metatron_symbol__mandala

BIOLAZ OBERON DIANEL®

NON LINEAR DIAGNOSIC SYSTEΜ

male_body_oberon_www.house-of-light.gr

Το Biolaz Oberon είναι μια μέθοδος νέας γενιάς που σας προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος και πλήρη εικόνα σχετικά με την υγεία σας μέσω της βιοανάδρασης και του βιοσυντονισμού. Με την υπερσύγχρονη αυτή μέθοδο ανιχνεύονται όλες οι ανισορροπίες του ανθρώπινου σώματος με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και όταν βρίσκονται σε τελείως αρχικά στάδια, δηλαδή πριν την εμφάνιση αλλαγών της ομοιόστασης, που μπορούν να διαγνωστούν με μεθόδους της ορθόδοξης ιατρικής.

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic ανήκει στις μεθόδους διάγνωσης του μέλλοντος, όπου σταδιακά θα εξαφανιστούν πλήρως όλες η μεθόδους που είναι επιβλητικές στον ανθρώπινο οργανισμό. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η μέθοδος αυτή δεν έχει σκοπό (και δεν μπορεί) να αντικαταστήσει ούτε την παραδοσιακή ιατρική και ούτε την εναλλακτική αλλά έχει  μεγάλη αξία στο να συμπληρώσει την παραδοσιακή όπως και την εναλλακτική ιατρική.

Ήδη τώρα το BIOLAZ-OBERON και αντίστοιχα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας με βάση την βιοανάδραση και το βιοσυντονισμό, χρησιμοποιούνται ενεργά σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία του κόσμου και ιδιαίτερα στη Ρωσία, όπου όλα σχεδόν τα νοσοκομεία, και στη Βουλγαρία (μέλος της EE) ολοένα και περισσότερα νοσοκομεία αξιοποιούν ενεργά τούτη την τεχνολογία προς όφελος ιατρών και ασθενών.

head_section_oberon_www.house-of-light.gr

ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ:

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος βασίζεται στη θεωρία πως όλες οι μορφές, από το μικροσκοπικό άτομο στα όργανα, οργανικά συστήματα μέχρι σε έναν περίπλοκο ζωντανό οργανισμό, όπως το ανθρώπινο σώμα, έχουν τη δική τους, μοναδική δόνηση, «ενεργειακή σφραγίδα», που κάνει το κάθε όργανο και σημείο μέσα στα όργανα, ακόμα και κύτταρα και μόρια, μοναδικά και συνεπώς ανιχνεύσιμα.

Βασισμένη στην ίδια θεωρία λειτουργεί και η θεραπευτική επίδραση όπου στέλνονται επιδιορθωτικά κύματα ανταπόκρισης στα βεβαρημένα σημεία του σώματος. Αυτό ενισχύει και εξυγιαίνει σε ενεργειακό επίπεδο βεβαρημένα σημεία και καταπολεμάει με αυτό τον τρόπο ακόμα και βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες, παράσιτα κ.λπ.!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΟ House of Light

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

1: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Μέσα σε μόλις 25-35 λεπτά μπορείτε να λάβετε γενική σάρωση του σώματός σας, ενώ σε 45 λεπτά πλήρη σάρωση όλων των οργάνων και συστημάτων. Στη συνέχεια αξιολογούνται τα αποτελέσματα και αποφασίζονται τα επόμενα βήματα, όπως θεραπευτικές επιδράσεις με την ίδια μέθοδο στα όργανα και σημεία με τα περισσότερα προβλήματα ή επίσκεψη σε ειδικό της κλασικής ή εναλλακτικής ιατρικής, καθώς και τεστ φαρμάκων, ομοιοπαθητικών, βοτάνων, συμπληρωμάτων και παρασκευασμάτων. Ακόμα προσφέρεται και η δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων που φορτίζονται-προγραμματίζονται με εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για βελτίωση και ίαση των βεβαρημένων περιοχών και σημείων του σώματος.


2: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ & ΧΡΗΜΑΤΟΣ:

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic σας προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα με πολύ μικρή επένδυση χρόνου και χρήματος. Η γενική εξέταση διαρκεί 1,5 με 2 ώρες περίπου. Μέσα στη συνεδρία θα λάβετε πλήρη εικόνα της σωματικής σας κατάστασης και θα γνωρίζετε, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, σε πιο αρμόδιο ιατρό ή ειδικό πρέπει να απευθυνθείτε στη συνέχεια. Έτσι δε θα χάνετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα τρέχοντας από έναν ειδικό στον άλλον χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα...


3: Συνδυασμός Τεχνολογίας και Ραδιαισθησίας:

Η τεχνολογία μας εφοδιάζει με εξαιρετικά εργαλεία για διάγνωση και θεραπεία όμως όπως σε πολλούς άλλους τομείς, η ‘άψυχη’ τεχνολογία δεν μπορεί να είναι 100% ακριβής! Η τεχνολογία μας προσφέρει μόνο πιθανότητες που χρειάζονται επιβεβαίωση με κάποιο τρόπο, παραδοσιακό ή άλλο. Έτσι και η βιοανάδραση μας δίνει, μεν με μεγάλη ακρίβεια αποτελέσματα που ανάλογα τον τομέα μπορούν στατιστικά να ξεπεράσουν το ποσοστό των 90% ακρίβειας! Όταν όμως έχουμε (και πάντα έχουμε!) κάποιο ποσοστό, έστω και μικρό, απόκλισης, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για θεραπευτικές εφαρμογές με ομοιοπαθητικά ή άλλες επιδράσεις που προσφέρει η τεχνολογία;

Γι αυτό στο House of Light συνδυάζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία με την τέχνη της ραδιαισθησίας, μια και τα αποτελέσματα μπορεί να βγάλουν δύο, τρείς ή και παραπάνω πιθανές παθήσεις, νοσήματα, βλαβερούς μικροοργανισμούς, αλλεργίες, τοξίνες, και ειδικά στην περίπτωση χορήγησης πληροφοριακών σκευασμάτων για θεραπευτική επίδραση. Έτσι μπορούν να αποκλειστούν εκείνα που δεν αληθεύουν στην περίπτωσή σας και δε σας αφορούν αλλά σύμφωνα με την τεχνολογία είχαν βγει ως πιθανότητα! Για το λόγο αυτό, συνδυάζουμε κάθε συνεδρία βιοανάδρασης με τη τέχνη της ραδιαισθησίας, επιβεβαιώνοντας κάθε αποτέλεσμα μέτρησης, αφιερώνοντας αρκετό επιπλέον χρόνο σε εσάς.

Όντας οι πλέον ειδικοί στον τομέα της ραδιαισθησίας εξασφαλίζουμε για εσάς έτσι 99,99% έγκυρα αποτελέσματα στα οποία μπορείτε με ήσυχο το νου σας να βασιστείτε!


4: Μεγάλη Αποτελεσματικότητα:

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα αυτού του συνδυασμού έχει πρώτα απ’ όλα από και σε εμάς τους ίδιους και από τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί αποδειχτεί. Είχαμε μέχρι τώρα πολύ θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ιών, βακτηριδίων, μυκήτων και φλεγμονών με πλήρη ίαση χωρίς χορήγηση φαρμάκων, μόνο με θεραπευτικές επιδράσεις μέσω του βιονσυντονισμού, των πληροφοριακών σκευασμάτων καθώς και παράλληλη εφαρμογή απλών οδηγιών στην καθημερινή ζωή, σχετικά με τη διατροφή, βότανα κ.λπ. Γι’ αυτό λοιπόν σας συμφέρει να εκμεταλλευτείτε αυτό το συνδυασμό για μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα...

5: Αποφυγή Πειραματικών Αγωγών Φαρμάκων και Ουσιών:

Επίσης, ελέγχουμε ραδιαισθητικά τις πιθανές ουσίες πληροφοριακής ιατρικής από ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής, βότανα & φυτο-παρασκευάσματα κ.λπ. σε ό,τι αφορά το είδος, ποσότητα, διάρκεια και δοσολογία.

Έτσι δε θα γνωρίζετε μόνο ποια φάρμακα ή ουσίες έχουν θεραπευτική, θετική επίδραση στο πρόβλημά σας αλλά και εκείνα που τελικά σας ταιριάζουν πραγματικά εκείνη τη στιγμή και περίοδο! Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί πειραματική αγωγή φαρμάκων και ουσιών…

Θα μπορείτε να συζητήσετε στη συνέχεια με το γιατρό ή θεραπευτή σας απευθείας την αγωγή με τα θετικά κατά την ανίχνευση για εσάς φάρμακα και ουσίες, που σημαίνει αποφυγή αναποτελεσματικών ή ακόμα και βλαβερών ουσιών για εσάς! Σε περιπτώσεις μεγάλης επιβάρυνσης συνιστάται μια σειρά θεραπευτικών συνεδριών με την παραπάνω αναφερόμενη μέθοδο σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές, όπως ειδική δίαιτα, αποτοξίνωση, συμπληρώματα διατροφής κ.ά., που συμφωνείται κατά περίπτωση.


Θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για προβλήματα, τοξινώσεις, αλλεργίες, φάρμακα (συμβατικά, ομοιοπαθητικά, εναλλακτικά κ.λπ.), συστάσεις για περαιτέρω διαγνώσεις της ορθόδοξης ή εναλλακτικής ιατρικής κ.λπ., εκτυπωμένες για το δικό σας αρχείο και χρήση.

liver_oberon_www.house-of-light.gr


Η ΜΕΘΟΔΟΣ BIOLAZ-OBERON ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:


Ακριβή διάγνωση όλων των οργάνων & συστημάτων του σώματος

Λίστα συμπτωμάτων & ασθενειών

Λίστα παθογόνων που εμφανίζονται (μικροβίων, παρασίτων, ιών κ.λπ.)

Λίστα αλλεργιογόνων που είναι βλαβερά / επικίνδυνα

Λίστα τοξινών και άλλων επιβαρύνσεων του οργανισμού όπως ακτινοβολίες

Λίστα με φάρμακα ή/και ουσίες που έχουν θετική επίδραση κατά την εξέταση

Ραδιαισθητικό έλεγχο για επιλογή, συνδυασμό και δοσολογία

Άμεση θεραπευτική επίδραση στα βεβαρημένα σημεία

Δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων


Ο χώρος μας έχει την επίσημη πιστοποίηση

του International V.M. Bekhterev Society of Energy & Informational Medicine

για εφαρμογή της μεθόδου Biolaz Oberon Dianel:

stempel_bekhterev_society_www.house-of-light.gr


Kόστος συνεδρίας (έως 2 ώρες):  €120

Κάθε επιπλέον ώρα (κατόπιν συμφωνίας! Μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών συμπτωμάτων/ασθενειών που μπορεί να ενδείκνυται θεραπευτική επίδραση και πολλαπλά τεστ παρασκευασμάτων, τόσο μέσω της βιοανάδρασης όσο και ραδιαισθητικά): €60

Τακτικές συνεδρίες για θεραπευτική επίδραση και επανέλεγχο βεβαρημένων οργάνων, αδένων ή/και περιοχών του σώματος: €60 (έως 1ώρα)

Θεραπευτικά παρασκευάσματα: €5/είδος

Ειδικά ύστερα από θεραπευτικές επιδράσεις συνιστάται μια συνεδρία αποτοξίνωσης από τα πέλματα διάρκειας 30 λεπτών. (Έκπτωση σε συνδυασμούς θεραπευτικών/πνευματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών!)


Σας ευχόμαστε πάντα

καλή υγεία & ισορροπία

σε όλα τα επίπεδα,

με Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

reiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr