dowsing

Τι είναι η Μόλυνση από Ακτινοβολίες;


Στην μόλυνση από ακτινοβολίες ανήκουν μεταξύ άλλων η γεωπαθολογική μόλυνση, μόλυνση από ηλεκτρομαγνητικά πεδία και ακτινοβολίες, από ραδιενεργά υλικά.  Η γεωπαθολογική μόλυνση είναι η καταγραφή και συσσώρευση βλαβερής ακτινοβολίας από γεωπαθογόνες ζώνες μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Όπως και η μόλυνση από ραδιενεργή ακτινοβολία ή και άλλες μορφές ακτινοβολίας (π.χ. με τις ακτίνες γάμμα (x-rays), που χρησιμοποιούνται στις γνωστές σε όλους ακτινογραφίες, ή electrosmog κ.ά.)  έτσι και η γεωπαθολογική μόλυνση παραμένει μέσα στο σώμα του ανθρώπου και αυξάνεται από την περαιτέρω έκθεση σε τέτοια ακτινοβολία.

Όταν υπερβαίνεται κάποιο όριο που είναι διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το σωματότυπό του, τη φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική του κατάσταση ισορροπίας ή μη, εμφανίζονται συνήθως τα πρώτα συμπτώματα όπως αϋπνίες, πονοκέφαλοι και ημικρανίες, γενική κούραση, ακόμα και μετά τον ύπνο κ.ά. πολλά!

Σημειώνουμε εδώ πως ΔΕΝ είναι οι ακτινοβολίες καθαυτές οι βασικές πηγές των συμπτωμάτων ή ασθενειών όμως συνεισφέρουν πολύ στην εμφάνισή τους λόγω της εξασθένισης του οργανισμού από το συνεχόμενο πυροβολισμό που δέχεται στις πιο λεπτές σφαίρες της ύπαρξης. Είναι όμως δυνατή η απαγωγή της μόλυνσης και η αποφυγή της συσσώρευσης νέας (βλέπε «Προστασία από τις ακτίνες»)


Ο έλεγχος της γεωπαθολογικής μόλυνσης, electro smog κλπ.

Ο έλεγχος αυτός γίνεται με ανίχνευση στα άκρα των δακτύλων. Εάν ανιχνευτεί και ο ραδιαισθητήρας δείξει μόλυνση, η έντασή της φαίνεται από τις κινήσεις της ράβδου. Από μία τέτοια απλή εξέταση μπορεί να φανεί εάν η συμβουλή και βοήθεια ενός γεωπαθολόγου είναι σκόπιμη.
Πέρα απ’ αυτό  μπορεί να γίνει και ένας πιο λεπτομερής έλεγχος όπου τα δάκτυλα μετριούνται ατομικά βάσει μιας κλίμακας π.χ. από 0 έως 6, χωριστά για γεωπαθολογική μόλυνση και electro smog ή ακόμα και για μόλυνση από ραδιενέργεια. Έτσι μπορεί με μεγάλη ακρίβεια να διαπιστωθεί η ένταση της μόλυνσης, αλλά ακόμα και οι περιοχές του σώματος στις οποίες αντιστοιχούν τα εκάστοτε δάκτυλα. Αυτό δίνει επίσης τη δυνατότητα επανεξετάσεως για εξακρίβωση της επιτυχίας μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για κάποια χρονική διάρκεια.

Η ανίχνευση μόλυνσης από ακτινοβολίες μπορεί να γίνει και με υπερσύγχρονα μηχανήματα όπως το Biolaz Oberon όπου μέσα στη διαδικασία σάρωσης καταγράφονται όλες οι ανωμαλίες και δυσλειτουργίες των υπό εξέταση οργάνων και περιοχών του σώματος. Στο House of Light εφαρμόζουμε και αυτήν την τεχνολογία, όμως για την ανίχνευση μόλυνσης τέτοιου τύπου δεν είναι απαραίτητη μια τέτοια εξέταση. 

Την απλή μέτρηση την διεξάγουμε δωρεάν σε όσους είναι υποψιασμένοι πως έχουν μόλυνση από γεωπαθολογικά αίτια, αρκετό για μια πρώτη ενημέρωση για την επικρατούσα κατάσταση. Για να μπορούν να ληφθούν συστηματικά και κατάλληλα μέτρα συνιστάται μια πλήρη και λεπτομερή μέτρηση η οποία γίνεται στα πλαίσια αντίστοιχης συνεδρίας.


Καθαρισμός & Αποφόρτιση βλαβερών Ακτινοβολιών

Τι μπορεί να κάνει ο καθένας, ανέξοδα και εύκολα για να ξεφορτωθεί την μόλυνση από ακτινοβολίες;

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για την αποφόρτιση βλαβερών ακτινοβολιών
, από τις οποίες η πιο απλή είναι η χρήση κρυστάλλων με μια μύτη (single pointer). Κρατώντας έναν τέτοιο κρύσταλλο από την κάτω πλευρά και ακουμπώντας τη μύτη του σε ένα γειωτικό υλικό όπως ξύλο, και κάνοντάς το σε καθημερινή βάση για λίγα λεπτά, μπορείτε να ξεφορτωθείτε ένα σημαντικό μέρος της συσσωρευμένης αυτής ακτινοβολίας από το σώμα σας. Χρειάζεται όμως να ακολουθήσετε μερικά βασικά βήματα κανόνες που ισχύουν για τη χρήση των κρυστάλλων:

1. Ξεκινάει στην επιλογή του κρυστάλλου (προτείνεται να είναι με γήινες αποχρώσεις, αμέθυστος ή χαλαζίας),

2. προχωράει στον καθαρισμό του κρυστάλλου

3. και καταλήγει στην αφιέρωση και προγραμματισμό του για τη συγκεκριμένη λειτουργία, κάτι που είναι πολύ απλό και μπορεί να γίνει από τον καθένα σε λίγα μόλις λεπτά!

Άλλοι τρόποι είναι π.χ. ενεργειακοί καθαρισμοί και θεραπείες / αυτοθεραπείες αλλά και η χρήση του διαλογισμού και οραματισμού καθώς και διάφορα αντικείμενα που βοηθούν στην αποφόρτιση μολύνσεων και ενεργειακή ενίσχυση του οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά (210 5616 300) ή μέσω email μαζί μας.

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

hol_circle_url_wesak_-_xxs

13-15 Μαΐου: Φεστιβάλ/Γιορτή Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Ανίχνευση, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βέργες, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπάθεια, Γεωπαθολογία, Γεωπαθολόγος, Γεώτρηση, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κεραία, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ράβδος, Ραβδοσκοπία, Ραβδοσκόπος Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr