metatron_symbol__mandala

Συνεδρία

Ολοκληρωμένης Ραδιαισθητικής Μέτρησης

& Δημιουργία Καταλόγου Συμβατών Τροφών


Η συνεδρία ολοκληρωμένης ραδιαισθητικής μέτρησης σου προσφέρει σε μια 2 με 3-ωρη συνάντηση δεκάδες ανιχνεύσεις στις οποίες ελέγχουμε τρόφιμα, βότανα αλλά και διατροφικά συμπληρώματα και φάρμακα, για να αποκτήσεις μια λίστα με συμβατά τρόφιμα και ουσίες για εσένα. Όλα τα παρασκευάσματα/τροφές/ουσίες καταχωρούνται σε αντίστοιχη λίστα, με την οποία θα σου είναι εμφανής η επίδρασή τους σχετικά με την ισορροπία όξινου - αλκαλικού. (Διάβασε, εάν θέλεις, το σύντομο κείμενο σχετικά με την αλκαλική διατροφή εδώ.) Τούτη η λίστα θα αποτελέσει για εσένα αληθινό θησαυρό, μια και τα πλέον αμέτρητα λανθασμένα στοιχεία σχετικά με την επίδραση τροφών στην ισορροπία αλκαλικού-όξινου στο ανθρώπινο σώμα, που έχουν με τρόπο copy-paste πολλαπλασιαστεί ραγδαία στο διαδίκτυο, δε δίνουν τελικά πραγματική καθοδήγηση και περισσότερο μπερδεύουν παρά διαφωτίζουν! 

Με βάση την προσωπική αυτή λίστα και τις επιπλέον για εσένα και το σωματότυπό σου συμβουλές θα μπορέσεις να προβείς σε εύστοχη και ισορροπημένη διατροφή, που είναι τελικά ένα από τα πλέον βασικά θέματα για ολοκληρωμένη πρόοδο και ταυτόχρονα για υγεία και χαρά στη ζωή!

Η σπουδαιότητα και σημαντικότητα του φυσικού σώματος λησμονείται δυστυχώς πολύ συχνά και ειδικά από τους ανθρώπους του κινήματος της Νέας Εποχής. Έτσι, όλοι οι κόποι, ο χρόνος που αναλώνεται και τα χρήματα που ξοδεύονται για την αυτοβελτίωση πάνε χαμένα, μια και τα άτομα βρίσκονται και προχωρούν μέσα σε μια ολοένα και ισχυρότερη πλάνη.

Σε καλωσορίζουμε λοιπόν, για να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, με περισσότερη συνείδηση και καλύτερες επιλογές για το τόσο σημαντικό για εσένα και την πορεία σου φυσικό σώμα...

Τι θα λάβεις:

1: Αναλυτική λίστα τροφών, παρασκευασμάτων & συμπληρωμάτων διατροφής, βοτάνων κ.λπ., ομοιοπαθητικών, εναλλακτικών/φυσικών & συμβατικών παρασκευασμάτων & φαρμάκων χωρισμένα σε αλκαλικά / όξυνα

2: Προσωπικό διατροφικό πρόγραμμα

3: Δοσολογίες αναλυτικές για συμπληρώματα, σκευάσματα και ουσίες/φάρμακα (εναλλακτικά / συμβατικά)

Εάν ΕΙΣΑΙ έτοιμη/ος και θέλεις να μάθεις TI πραγματικά σου ταιριάζει για περισσότερη ισορροπία υγεία και χαρά στη ζωή σου, κάλεσέ μας στο 210 5616300 για να κλείσουμε αυτή τη συνεδρία ή μπες εδώ:

Σημείωση: Αφού λάβεις τα αποτελέσματα που μας έχεις ζητήσει σχετικά με φάρμακα (είτε φυσικά είτε χημικά) και αγωγές για την υγεία θα πρέπει να συζητήσεις τις τυχόν αλλαγές αλλά και νέες συστάσεις με τον αρμόδιο ιατρό ή θεραπευτή!

Κόστος συνεδρίας: €135 
Διάρκεια: έως 3 ώρες
(Η συνεδρία περιλαμβάνει εκατοντάδες μετρήσεις για τροφές και σκευάσματα, τις μετρήσεις ποσότητας και συχνότητας για κάθε δοσολογία, αναλυτική λίστα τροφών χωρισμένη στις όξινες και αλκαλικές, ανάλυση και καθοδήγηση τηλεφωνικά/μέσω skype ή από κοντά έως 30 λεπτά)reiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr