maria_portrait_xs_400

H μαρία α. αγγελή 


είναι συντονίστρια βιωματικών σεμιναρίων, ερευνήτρια μεθόδων εκπαίδευσης, μουσικός και συγγραφέας. Σε συνέχεια των σπουδών της στη φιλολογία, στη θεωρία τέχνης και στην επικοινωνία σε πανεπιστημιακά τμήματα Ελλάδας και εξωτερικού, καθώς και ταξιδιών της για έρευνα και προσωπικές ανακαλύψεις, μελετά με συνέπεια πνευματική ψυχολογία και θέματα προσωποκεντρικής εκπαίδευσης, αφοσιωμένη την τελευταία δεκαετία στη βιωματική εκπαίδευση, στις εναλλακτικές θεραπείες και σε πρωτοβουλίες που προωθούν την Ενότητα και την Αλληλεγγύη στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Οι ιδιότητες που εμφανίζονται στην υπογραφή κειμένων της για την Τέχνη είναι επιμελήτρια-θεωρητικός τέχνης, μουσειοπαιδαγωγός. Η διαρκής πυροδότησή της από τις εικαστικές τέχνες, τη μουσική και το χορό από μικρή ηλικία, η επαφή της με άλλους πολιτισμούς και οι προσωπικές της μελέτες φώτισαν έντονα την ανάγκη να σχετιστεί με τη δημιουργικότητα και την αυτογνωσία μέσα από στιγμές της καθημερινότητάς της - όχι μόνο μέσα από ‘χρισμένες’ στιγμές έμπνευσης ή καλλιτεχνικής δημιουργίας. Οι στιγμές αυτές, που γίνονταν όλο και περισσότερες και δυνατότερες με το πέρασμα του καιρού, την έφεραν ομαλά και με συνέπεια, με μικρές και μεγάλες συνειδητοποιήσεις, μέσα στο δυναμικό πεδίο της εργασίας με τον Εαυτό. Γράφει ποίηση και υποστηρίζει εθελοντικά περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς φορείς.

Φιλοσοφικές μελέτες στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, η συζυγική σχέση τέχνης-επιστήμης, η συναισθησία, η παραγωγή κειμένων για την ουσιαστική, δημιουργική εκπαίδευση και βιωματικά σεμινάρια ενδυνάμωσης και γνώσης εαυτού για όλες τις ηλικίες έχουν ανοίξει σε εκείνη δρόμους συνεργασιών με άτομα και φορείς εντός και εκτός του χώρου των εναλλακτικών θεραπειών και συστημάτων. Εργαστήρια (workshops) κοινωνικά και κοινοτικά, καθώς και πρωτοβουλίες ανάπτυξης της περιφέρειας βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες της ίδιας μέσα από την ολιστική, βιωματική μάθηση, τη μη τυπική εκπαίδευση, τις καλές πρακτικές αλληλέγγυων, κοινοτικών εγχειρημάτων σε όλον τον κόσμο.

Εργάζεται για την ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με τη δημιουργικότητα, την Ενότητα και τη Συνεργασία. Εμπνέεται από και τιμά διδασκαλίες ανθρώπων από όλο τον Πλανήτη που προωθούν τη σύνθεση των πνευματικών μονοπατιών, η οποία αποτελεί πρώτιστη ανάγκη του πλανήτη τη σημερινή εποχή.

Η ίδια είναι μεταξύ άλλων κάτοχος του πτυχίου σπουδών Plant-Based Nutrition από το T.Colin Campbell Center for Nutritional Studies και το Παν/μιο eCornell στις ΗΠΑ. Έχει επίσης πιστοποιηθεί από την Physicians Committee for Responsible Medicine και έχει παρακολουθήσει μεγάλη σειρά από εκπαιδεύσεις και αυτόνομα σεμινάρια από ερευνητές, ειδικούς στην  lifestyle medicine και στη φυτοφαγική διατροφή, καθώς και συγγραφείς βιβλίων στις θεματικές αυτές.

Η βαθειά ενασχόλησή της με τη Διατροφή της Ζωής έχει έρθει ως εμπνευσμένη και φυσική συνέχεια της έρευνάς της στην ολιστική προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου και των βιωματικών εργαστηρίων που συνθέτει και υλοποιεί για πολλά έτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για ενήλικες και παιδιά.

badge_graduate-badge

Για επικοινωνία με τη μαρία α. αγγελή πατήστε εδώ.



house-of-light_logo_xs

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


12 - 19 Αυγούστου 2022: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.


Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Ανίχνευση, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βέργες, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπάθεια, Γεωπαθολογία, Γεωπαθολόγος, Γεώτρηση, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κεραία, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ράβδος, Ραβδοσκοπία, Ραβδοσκόπος Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr