ, ιδιοκτήτης του «Sauramps», του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στο Μονπελιέ, στη Νότια Γαλλία.

Ποιος είναι ο Στεφάν Εσέλ;

Πρόκειται απλά για έναν σχεδόν άγνωστο συνταξιούχο διπλωμάτη, πρώην αντιστασιακό, ο οποίος στη δύση της ζωής του αποφάσισε, ως φαίνεται, να δώσει στους νέους ανθρώπους μια ώθηση προς την ιδεολογική κατεύθυνση την οποία ο ίδιος έχει ασπαστεί. Μέσα από αυτό το βιβλιαράκι ζητεί από τους Γάλλους, και απ΄ όλους τους άλλους, να εξεγερθούν και να υπερασπιστούν δυναμικά τις «κοινωνικές αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας». Να απορρίψουν την «εγωιστική» δύναμη του χρήματος. Να πουν «όχι» στην παντοδυναμία των αγορών. Να αγανακτήσουν, για να αλλάξει επιτέλους η κοινωνία.

Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης για τη γαλλική Αριστερά. «Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα τον λατρεύουν. Πιστεύουν ότι καλώντας τον κόσμο να υψώσει φωνή και ανάστημα κατακεραυνώνει τις κοινωνικές ανισότητες της εποχής του Νικολά Σαρκοζί » λέει ο Αντουάν ντε Μπιέβρ, πολιτικός συντάκτης στην «Journal du Dimanche».

Ο Στεφάν Εσέλ γράφει όντως ότι οραματίζεται «μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε και πάλι υπερήφανοι, όπου δεν θα θίγονται οι συντάξεις, οι κατακτήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, και όπου τα ΜΜΕ θα είναι στην υπηρεσία των αδυνάτων». Όπως αντιστάθηκε ο ίδιος στον ναζισμό τη δεκαετία του 1940, έτσι και η νεολαία σήμερα «θα πρέπει να εξεγερθεί κατά της συνενοχής ανάμεσα στους πολιτικούς και στις οικονομικές δυνάμεις και να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα που κατακτήσαμε με τόσο σκληρούς αγώνες επί δύο αιώνες» λέει.

Και καταλήγει ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερον τη διαπλοκή: «Εχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έχει πλέον χρήματα για να στηρίζει τους πολίτες του. Αλλά πώς γίνεται να μην έχουμε χρήματα. όταν η παραγωγή του πλούτου έχει αυξηθεί τερατωδώς μετά την απελευθέρωση (σ.σ. της Γαλλίας), σε μια εποχή που ολόκληρη η Ευρώπη είχε καταστραφεί από τον πόλεμο; Η μόνη εξήγηση είναι ότι η δύναμη του χρήματος. δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική και ότι οι υπηρέτες του βρίσκονται στα πιο υψηλά κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας».

Ο στόχος

Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί - μάλλον- χωρίς να το θέλει;

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα, επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλ στην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνο, τον Ιούνιο του1940».

Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του "Αγανακτήστε" είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο.


Αγαπητοί φίλοι,


πιστεύω πως το θέμα έχει αρκετό ενδιαφέρον και πως πάει πολύ βαθύτερα απ’ ό,τι επιφανειακά μοιάζει… Όπως έχω επισημάνει πολλές φορές,

η γνώση είναι δύναμη και απόλυτη προϋπόθεση για πρόοδο και ελευθερία!

Φυσικά εδώ δεν εννοούμε αποθήκευση γνώσης βιβλίων αλλά εφαρμοσμένη, ζωντανή γνώση που αποκτάτε μόνο μέσα από την αυτογνωσία, την εσωτέρα οδό σε συνδυασμό με σπουδές διδασκαλιών και ορθών πληροφοριών που αποτελούν αναγκαία «διατροφή» για να πάμε μπροστά.


Να είστε πάντα καλά, 

συντονισμένοι & ενωμένοι,

καταρχάς με τον Εαυτό σας

(την ψυχή σας!)

και στη συνέχεια

με τον κόσμο γύρω σας...

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr