Αρχική » House of Light Διαλογισμοί Ανάληψης - Ascension Meditations CDs & MP3s - GR/Greek » ΔΑ09 «Ο Βραδινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους»

ΔΑ09 «Ο Βραδινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους»

Audio CD
ΔΑ09 «Ο Βραδινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους» Ο επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο9: «Ο Βραδινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους» 35λεπτά/Β4 Ένας δυνατός διαλογισμός για προχωρημένους μαθητές, μυημένους και Δασκάλους: Με αυτό το διαλογισμό ολοκληρώνετε τέλεια την ημέρα σας και προετοιμάζεστε για αναζωογονητικό και απολαυστικό ύπνο. Μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας και απολαύστε βαθείς καθαρισμούς όλων σας των σωμάτων, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές θα συνεχίσουν και μετά το διαλογισμό, την ώρα του ύπνου σας μέσα στον καταλληλότερο θεραπευτικό κρυσταλλικό θάλαμο του φωτός. Λάβετε παράλληλα και ταυτόχρονα πάνω από 400 (!) Εγώ Ειμί επικλήσεις και θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Λάβετε επίσης μια σειρά πολύ δυνατών αγκυροβολήσεων και ενεργοποιήσεων για μεγάλη επιτάχυνση της ανάληψης και υψηλά επίπεδα δόνησης στην καθημερινή σας ζωή: Βιώστε ύστερα από την απαιτούμενη προετοιμασία, το πλανητικό και το κοσμικό δένδρο της ζωής των Αρχαγγέλων Σάνταλφον και Μέτατρον, τη θέση της κοσμικής Αγάπης του Σάι Μπάμπα και κάντε την ανάληψή σας μέσα από τα 352 επίπεδα του Μαχάτμα, μέσα από τις θέσεις της ανάληψης για να βιώστε τις κοσμικές φλόγες. Λάβετε χορηγίες όπως τη χρυσή επιδερμίδα φωτός από τους Αρκτούριους και άλλα πολλά! Ενωθείτε και συγχωνευτείτε ενεργά με τον Ανώτερο Εαυτό, την Παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία και Ενάδα σας και με το μέγιστο δυνατό μελλοντικό σας εαυτό. Μπείτε επίσης ενεργά σε σύντομη καθημερινή πλανητική υπηρεσία ως μέλη της τάξης των Μελχισεδέκ και της ιεραρχίας του φωτός… Όπως και ο πρωινός Διαλογισμός Ανάληψης, τούτος ο διαλογισμός προϋποθέτει επίσης για μέγιστη αποτελεσματικότατα τακτική διαλογιστική ενασχόληση και εμπειρία. Καλό είναι να έχουν προηγηθεί τακτικά βιώματα και εμπειρίες όπως η εδραίωση του λώρου γείωσης, συγχώνευση με τον Ανώτερο Εαυτό, κατεύθυνση και αποστολή ενέργειας Αγάπης, βίωμα θέσεων της ανάληψης, της Κοσμικής Τριπλής Φλόγας κ.λπ. Ο διαλογισμός αυτός έχει έναν αρκετά αυξημένο ρυθμό και πολλές δυνατές χορηγίες που δεν είναι κατάλληλες για αρχάριους! Επειδή στόχος όλων μας είναι η πρόοδος, θεωρούμε βασική προϋπόθεση οι ασκήσεις να είναι ταιριαστές στο επίπεδο εξέλιξης του ατόμου. Συνεπώς επιβάλλεται οι ασκήσεις να μην κουράζουν ή αγχώνουν το διαλογιζόμενο αλλά να αποτελούν ευχάριστη εμπειρία συνειδητής πνευματικής ανάτασης. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε πιο αρχάριους για βραδινή προετοιμασία και καλό ύπνο το διαλογισμό Δ3. Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον αλέξανδρο pfaff. Διάρκεια: 35 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 3-4
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 2784
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 13 Ιούν 2011, 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:37
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 82
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 4.3 (3 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  
Η λήψη αυτού του αρχείου επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr