metatron_symbol__mandala

Συνεδρία

Ραδιαισθητικής & Κινησιολογικής ΜέτρησηςΟ άνθρωπος μέχρι να φτάσει σε κάποιο επίπεδο εξέλιξης συνήθως επιλέγει με το Συνειδητό του Νου που δεν έχει ευθυγραμμιστεί με την ανώτερη σοφία του Υπερσυνείδητου Νου αλλά αντίθετα παίρνει εντολές φιλτραρισμένες μέσα από τον Υποσυνείδητο Νου! Έτσι, πολύ συχνά επιλέγει εκείνα που σκέφτεται ή/και πιστεύει ότι τα χρειάζεται, τα οποία όμως διαφέρουν ριζικά από τις πραγματικές του ανάγκες...


Η συνεδρία ραδιαισθητικής και κινησιολογικής μέτρησης φαρμάκων, ομοιοπαθητικών, τροφών, καλλυντικών κ.λπ., σου εξασφαλίζει τη συμβατότητα των διαφόρων ουσιών με το σώμα σου.

Τούτη η συνεδρία διαρκεί 40 με 60 λεπτά συνήθως, λίγος χρόνος σε σχέση με τη μεγάλη επίδραση στην σωματική σας υγεία! Η συνεδρία ραδιαισθητικής και κινησιολογικής μέτρησης συνιστάται ειδικά για όλα τα είδη φαρμάκων και συμπληρωμάτων, συμβατικών και εναλλακτικών και για τη δοσολογία τους.

Μια ανίχνευση συμβατότητας θα σου δείξει ξεκάθαρα εάν πραγματικά συνιστάται ένα φάρμακο για εσένα ή εάν υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική λύση (άλλο φάρμακο ή τελείως άλλη ουσία) που θα είναι καλό να το συζητήσεις και με το ιατρό σου. Το ίδιο ισχύει και για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και όλα τα συμπληρώματα διατροφής και ακόμα και για πολλά είδη τροφών, καλλυντικών κ.λπ.!

Εάν ΕΙΣΑΙ έτοιμη/ος και θέλεις να μάθεις ΤΙ πραγματικά σου ταιριάζει για περισσότερη ισορροπία υγεία και χαρά στη ζωή σου, κάλεσέ μας στο 210 5616300 για να κλείσουμε αυτή τη συνεδρία!

Σημείωση: Αφού λάβεις τα αποτελέσματα σχετικά με φάρμακα (είτε φυσικά είτε χημικά)  και αγωγές για την υγεία θα πρέπει να συζητήσεις τυχόν αλλαγές αλλά και νέες συστάσεις με τον αρμόδιο ιατρό ή θεραπευτή!

Κόστος συνεδρίας: € 60
(συμπεριλαμβάνει μετρήσεις μέχρι 10 σκευασμάτων, που μαζί με τις μετρήσεις ποσότητας, συχνότητας και χρονικής διάρκειας για κάθε δοσολογία μπορεί να φτάσουν συνολικά ακόμα και πάνω από 70 ανιχνεύσεις!)
Επιπλέον σκευάσματα:  € 5,95/τεμ

Για να κλείσεις αυτή τη συνεδρία μέσω eshop πάτησε εδώreiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr