dowsing Εργαστήριο Ραδιαισθησίας


Αγαπητοί φίλοι,

η παγκόσμια φαρσοκωμωδία που καμουφλάρεται ως τραγωδία συνεχίζεται με ένταση και στη χώρα μας και καλούνται όλοι όσο ποτέ να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες αφού πρώτα φυσικά αποκαλύψουν και ξανά πάρουν στα χέρια τους τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. Τούτο, όπως γνωρίζουν μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, γίνεται με έναν και μόνο τρόπο και αυτός, βάσει νόμων που ισχύουν στον πλανήτη μας, ξεκινά σε εμάς του ίδιους και όχι εκεί έξω στα φαινόμενα και προβλήματα που καθρεπτίζονται στη δική μας οθόνη.

Επειδή μας έχετε ζητήσει επανειλημμένως να σας προσφέρουμε μαθήματα για ραδιαισθησία και επειδή αυτή η τέχνη έχει άμεση σχέση με το να κρατάμε τη δύναμή μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε από τα ανισόρροπα και άρρωστα συστήματα και κατεστημένα, σας ενημερώνουμε με χαρά πως ΝΑΙ, σας προσφέρουμε ένα απλό και ένα εντατικό μάθημα ραδιαισθησίας όπου θα μάθετε όλα τα μυστικά της τέχνης αυτής σε μία μέρα ή ένα διήμερο εργαστήριο (4 συν 4 ώρες - το μίνι εργαστήριο ραδιαισθησίας με λιγότερες ώρες θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής, όπως είναι λογικό, δε συμπεριλαμβάνει όλο το υλικό σε θεωρία και πράξη του πλήρους εργαστηρίου. Δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω.)

pendeln_l1_400


Σε ποιους απευθύνεται;

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όλους που ενδιαφέρονται στο φαινόμενο και τέχνη της ραδιαισθησίας, σε εκείνους που έχουν νιώσει μια ευαισθησία και εσωτερική ώθηση σχετικά με της λεπτές σφαίρες και την ανταπόκριση του σώματός τους σε αυτές καθώς και σε εκείνους που ήδη την εξασκούν αλλά δεν έχουν εμβαθύνει ακόμα ή έχουν κάποιες αδυναμίες ή αδύνατα σημεία, εμπειρίες που τους φόβισαν ή φοβίζουν ή ακόμα και ανεξήγητα φαινόμενα.


Τι θα μάθετε: 

Θα λάβετε όλες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις για να έχετε ένα καλό νοητικό υπόβαθρο και θα εξασκηθείτε μαζί με τους άλλους σε πολλαπλές μετρήσεις σε μεγάλο φάσμα:         

«Πως λειτουργεί η ραδιαισθησία;»

«Τι σχέση έχει με το Νου του ανθρώπου;»

«Γιατί είναι μια από τις αμέτρητες μεθόδους channeling;» και φυσικά

«Τι είναι το channeling;»

είναι κάποιες βασικές ερωτήσεις που θα σας απαντηθούν επιστημονικά.  

Θα μάθετε να μετράτε βάσει αυτής της επιστημονικής προσέγγισης ξεκινώντας σε καθημερινά θέματα όπως τη διατροφή, βότανα κ.λπ. που θα ανιχνεύσουμε παρέα.

Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα. Στο κομμάτι αυτό θα μάθετε κάποια βασικά πράγματα για τους κρυστάλλους που είναι απαραίτητα όταν θέλετε να δουλέψετε με εκκρεμμές από ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους:

«Ποιος μου κάνει;»

«Τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν το χρησιμοποιήσω;»

«Τι άλλο πρέπει να προσέξω στη επιλογή του και στη συνέχεια στη χρίση του;»

(Διαθέτουμε εκκρεμή και ραδιαισθητήρες, τους οποίους μπορείτε να προμηθεύσετε και από εμάς. Φυσικά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε μαζί σας δικά σας εργαλεία με τα οποία έχετε ήδη εξοικειωθεί.)

Θα μπείτε επίσης σε ποιο βαθειά νερά ανίχνευσης γεωφυσικών φαινομένων που ανήκουν στον κλάδο και επιστήμη της γεωπαθολογίας (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών) και επίσης

θα κάνετε πρακτική σε ανίχνευση σωματικών ανισορροπιών, τόσο στο δικό σας όσο και στο σώμα άλλων. Σε όλα αυτά θα έχετε την απαραίτητη επαλήθευση από εμάς και άλλων συμμετεχόντων (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Φυσικά θα λάβετε μια μέτρηση από εμάς σχετικά με τη δική σας ευαισθησία, εάν δηλαδή είστε ήδη αρκετά ευαίσθητη για άμεσο ενεργό ξεκίνημα ή εάν χρειάζεται για ένα διάστημα να κάνετε κάποιες ασκήσεις.

Επιπλέων θα κάνουμε σε όλους μια μέτρηση των τσάκρας (chakras=ενεργειακά κέντρα) από την οποία θα σας φανερωθούν τυχόν αδυναμίες και πού θα χρειαστεί περισσότερη εστίαση (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Θα κάνουμε παρέα ασκήσεις και θα λάβετε οδηγίες προσωπικές για την χρήση τους για να σταθεροποιήσετε ή/και ενισχύσετε την ευαισθησία σας και για να προετοιμάζεστε καλά πριν κάθε σειρά μετρήσεων.

Θα μάθετε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε στην αρχή και ύστερα, όταν πλέον είστε σταθεροί στις μετρήσεις σας, πώς να εισέρχεστε σε πιο δύσκολά πεδία που αφορούν για παράδειγμα την ακτινοβολία και αύρα αντικειμένων, κρυστάλλων αλλά και ανθρώπων, τον ψυχισμό τους κ.ά.

Θα λάβετε το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας (ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή PDF) αξίας €36 με όλα όσα χρειάζεστε για την πρακτή ενασχόλισή σας με τη ραδιαισθησία.

Θα λάβετε βεβαίωση συμμετοχής (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

achtung_strahlung_www.house-of-light.gr Προϋποθέσεις για συμμετοχή:

- Εδικά το σύντομο μίνι εργαστήριο ενδείκνυται για όλους, και για εκείνους που θέλουν να μάθουν θεωρητικά και να παρακολουθήσουν στην πράξη το ΤΙ είναι και ΠΩΣ λειτουργεί η ραδιαισθησία, ενώ για το πλήρες εργαστήριο των 8ωρών οι προϋποθέσεις είναι:

- Είμαι ανοικτός/ή σε νέα πράγματα,

- θέλω να μάθω να μετράω τροφές, βότανα κ.λπ. για να ανεξαρτητοποιηθώ από το φαύλο κύκλο του ελέγχου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να βρίσκω εκείνα που κάνουν καλό σε εμένα και στην οικογένειά μου,

- θέλω να μάθω να μετράω βλαβερές ακτινοβολίες για να μπορώ να τις αποφεύγω εγώ και η οικογένειά μου,

- δε φοβάμαι τις δυνάμεις και δυνατότητές μου και θέλω να τις ανακαλύψω και χρησιμοποιήσω με σοφία για το γενικό καλό,

- θέλω να γίνω πιο ενεργός/ή και συνειδητός/ή στη ζωή μου για να αλλάξω εμένα (και αφού αλλάξω εγώ, θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω μου),

- πιστεύω (ή γνωρίζω) στο Θεό ή μια υπέρτατη δύναμη.*

Εάν κάποιες από τις προϋποθέσεις ισχύουν για εσένα, οπωσδήποτε όμως η τελευταία, αυτό το σεμινάριο είναι όντως ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!

*Διευκρίνηση: Το να πιστεύετε στο Θεό ή σε μια υπέρτατη Δύναμη, Σοφία και Αγάπη είναι απόλυτα βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να αποφύγετε τα αμέτρητα σκοτεινά μονοπάτια που μπορεί να σας ‘προσφερθούν’ από το αρνητικό (σας) εγώ, και πιστέψτε μας, αυτό με 100% σιγουριά θα συμβεί αργά ή γρήγορα εάν δεν πιστεύετε στο Θεό! Γι αυτό δε δεχόμαστε ανθρώπους που δεν τηρούν την τελευταία αυτή προϋπόθεση μια και η πτώση τους είναι δεδομένη και προγραμματισμένη από την αρχή. Εμείς δε θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτό και ούτε σε ζημιές, ταλαιπωρία και σκληρά μαθήματα που μπορεί να προκληθούν από τα άτομα αυτά ακόμα και στους συνανθρώπους τους!

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για νέους ορίζοντες μέσα από την ανακάλυψη των δικό σας δυνάμεων, επιλέξτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό εργαστήριο ραδιαισθησίας από το House of Light.

Δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα αλλά πολλά πολύτιμα δώρα να λάβετε. Αξιοποιείστε τα με σοφία προς όφελος όλων!

Σας περιμένουμε… Για όσους είναι αδύνατο να συμμετέχουν στα εργαστήρια μπορούν να αποκτήσουν το μάθημα αλληλογραφίας ΜΑ Νο3:

το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας

το οποίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός για όλους τους νέους και παλαιούς στη ραδιαισθησία και ραβδοσκοπία!

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεδρίες και ημερομηνίες μαθημάτων ραδιαισθησίας επικοινωνείστε μαζί μας και δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων

με

Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr