No19 «Η Μητέρα Γη & οι Άνθρωποι της Γης»

audio CD
No19 «Η Μητέρα Γη & οι Άνθρωποι της Γης» Ο επίσημος I AM University «Η Μητέρα Γη & οι Άνθρωποι της Γης» Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης από τον Dr Stone, με πνευματικό συντονισμό από τον Αλέξανδρο Pfaff. Βαθμός Δυσκολίας: 1 Διάρκεια: 36:17 Αυτός ο καθοδηγούμενος διοχετευμένος διαλογισμός τιμά τον αγαπημένο μας πλανήτη γη και όλες τις ενσαρκωμένες ψυχές. Είναι ένας ολοκληρωμένος Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης πλανητικής υπηρεσίας και καθαρισμού για τη γη και τους κατοίκους της. Λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το διαλογισμό βαθύτατου καθαρισμού της γης θα βοηθήσετε στην κάθαρση όλου του αρνητικού εγώ και των ανισόρροπων ενεργειών από τον πλανήτη αλλά και από τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Θα υποστηρίξετε την απομάκρυνση αρνητικών εμφυτευμάτων και στοιχειακών από την ανθρωπότητα και θα δουλέψετε με το πρόγραμμα αφαίρεσης του πυρηνικού φόβου του Αναληφθέντα Δασκάλου Djwhal Khul, για απομακρυνθεί ο φόβος του πυρήνα, εγωισμός, θυμός, σκέψεις επίθεσης, βιαιότητα, πόλεμος, επικριτικότητα και άλλα πολλά που ανήκουν στη συνείδηση κατώτερου εαυτού. Θα εργαστείτε, για να καθαρίσει η αύρα της γης και όλων των ανθρώπων. Θα επισκευασθούν διαρροές, τρύπες, ερεθισμοί και λεκέδες στην αύρα της γης και της ανθρωπότητας και θα απομακρυνθούν αιθερικά, αστρικά και νοητικά απορρίμματα και αιθαλομίχλη από ολόκληρο τον πλανήτη. Θα δουλέψετε με το Χρυσό Κύλινδρο και τη Βιολετί Φλόγα της μετουσίωσης, καθώς και με πολλά άλλα εργαλεία, για να βοηθήσετε στην κάθαρση της ανθρώπινης συνειδητότητας και του πλανήτη μας. Ο διαλογισμός αυτός είναι μια πρόσκληση σε ΕΣΕΝΑ να παίξεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ρόλο και να αναλάβεις την ευθύνη ΣΟΥ στη θεραπεία και μετασχηματισμό του ιερού μας Πλανήτη-Οικίας σου!
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 5254
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 28 Φεβ 2010, 03:30
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:30
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 83
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 5.0 (4 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr