Αρχική » I AM U - Dr Stone Διαλογισμοί Ανάληψης - Ascension Meditations CDs & MP3s - GR/Greek » No30 «Tα 72 Ανώτερα Σώματα Φωτός του Πνεύματος»

No30 «Tα 72 Ανώτερα Σώματα Φωτός του Πνεύματος»

audio CD
No30 «Tα 72 Ανώτερα Σώματα Φωτός του Πνεύματος» Ο επίσημος I AM University «Tα 72 Ανώτερα Σώματα Φωτός του Πνεύματος» Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης από τον Dr Stone, με πνευματικό συντονισμό από τον Αλέξανδρο Pfaff. Βαθμός Δυσκολίας: 4 Διάρκεια: 78:17 Αυτός είναι ο πιο ισχυρός και ολοκληρωμένος διαλογισμός που εμπεριέχει πραγματικά τα πάντα που μπορείτε να φανταστείτε και σκοπεύει στην αγκυροβόληση και ενεργοποίηση των 72 Ανώτερων Σωμάτων Φωτός. Τούτη η Ενεργοποίηση Ανάληψης θα σας μεταφέρει μέσα σε ένα μαγικό και μεγαλοπρεπή ναό, γνωστός ως Ναό της Αιωνιότητας της Πηγής. Θα επισκεφτείτε με το ψυχικό σας σώμα το σημείο γέννησης Όλης της Δημιουργίας και θα λιαστείτε μέσα στην ομορφιά, δόξα, μεγαλοπρέπεια, δύναμη, αγάπη και σοφία της υπέρτατης Αγίας Παρουσίας. Σε αυτήν την εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς, θα λάβετε μερικά από τα ασύλληπτα μεγαλοπρεπή δώρα που δεν έχουν ποτέ πριν δοθεί σε όντα πάνω στη γη. Λάβετε από τους Κοσμικούς Δασκάλους τις πολλές δοξασμένες ενεργοποιήσεις Σωμάτων Φωτός, όπως το Γαλαξιακό Σώμα του Μελχιώρ, το Σώμα Φωτός του Μέτατρον, το πολυσυμπαντικό Σώμα του Μαχάτμα, το Σώμα Αγάπης του Δημιουργού, το Σώμα Φωτός του Θεού και άλλα πολλά! Δέσττε τη ζώνη σας, διότι βρίσκεστε στη ρουκέτα προς το Θεό…
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 3753
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 28 Φεβ 2010, 03:47
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:29
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 82
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 5.0 (3 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr