Αρχική » House of Light Διαλογισμοί Ανάληψης - Ascension Meditations CDs & MP3s - GR/Greek » ΔΑ10 «Το Ταξίδι στο εσωτερικό του Σώματος & Επαφή με τα Σωματοκύτταρά σου»

ΔΑ10 «Το Ταξίδι στο εσωτερικό του Σώματος & Επαφή με τα Σωματοκύτταρά σου»

Audio CD
ΔΑ10 «Το Ταξίδι στο εσωτερικό του Σώματος & Επαφή με τα Σωματοκύτταρά σου» Ο επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο10: «Το Ταξίδι στο εσωτερικό του Σώματος & Επαφή με τα Σωματοκύτταρά σου» για Αυτοθεραπεία & Επαναπρογραμματισμό με Αγάπη. 35λεπτά/Β1 Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και προχωρημένους: Βιώστε ένα λουτρό Αγάπης και Ευγνωμοσύνης από τα ουράνια και γήινα βασίλεια, από τον εαυτό σας και τα ίδια τα σωματοκύτταρά σας, μέσα σε αυτό το ταξίδι στον θαυμαστό και θείο κόσμο του φυσικού σώματος! Ξεκινήστε με μια σειρά ενεργειακών εφαρμογών από τους ουράνιους μας οικοδεσπότες, λάβετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις ανάληψης για να μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας. Απολαύστε βαθείς καθαρισμούς όλων σας των σωμάτων, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές μέσα από το χρυσό κύλινδρο συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού. Μετά από την προετοιμασία ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι μέσα στο δικό σας φυσικό σώμα. Ελάτε να ταξιδεύσετε πάνω στα φτερά του αέρα και μέσα από το αίμα σας στην καρδιά και όλες τις περιοχές του σώματός σας. Δείτε, νιώστε και αισθανθείτε τα δικά σας σωματοκύτταρα και μπείτε σε ιερή κοινωνία μαζί τους, πλημμυρείστε και βιώστε τον εαυτό σας και κάθε σας κύτταρο με Αγάπη & Ευγνωμοσύνη. Νιώστε αυτήν την ευλογία και θείο δώρο και φέρτε σε ισορροπία ευαίσθητες περιοχές και όργανα του σώματος σας! Δείτε τα κυκλώματα στον εγκέφαλό σας να ενεργοποιούνται και βιώστε μια μέγιστη δυνατή φώτιση του εγκέφαλού σας… Για μέγιστη αποτελεσματικότητα ο διαλογισμός αυτός απαιτεί σε μερικά σημεία την ενεργή σας συμμετοχή. Εμπεριέχει επίσης επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες, πάνω από 500 Εγώ Ειμί επικλήσεις και θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, καθώς και πλανητική υπηρεσία πριν τη γείωσή σας στο τέλος. Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον αλέξανδρο pfaff.
Έκδοση: 1.1
Λήψεις: 0
Προβολές: 2507
Μέγεθος: 0kb
Τιμή: 18.00 EUR
Ημερομηνία προσθήκης: 27 Ιούν 2011, 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μάρ 2020, 21:36
Συγγραφέας
House-of-Light-products House-of-Light-products
starstarstarstarstar 4.7
Καταχωρήσεις: 83
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 4.0 (2 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο
Ετικέτες
mp3: €15.00  

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr