Αρχική » I AM U - Dr Stone Διαλογισμοί Ανάληψης - Ascension Meditations CDs & MP3s - GR/Greek » No28 «Ο ΘΕΟΣ, ο Χριστός & το Άγιο Πνεύμα»

No28 «Ο ΘΕΟΣ, ο Χριστός & το Άγιο Πνεύμα»

audio CD
No28 «Ο ΘΕΟΣ, ο Χριστός & το Άγιο Πνεύμα» Ο επίσημος I AM University «Ο ΘΕΟΣ, ο Χριστός & το Άγιο Πνεύμα» Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης από τον Dr Stone, με πνευματικό συντονισμό από τον Αλέξανδρο Pfaff. Βαθμός Δυσκολίας: 2-3 Διάρκεια: 57:21 Συγχωνευτείτε με την Τριάδα σε πλανητικό, ηλιακό, γαλαξιακό, συμπαντικό και κοσμικό επίπεδο! Απολαύστε τις ενέργειες, χαλαρώστε, απορροφείστε σα σφουγγάρια και επιτρέψτε στην μεταμόρφωση να ξεκινήσει. Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης σας φέρνει μέσα στο Άσραμ του Χριστού, όπου θα απολαύσετε τις αγαπητικές ενέργειες του Πλανητικού Χριστού Άρχοντα Μαϊτρέια και Κουτχούμι, μαζί με τις απαλές και ισχυρές ενέργειες του Αγίου Πνεύματος. Βιώστε την ενέργεια της Χριστικής Καρδιάς και τη Σοφία του Χρισμένου Νου, καθώς οδηγείστε να απελευθερώσετε όλα τα αισθήματα, συναισθήματα και ψυχολογικά πρότυπα του κατώτερού σας εαυτού που δεν εξυπηρετούν πλέον το Ανώτερό σας Καλό! Λάβετε τις Θείες Ευλογίες και Ενεργοποιήσεις και επιτρέψτε στο Άγιο Πνεύμα να ακυρώσει και σβήσει όλες και οποιεσδήποτε αρνητικές πράξεις, κινήσεις και βιώματα που έχουν εγκατασταθεί μέσα στο σύστημα των δώδεκα σωμάτων και την κυτταρική σας δομή. Επιτρέψτε στην Τριάδα να ζωντανεύσει μέσα στο Ιερό των Ιερών μέσα στη δική σας συνειδητότητα.
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 3959
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 28 Φεβ 2010, 03:45
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:29
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 83
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 5.0 (3 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr