dowsing Εργαστήριο Ραδιαισθησίας


Αγαπητοί φίλοι,

η παγκόσμια φαρσοκωμωδία που καμουφλάρεται ως τραγωδία συνεχίζεται με ένταση και στη χώρα μας και καλούνται όλοι όσο ποτέ να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες αφού πρώτα φυσικά αποκαλύψουν και ξανά πάρουν στα χέρια τους τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. Τούτο, όπως γνωρίζουν μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, γίνεται με έναν και μόνο τρόπο και αυτός, βάσει νόμων που ισχύουν στον πλανήτη μας, ξεκινά σε εμάς του ίδιους και όχι εκεί έξω στα φαινόμενα και προβλήματα που καθρεπτίζονται στη δική μας οθόνη.

Επειδή μας έχετε ζητήσει επανειλημμένως να σας προσφέρουμε μαθήματα για ραδιαισθησία και επειδή αυτή η τέχνη έχει άμεση σχέση με το να κρατάμε τη δύναμή μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε από τα ανισόρροπα και άρρωστα συστήματα και κατεστημένα, σας ενημερώνουμε με χαρά πως ΝΑΙ, σας προσφέρουμε ένα απλό και ένα εντατικό μάθημα ραδιαισθησίας όπου θα μάθετε όλα τα μυστικά της τέχνης αυτής σε μία μέρα ή ένα διήμερο εργαστήριο (4 συν 4 ώρες - το μίνι εργαστήριο ραδιαισθησίας με λιγότερες ώρες θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής, όπως είναι λογικό, δε συμπεριλαμβάνει όλο το υλικό σε θεωρία και πράξη του πλήρους εργαστηρίου. Δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω.)

pendeln_l1_400


Σε ποιους απευθύνεται;

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όλους που ενδιαφέρονται στο φαινόμενο και τέχνη της ραδιαισθησίας, σε εκείνους που έχουν νιώσει μια ευαισθησία και εσωτερική ώθηση σχετικά με της λεπτές σφαίρες και την ανταπόκριση του σώματός τους σε αυτές καθώς και σε εκείνους που ήδη την εξασκούν αλλά δεν έχουν εμβαθύνει ακόμα ή έχουν κάποιες αδυναμίες ή αδύνατα σημεία, εμπειρίες που τους φόβισαν ή φοβίζουν ή ακόμα και ανεξήγητα φαινόμενα.


Τι θα μάθετε: 

Θα λάβετε όλες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις για να έχετε ένα καλό νοητικό υπόβαθρο και θα εξασκηθείτε μαζί με τους άλλους σε πολλαπλές μετρήσεις σε μεγάλο φάσμα:         

«Πως λειτουργεί η ραδιαισθησία;»

«Τι σχέση έχει με το Νου του ανθρώπου;»

«Γιατί είναι μια από τις αμέτρητες μεθόδους channeling;» και φυσικά

«Τι είναι το channeling;»

είναι κάποιες βασικές ερωτήσεις που θα σας απαντηθούν επιστημονικά.  

Θα μάθετε να μετράτε βάσει αυτής της επιστημονικής προσέγγισης ξεκινώντας σε καθημερινά θέματα όπως τη διατροφή, βότανα κ.λπ. που θα ανιχνεύσουμε παρέα.

Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα. Στο κομμάτι αυτό θα μάθετε κάποια βασικά πράγματα για τους κρυστάλλους που είναι απαραίτητα όταν θέλετε να δουλέψετε με εκκρεμμές από ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους:

«Ποιος μου κάνει;»

«Τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν το χρησιμοποιήσω;»

«Τι άλλο πρέπει να προσέξω στη επιλογή του και στη συνέχεια στη χρίση του;»

(Διαθέτουμε εκκρεμή και ραδιαισθητήρες, τους οποίους μπορείτε να προμηθεύσετε και από εμάς. Φυσικά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε μαζί σας δικά σας εργαλεία με τα οποία έχετε ήδη εξοικειωθεί.)

Θα μπείτε επίσης σε ποιο βαθειά νερά ανίχνευσης γεωφυσικών φαινομένων που ανήκουν στον κλάδο και επιστήμη της γεωπαθολογίας (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών) και επίσης

θα κάνετε πρακτική σε ανίχνευση σωματικών ανισορροπιών, τόσο στο δικό σας όσο και στο σώμα άλλων. Σε όλα αυτά θα έχετε την απαραίτητη επαλήθευση από εμάς και άλλων συμμετεχόντων (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Φυσικά θα λάβετε μια μέτρηση από εμάς σχετικά με τη δική σας ευαισθησία, εάν δηλαδή είστε ήδη αρκετά ευαίσθητη για άμεσο ενεργό ξεκίνημα ή εάν χρειάζεται για ένα διάστημα να κάνετε κάποιες ασκήσεις.

Επιπλέων θα κάνουμε σε όλους μια μέτρηση των τσάκρας (chakras=ενεργειακά κέντρα) από την οποία θα σας φανερωθούν τυχόν αδυναμίες και πού θα χρειαστεί περισσότερη εστίαση (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Θα κάνουμε παρέα ασκήσεις και θα λάβετε οδηγίες προσωπικές για την χρήση τους για να σταθεροποιήσετε ή/και ενισχύσετε την ευαισθησία σας και για να προετοιμάζεστε καλά πριν κάθε σειρά μετρήσεων.

Θα μάθετε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε στην αρχή και ύστερα, όταν πλέον είστε σταθεροί στις μετρήσεις σας, πώς να εισέρχεστε σε πιο δύσκολά πεδία που αφορούν για παράδειγμα την ακτινοβολία και αύρα αντικειμένων, κρυστάλλων αλλά και ανθρώπων, τον ψυχισμό τους κ.ά.

Θα λάβετε το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας (ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή PDF) αξίας €36 με όλα όσα χρειάζεστε για την πρακτή ενασχόλισή σας με τη ραδιαισθησία.

Θα λάβετε βεβαίωση συμμετοχής (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

achtung_strahlung_www.house-of-light.gr Προϋποθέσεις για συμμετοχή:

- Εδικά το σύντομο μίνι εργαστήριο ενδείκνυται για όλους, και για εκείνους που θέλουν να μάθουν θεωρητικά και να παρακολουθήσουν στην πράξη το ΤΙ είναι και ΠΩΣ λειτουργεί η ραδιαισθησία, ενώ για το πλήρες εργαστήριο των 8ωρών οι προϋποθέσεις είναι:

- Είμαι ανοικτός/ή σε νέα πράγματα,

- θέλω να μάθω να μετράω τροφές, βότανα κ.λπ. για να ανεξαρτητοποιηθώ από το φαύλο κύκλο του ελέγχου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να βρίσκω εκείνα που κάνουν καλό σε εμένα και στην οικογένειά μου,

- θέλω να μάθω να μετράω βλαβερές ακτινοβολίες για να μπορώ να τις αποφεύγω εγώ και η οικογένειά μου,

- δε φοβάμαι τις δυνάμεις και δυνατότητές μου και θέλω να τις ανακαλύψω και χρησιμοποιήσω με σοφία για το γενικό καλό,

- θέλω να γίνω πιο ενεργός/ή και συνειδητός/ή στη ζωή μου για να αλλάξω εμένα (και αφού αλλάξω εγώ, θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω μου),

- πιστεύω (ή γνωρίζω) στο Θεό ή μια υπέρτατη δύναμη.*

Εάν κάποιες από τις προϋποθέσεις ισχύουν για εσένα, οπωσδήποτε όμως η τελευταία, αυτό το σεμινάριο είναι όντως ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!

*Διευκρίνηση: Το να πιστεύετε στο Θεό ή σε μια υπέρτατη Δύναμη, Σοφία και Αγάπη είναι απόλυτα βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να αποφύγετε τα αμέτρητα σκοτεινά μονοπάτια που μπορεί να σας ‘προσφερθούν’ από το αρνητικό (σας) εγώ, και πιστέψτε μας, αυτό με 100% σιγουριά θα συμβεί αργά ή γρήγορα εάν δεν πιστεύετε στο Θεό! Γι αυτό δε δεχόμαστε ανθρώπους που δεν τηρούν την τελευταία αυτή προϋπόθεση μια και η πτώση τους είναι δεδομένη και προγραμματισμένη από την αρχή. Εμείς δε θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτό και ούτε σε ζημιές, ταλαιπωρία και σκληρά μαθήματα που μπορεί να προκληθούν από τα άτομα αυτά ακόμα και στους συνανθρώπους τους!

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για νέους ορίζοντες μέσα από την ανακάλυψη των δικό σας δυνάμεων, επιλέξτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό εργαστήριο ραδιαισθησίας από το House of Light.

Δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα αλλά πολλά πολύτιμα δώρα να λάβετε. Αξιοποιείστε τα με σοφία προς όφελος όλων!

Σας περιμένουμε… Για όσους είναι αδύνατο να συμμετέχουν στα εργαστήρια μπορούν να αποκτήσουν το μάθημα αλληλογραφίας ΜΑ Νο3:

το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας

το οποίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός για όλους τους νέους και παλαιούς στη ραδιαισθησία και ραβδοσκοπία!

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεδρίες και ημερομηνίες μαθημάτων ραδιαισθησίας επικοινωνείστε μαζί μας και δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων

με

Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr