Αρχική » I AM U - Dr Stone Διαλογισμοί Ανάληψης - Ascension Meditations CDs & MP3s - GR/Greek » No11 «Ο Θεός & το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής του Μέτατρον»

No11 «Ο Θεός & το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής του Μέτατρον»

audio CD
No11 «Ο Θεός & το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής του Μέτατρον» Ο επίσημος I AM University «Ο Θεός & το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής του Μέτατρον» Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης από τον Dr Stone, με πνευματικό συντονισμό από τον Αλέξανδρο Pfaff. Βαθμός Δυσκολίας: 3 Διάρκεια: 55:03 Εάν θα θέλατε ποτέ να βιώσετε ΤΙ σημαίνει το «Δέντρο της Ζωής μέσα ΣΑΣ», τούτος είναι ο διαλογισμός που εσείς περιμένατε! Ενεργοποιείστε τα Ζεφιρόθ του Δέντρου της Ζωής και κοινωνείστε πνευματικά με τον Αρχάγγελο Μέτατρον, το Δημιουργό του εξωτερικού φωτός και του Ηλεκτρονίου. Ο Μέτατρον μαζί με τους Αγίους Αρχαγγελικούς Οικοδεσπότες θα πυροδοτήσει, αγκυροβολήσει και ενεργοποιήσει τα 12 Ζεφιρόθ μέσα σας, ξεκινώντας από το Μαλκούθ, το Βασίλειο, προχωρώντας μέσα από το Γιεσόντ στο Κεθέρ, την Κορόνα. Βιώστε επίσης το καθαρό Φως του Θεού, καθώς θα μεταφερθείτε στην ίδια την Κορόνα του Κοσμικού Δέντρου της Ζωής. Λάβετε στο τέλος και μέσω της Χάρης του Μέτατρον την ασύλληπτη αποκάλυψη και βαθύτατη ευλογία του Πνεύματος, βιώνοντας το Σημείο Παύσης μεταξύ της Κοσμικής Εισπνοής και της Κοσμικής Εκπνοής του Θεού!
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 4084
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 28 Φεβ 2010, 03:13
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:32
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 83
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 5.0 (3 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr