metatron_symbol__mandala

BIOLAZ OBERON DIANEL®

NON LINEAR DIAGNOSIC SYSTEΜ

male_body_oberon_www.house-of-light.gr

Το Biolaz Oberon είναι μια μέθοδος νέας γενιάς που σας προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος και πλήρη εικόνα σχετικά με την υγεία σας μέσω της βιοανάδρασης και του βιοσυντονισμού. Με την υπερσύγχρονη αυτή μέθοδο ανιχνεύονται όλες οι ανισορροπίες του ανθρώπινου σώματος με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και όταν βρίσκονται σε τελείως αρχικά στάδια, δηλαδή πριν την εμφάνιση αλλαγών της ομοιόστασης, που μπορούν να διαγνωστούν με μεθόδους της ορθόδοξης ιατρικής.

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic ανήκει στις μεθόδους διάγνωσης του μέλλοντος, όπου σταδιακά θα εξαφανιστούν πλήρως όλες η μεθόδους που είναι επιβλητικές στον ανθρώπινο οργανισμό. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η μέθοδος αυτή δεν έχει σκοπό (και δεν μπορεί) να αντικαταστήσει ούτε την παραδοσιακή ιατρική και ούτε την εναλλακτική αλλά έχει  μεγάλη αξία στο να συμπληρώσει την παραδοσιακή όπως και την εναλλακτική ιατρική.

Ήδη τώρα το BIOLAZ-OBERON και αντίστοιχα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας με βάση την βιοανάδραση και το βιοσυντονισμό, χρησιμοποιούνται ενεργά σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία του κόσμου και ιδιαίτερα στη Ρωσία, όπου όλα σχεδόν τα νοσοκομεία, και στη Βουλγαρία (μέλος της EE) ολοένα και περισσότερα νοσοκομεία αξιοποιούν ενεργά τούτη την τεχνολογία προς όφελος ιατρών και ασθενών.

head_section_oberon_www.house-of-light.gr

ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ:

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος βασίζεται στη θεωρία πως όλες οι μορφές, από το μικροσκοπικό άτομο στα όργανα, οργανικά συστήματα μέχρι σε έναν περίπλοκο ζωντανό οργανισμό, όπως το ανθρώπινο σώμα, έχουν τη δική τους, μοναδική δόνηση, «ενεργειακή σφραγίδα», που κάνει το κάθε όργανο και σημείο μέσα στα όργανα, ακόμα και κύτταρα και μόρια, μοναδικά και συνεπώς ανιχνεύσιμα.

Βασισμένη στην ίδια θεωρία λειτουργεί και η θεραπευτική επίδραση όπου στέλνονται επιδιορθωτικά κύματα ανταπόκρισης στα βεβαρημένα σημεία του σώματος. Αυτό ενισχύει και εξυγιαίνει σε ενεργειακό επίπεδο βεβαρημένα σημεία και καταπολεμάει με αυτό τον τρόπο ακόμα και βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες, παράσιτα κ.λπ.!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΟ House of Light

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

1: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Μέσα σε μόλις 25-35 λεπτά μπορείτε να λάβετε γενική σάρωση του σώματός σας, ενώ σε 45 λεπτά πλήρη σάρωση όλων των οργάνων και συστημάτων. Στη συνέχεια αξιολογούνται τα αποτελέσματα και αποφασίζονται τα επόμενα βήματα, όπως θεραπευτικές επιδράσεις με την ίδια μέθοδο στα όργανα και σημεία με τα περισσότερα προβλήματα ή επίσκεψη σε ειδικό της κλασικής ή εναλλακτικής ιατρικής, καθώς και τεστ φαρμάκων, ομοιοπαθητικών, βοτάνων, συμπληρωμάτων και παρασκευασμάτων. Ακόμα προσφέρεται και η δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων που φορτίζονται-προγραμματίζονται με εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για βελτίωση και ίαση των βεβαρημένων περιοχών και σημείων του σώματος.


2: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ & ΧΡΗΜΑΤΟΣ:

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic σας προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα με πολύ μικρή επένδυση χρόνου και χρήματος. Η γενική εξέταση διαρκεί 1,5 με 2 ώρες περίπου. Μέσα στη συνεδρία θα λάβετε πλήρη εικόνα της σωματικής σας κατάστασης και θα γνωρίζετε, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, σε πιο αρμόδιο ιατρό ή ειδικό πρέπει να απευθυνθείτε στη συνέχεια. Έτσι δε θα χάνετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα τρέχοντας από έναν ειδικό στον άλλον χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα...


3: Συνδυασμός Τεχνολογίας και Ραδιαισθησίας:

Η τεχνολογία μας εφοδιάζει με εξαιρετικά εργαλεία για διάγνωση και θεραπεία όμως όπως σε πολλούς άλλους τομείς, η ‘άψυχη’ τεχνολογία δεν μπορεί να είναι 100% ακριβής! Η τεχνολογία μας προσφέρει μόνο πιθανότητες που χρειάζονται επιβεβαίωση με κάποιο τρόπο, παραδοσιακό ή άλλο. Έτσι και η βιοανάδραση μας δίνει, μεν με μεγάλη ακρίβεια, αποτελέσματα που ανάλογα τον τομέα μπορούν στατιστικά να ξεπεράσουν το ποσοστό των 90% ακρίβειας! Όταν όμως έχουμε (και πάντα έχουμε!) κάποιο ποσοστό, έστω και μικρό, απόκλισης, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για θεραπευτικές εφαρμογές με ομοιοπαθητικά ή άλλες επιδράσεις που προσφέρει η τεχνολογία;

Γι αυτό στο House of Light συνδυάζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία με την τέχνη της ραδιαισθησίας, μια και τα αποτελέσματα μπορεί να βγάλουν δύο, τρείς ή και παραπάνω πιθανές παθήσεις, νοσήματα, βλαβερούς μικροοργανισμούς, αλλεργίες, τοξίνες κ.λπ., και ειδικά στην περίπτωση χορήγησης πληροφοριακών σκευασμάτων για θεραπευτική επίδραση. Έτσι μπορούν να αποκλειστούν εκείνα που δεν αληθεύουν στην περίπτωσή σας και δε σας αφορούν αλλά σύμφωνα με την τεχνολογία είχαν βγει ως πιθανότητα! Για το λόγο αυτό, συνδυάζουμε κάθε συνεδρία βιοανάδρασης με τη τέχνη της ραδιαισθησίας, επιβεβαιώνοντας κάθε αποτέλεσμα μέτρησης, αφιερώνοντας αρκετό επιπλέον χρόνο σε εσάς.

Όντας οι πλέον ειδικοί στον τομέα της ραδιαισθησίας εξασφαλίζουμε για εσάς έτσι έγκυρα αποτελέσματα στα οποία μπορείτε με ήσυχο το νου σας να βασιστείτε!


4: Μεγάλη Αποτελεσματικότητα:

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα αυτού του συνδυασμού έχει πρώτα απ’ όλα σε εμάς τους ίδιους και από τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί αποδειχτεί. Είχαμε μέχρι τώρα πολύ θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ιών, βακτηριδίων, μυκήτων και φλεγμονών με πλήρη ίαση χωρίς χορήγηση φαρμάκων, μόνο με θεραπευτικές επιδράσεις μέσω του βιονσυντονισμού, των πληροφοριακών σκευασμάτων καθώς και παράλληλη εφαρμογή απλών οδηγιών στην καθημερινή ζωή, σχετικά με τη διατροφή, βότανα κ.λπ. Γι’ αυτό λοιπόν σας συμφέρει να εκμεταλλευτείτε αυτό το συνδυασμό για μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα...

5: Αποφυγή Πειραματικών Αγωγών Φαρμάκων και Ουσιών:

Επίσης, ελέγχουμε ραδιαισθητικά τις πιθανές ουσίες πληροφοριακής ιατρικής από ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής, βότανα & φυτο-παρασκευάσματα κ.λπ. σε ό,τι αφορά το είδος, ποσότητα, διάρκεια και δοσολογία.

Έτσι δε θα γνωρίζετε μόνο ποια φάρμακα ή ουσίες έχουν θεραπευτική, θετική επίδραση στο πρόβλημά σας αλλά και εκείνα που τελικά σας ταιριάζουν πραγματικά εκείνη τη στιγμή και περίοδο! Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί πειραματική αγωγή φαρμάκων και ουσιών…

Θα μπορείτε να συζητήσετε στη συνέχεια με το γιατρό ή θεραπευτή σας απευθείας την αγωγή με τα θετικά κατά την ανίχνευση για εσάς φάρμακα και ουσίες, που σημαίνει αποφυγή αναποτελεσματικών ή ακόμα και βλαβερών ουσιών για εσάς! Σε περιπτώσεις μεγάλης επιβάρυνσης συνιστάται μια σειρά θεραπευτικών συνεδριών με την παραπάνω αναφερόμενη μέθοδο σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές, όπως ειδική δίαιτα, αποτοξίνωση, συμπληρώματα διατροφής κ.ά., που συμφωνείται κατά περίπτωση.


Θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για προβλήματα, τοξινώσεις, αλλεργίες, φάρμακα (συμβατικά, ομοιοπαθητικά, εναλλακτικά κ.λπ.), συστάσεις για περαιτέρω διαγνώσεις της ορθόδοξης ή εναλλακτικής ιατρικής κ.λπ., εκτυπωμένες για το δικό σας αρχείο και χρήση.

liver_oberon_www.house-of-light.gr


Η ΜΕΘΟΔΟΣ BIOLAZ-OBERON ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:


Ακριβή διάγνωση όλων των οργάνων & συστημάτων του σώματος

Λίστα συμπτωμάτων & ασθενειών

Λίστα παθογόνων που εμφανίζονται (μικροβίων, παρασίτων, ιών κ.λπ.)

Λίστα αλλεργιογόνων που είναι βλαβερά / επικίνδυνα

Λίστα τοξινών και άλλων επιβαρύνσεων του οργανισμού όπως ακτινοβολίες

Λίστα με φάρμακα ή/και ουσίες που έχουν θετική επίδραση κατά την εξέταση

Ραδιαισθητικό έλεγχο για επιλογή, συνδυασμό και δοσολογία

Άμεση θεραπευτική επίδραση στα βεβαρημένα σημεία

Δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων


Ο χώρος μας έχει την επίσημη πιστοποίηση

του International V.M. Bekhterev Society of Energy & Informational Medicine

για εφαρμογή της μεθόδου Biolaz Oberon Dianel:

stempel_bekhterev_society_www.house-of-light.gr


Kόστος συνεδρίας (έως 2 ώρες):  €120

Κάθε επιπλέον ώρα (κατόπιν συμφωνίας και μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών συμπτωμάτων/ασθενειών που μπορεί να ενδείκνυται θεραπευτική επίδραση και πολλαπλά τεστ παρασκευασμάτων, τόσο μέσω της βιοανάδρασης όσο και ραδιαισθητικά): €60

Τακτικές συνεδρίες για θεραπευτική επίδραση και επανέλεγχο βεβαρημένων οργάνων, αδένων ή/και περιοχών του σώματος: €60 (έως 1ώρα)

Θεραπευτικά παρασκευάσματα: €5/είδος

Ειδικά ύστερα από θεραπευτικές επιδράσεις συνιστάται μια συνεδρία αποτοξίνωσης από τα πέλματα διάρκειας 30 λεπτών. (Έκπτωση σε συνδυασμούς θεραπευτικών/πνευματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών!)


Σας ευχόμαστε πάντα

καλή υγεία & ισορροπία

σε όλα τα επίπεδα,

με Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

reiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr