metatron_symbol__mandala

Συνεδρία

Ανάγνωσης της Ακτινικής Σύστασης


Ο σκοπός μιας προσωπικής Ανάγνωσης Ακτίνων είναι να σε βοηθήσει στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού και της ζωής σου, όπως κύλησε μέχρι τώρα, ρίχνοντας φως στο λόγο ή στην αιτία αρκετών συμβάντων και επιλογών στη ζωή σου. Θα σου ανοίξει δρόμους για το παρόν και το μέλλον, εφόσον είσαι έτοιμη/ος να προχωρήσεις στο μονοπάτι σου, και θα σε βοηθήσει στο να βρείς ή να σταθεροποιήσεις την αποστολή σου σε αυτήν την ενσάρκωση. Θα σε κάνει πιο συνειδητή/ό για το γήινό σου φορέα που αποτελείται από πολλαπλά σώματα, μια και θα γνωρίζεις σε ποια ακτίνα ανήκει το κάθε σου σώμα. Αυτό θα σου δώσει σημεία αναφοράς για την απευθείας χρήση εκείνων των ακτίνων που χρειάζονται τα σώματά σου, για να έλθουν σε ισορροπία (ατομικά) και σε καλύτερη συνεργασία και λειτουργία σαν ολότητα. Επίσης σε κάνει πιο συνειδητή/ό σε σημεία του εαυτού σου όπου χρειάζεται περισσότερος εξαγνισμός του αρνητικού εγώ.

Μαζί με την ανάγνωση αυτή θα λάβεις και πληροφορίες σχετικά με τους 8 βασικούς δείκτες από τους οποίους μπορείς να δεις ξεκάθαρα πού στέκεσαι και πού χρειάζονται αλλαγές και προσοχή για βελτίωση. Συμπεριλαμβάνεται εντοπισμός του σημείου εξέλιξης και προόδου στο Πνευματικό σας Μονοπάτι, δηλαδή του πού βρίσκεσαι αυτό τον καιρό σε αυτήν την ενσάρκωση σε ό,τι αφορά το επίπεδο μύησης.

Τούτες οι πληροφορίες, όπως είναι κατανοητό, προϋποθέτουν ιδιαίτερη αφοσίωση, πειθαρχία και ειλικρίνεια από το μαθητή, για να μην πέσει σε κάποια από τις πολλές εγω-παγίδες! Μερικοί, για παράδειγμα, ενθουσιάζονται, όταν μαθαίνουν πως έχουν περάσει αρκετές μυήσεις, και τους καταλαμβάνει το αρνητικό τους εγώ, δημιουργώντας (ακόμα εντονότερη) συμπεριφορά διαχωρισμού, μια και θεωρούν ότι είναι καλύτεροι, ανώτεροι, πιο σοφοί, κλπ.! Από την άλλη πλευρά κάποιος που βρίσκεται στις πρώτες μυήσεις μπορεί να χάσει την πειθαρχία και δύναμή του, πέφτοντας στην παγίδα του αισθήματος κατωτερότητας...

Έτσι, για τους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να είναι καλύτερα να μη γνωρίζουν αρχικά το σημείο στο οποίο βρίσκονται στην Πνευματική Σκάλα, μέχρι να μπουν με αφοσίωση σε συνειδητή αναζήτηση για αυτογνωσία, ώστε να έχουν γίνει διάφορες ασκήσεις και πράξεις, αυτονόητες και σχεδόν αυτόματες για εκείνους.

Συνιστούμε λοιπόν τούτη την ανάγνωση σε ανθρώπους που έχουν μπει στο μονοπάτι της αναζήτησης και αυτογνωσίας!

Έχεις μπει σε αυτό το μονοπάτι;

Τότε συνιστούμε τούτη την ανάγνωση και σε εσένα!

Η Συνεδρία Ανάγνωσης της Ακτινικής Σύστασης γίνεται σε  συνεδρία από απόσταση (μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου) και συμπεριλαμβάνει πέρα από την ανάγνωση της ακτινικής σύστασης (που γίνεται από εμάς λίγες ημέρες πριν από την "συνάντηση"), τη μέτρηση των 8 βασικών δεικτών, πνευματική καθοδήγηση για την επεξήγηση τον λεπτομερειών, οδηγίες και εργαλεία για την επίτευξη θετικών αλλαγών και προόδου. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή. Διάρκεια της συνεδρίας μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου: 35-40 λεπτά (αφού έχει προηγηθεί λεπτομερή και επαναληπτική μέτρηση των Ακτίνων).

Εάν είσαι έτοιμη/ος και θέλεις να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου για πρόοδο με επιτάχυνση, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, κάλεσέ μας στο 210 5616300 για να κλείσουμε αυτή τη συνεδρία και θα λάβεις:

γνώση για την ακτινική σου σύσταση

τους βασικούς 8 Δείκτες (συμπ. το επίπεδο μύησης) μαζί με

διευκρινίσεις σχετικά με τις Ακτίνες και τους Δείκτες

πνευματική καθοδήγηση (spiritual counseling) και εργαλεία για επίτευξη θετικών για εσένα αλλαγών

Κόστος μιας προσωπικής Ανάγνωσης Ακτίνων (συμπεριλαμβανόμενο τους 8 βασικούς Δείκτες και το επίπεδο μύησης): €90

Για να κλείσεις αυτήν την αποκαλυπτική συνεδρία άμεσα, ηλεκτρονικά, μπες εδώ:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δείκτες πατείστε εδώ. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ακτίνες πατείστε εδώ.

reiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr