dowsing Εργαστήριο Ραδιαισθησίας


Αγαπητοί φίλοι,

η παγκόσμια φαρσοκωμωδία που καμουφλάρεται ως τραγωδία συνεχίζεται με ένταση και στη χώρα μας και καλούνται όλοι όσο ποτέ να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες αφού πρώτα φυσικά αποκαλύψουν και ξανά πάρουν στα χέρια τους τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. Τούτο, όπως γνωρίζουν μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, γίνεται με έναν και μόνο τρόπο και αυτός, βάσει νόμων που ισχύουν στον πλανήτη μας, ξεκινά σε εμάς του ίδιους και όχι εκεί έξω στα φαινόμενα και προβλήματα που καθρεπτίζονται στη δική μας οθόνη.

Επειδή μας έχετε ζητήσει επανειλημμένως να σας προσφέρουμε μαθήματα για ραδιαισθησία και επειδή αυτή η τέχνη έχει άμεση σχέση με το να κρατάμε τη δύναμή μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε από τα ανισόρροπα και άρρωστα συστήματα και κατεστημένα, σας ενημερώνουμε με χαρά πως ΝΑΙ, σας προσφέρουμε ένα απλό και ένα εντατικό μάθημα ραδιαισθησίας όπου θα μάθετε όλα τα μυστικά της τέχνης αυτής σε μία μέρα ή ένα διήμερο εργαστήριο (4 συν 4 ώρες - το μίνι εργαστήριο ραδιαισθησίας με λιγότερες ώρες θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής, όπως είναι λογικό, δε συμπεριλαμβάνει όλο το υλικό σε θεωρία και πράξη του πλήρους εργαστηρίου. Δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω.)

pendeln_l1_400


Σε ποιους απευθύνεται;

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όλους που ενδιαφέρονται στο φαινόμενο και τέχνη της ραδιαισθησίας, σε εκείνους που έχουν νιώσει μια ευαισθησία και εσωτερική ώθηση σχετικά με της λεπτές σφαίρες και την ανταπόκριση του σώματός τους σε αυτές καθώς και σε εκείνους που ήδη την εξασκούν αλλά δεν έχουν εμβαθύνει ακόμα ή έχουν κάποιες αδυναμίες ή αδύνατα σημεία, εμπειρίες που τους φόβισαν ή φοβίζουν ή ακόμα και ανεξήγητα φαινόμενα.


Τι θα μάθετε: 

Θα λάβετε όλες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις για να έχετε ένα καλό νοητικό υπόβαθρο και θα εξασκηθείτε μαζί με τους άλλους σε πολλαπλές μετρήσεις σε μεγάλο φάσμα:         

«Πως λειτουργεί η ραδιαισθησία;»

«Τι σχέση έχει με το Νου του ανθρώπου;»

«Γιατί είναι μια από τις αμέτρητες μεθόδους channeling;» και φυσικά

«Τι είναι το channeling;»

είναι κάποιες βασικές ερωτήσεις που θα σας απαντηθούν επιστημονικά.  

Θα μάθετε να μετράτε βάσει αυτής της επιστημονικής προσέγγισης ξεκινώντας σε καθημερινά θέματα όπως τη διατροφή, βότανα κ.λπ. που θα ανιχνεύσουμε παρέα.

Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα. Στο κομμάτι αυτό θα μάθετε κάποια βασικά πράγματα για τους κρυστάλλους που είναι απαραίτητα όταν θέλετε να δουλέψετε με εκκρεμμές από ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους:

«Ποιος μου κάνει;»

«Τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν το χρησιμοποιήσω;»

«Τι άλλο πρέπει να προσέξω στη επιλογή του και στη συνέχεια στη χρίση του;»

(Διαθέτουμε εκκρεμή και ραδιαισθητήρες, τους οποίους μπορείτε να προμηθεύσετε και από εμάς. Φυσικά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε μαζί σας δικά σας εργαλεία με τα οποία έχετε ήδη εξοικειωθεί.)

Θα μπείτε επίσης σε ποιο βαθειά νερά ανίχνευσης γεωφυσικών φαινομένων που ανήκουν στον κλάδο και επιστήμη της γεωπαθολογίας (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών) και επίσης

θα κάνετε πρακτική σε ανίχνευση σωματικών ανισορροπιών, τόσο στο δικό σας όσο και στο σώμα άλλων. Σε όλα αυτά θα έχετε την απαραίτητη επαλήθευση από εμάς και άλλων συμμετεχόντων (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Φυσικά θα λάβετε μια μέτρηση από εμάς σχετικά με τη δική σας ευαισθησία, εάν δηλαδή είστε ήδη αρκετά ευαίσθητη για άμεσο ενεργό ξεκίνημα ή εάν χρειάζεται για ένα διάστημα να κάνετε κάποιες ασκήσεις.

Επιπλέων θα κάνουμε σε όλους μια μέτρηση των τσάκρας (chakras=ενεργειακά κέντρα) από την οποία θα σας φανερωθούν τυχόν αδυναμίες και πού θα χρειαστεί περισσότερη εστίαση (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Θα κάνουμε παρέα ασκήσεις και θα λάβετε οδηγίες προσωπικές για την χρήση τους για να σταθεροποιήσετε ή/και ενισχύσετε την ευαισθησία σας και για να προετοιμάζεστε καλά πριν κάθε σειρά μετρήσεων.

Θα μάθετε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε στην αρχή και ύστερα, όταν πλέον είστε σταθεροί στις μετρήσεις σας, πώς να εισέρχεστε σε πιο δύσκολά πεδία που αφορούν για παράδειγμα την ακτινοβολία και αύρα αντικειμένων, κρυστάλλων αλλά και ανθρώπων, τον ψυχισμό τους κ.ά.

Θα λάβετε το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας (ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή PDF) αξίας €36 με όλα όσα χρειάζεστε για την πρακτή ενασχόλισή σας με τη ραδιαισθησία.

Θα λάβετε βεβαίωση συμμετοχής (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

achtung_strahlung_www.house-of-light.gr Προϋποθέσεις για συμμετοχή:

- Εδικά το σύντομο μίνι εργαστήριο ενδείκνυται για όλους, και για εκείνους που θέλουν να μάθουν θεωρητικά και να παρακολουθήσουν στην πράξη το ΤΙ είναι και ΠΩΣ λειτουργεί η ραδιαισθησία, ενώ για το πλήρες εργαστήριο των 8ωρών οι προϋποθέσεις είναι:

- Είμαι ανοικτός/ή σε νέα πράγματα,

- θέλω να μάθω να μετράω τροφές, βότανα κ.λπ. για να ανεξαρτητοποιηθώ από το φαύλο κύκλο του ελέγχου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να βρίσκω εκείνα που κάνουν καλό σε εμένα και στην οικογένειά μου,

- θέλω να μάθω να μετράω βλαβερές ακτινοβολίες για να μπορώ να τις αποφεύγω εγώ και η οικογένειά μου,

- δε φοβάμαι τις δυνάμεις και δυνατότητές μου και θέλω να τις ανακαλύψω και χρησιμοποιήσω με σοφία για το γενικό καλό,

- θέλω να γίνω πιο ενεργός/ή και συνειδητός/ή στη ζωή μου για να αλλάξω εμένα (και αφού αλλάξω εγώ, θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω μου),

- πιστεύω (ή γνωρίζω) στο Θεό ή μια υπέρτατη δύναμη.*

Εάν κάποιες από τις προϋποθέσεις ισχύουν για εσένα, οπωσδήποτε όμως η τελευταία, αυτό το σεμινάριο είναι όντως ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!

*Διευκρίνηση: Το να πιστεύετε στο Θεό ή σε μια υπέρτατη Δύναμη, Σοφία και Αγάπη είναι απόλυτα βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να αποφύγετε τα αμέτρητα σκοτεινά μονοπάτια που μπορεί να σας ‘προσφερθούν’ από το αρνητικό (σας) εγώ, και πιστέψτε μας, αυτό με 100% σιγουριά θα συμβεί αργά ή γρήγορα εάν δεν πιστεύετε στο Θεό! Γι αυτό δε δεχόμαστε ανθρώπους που δεν τηρούν την τελευταία αυτή προϋπόθεση μια και η πτώση τους είναι δεδομένη και προγραμματισμένη από την αρχή. Εμείς δε θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτό και ούτε σε ζημιές, ταλαιπωρία και σκληρά μαθήματα που μπορεί να προκληθούν από τα άτομα αυτά ακόμα και στους συνανθρώπους τους!

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για νέους ορίζοντες μέσα από την ανακάλυψη των δικό σας δυνάμεων, επιλέξτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό εργαστήριο ραδιαισθησίας από το House of Light.

Δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα αλλά πολλά πολύτιμα δώρα να λάβετε. Αξιοποιείστε τα με σοφία προς όφελος όλων!

Σας περιμένουμε… Για όσους είναι αδύνατο να συμμετέχουν στα εργαστήρια μπορούν να αποκτήσουν το μάθημα αλληλογραφίας ΜΑ Νο3:

το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας

το οποίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός για όλους τους νέους και παλαιούς στη ραδιαισθησία και ραβδοσκοπία!

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεδρίες και ημερομηνίες μαθημάτων ραδιαισθησίας επικοινωνείστε μαζί μας και δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων

με

Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 18 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 12 Μαΐου: 10:30-13:30 Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 19 Απριλίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 02 - 03 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 19 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 16-17 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Σαβ. 17:00 - 20:00, Κυρ. 10:30 - 13:30 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στα Βριλήσσια. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 17th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 01 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2019 Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 (προσέλευση από τις 19:30), στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. Παρακαλούμε, δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας, για να προσαρμόσουμε αντίστοιχα την φυτοφαγική, χειροποίητη βασιλόπιτά μας! * Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. * Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

09 - 18 Αυγούστου: Εναλλακτικές διακοπές στην Κιβωτό Κορογώνα

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400


ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv RAC Raycleaner & HOL Raytransformer

hol_raytransformer_globe_pink-blue-s

στο μεγεθος που σου ταιριάζει: RAC Raycleaner-S, HOL Raytransformer TRAVEL, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα! Στο ΝΕΟ ΓΙΓΑ στην Προστασία, τον HOL GIGA Raytransformer κερδίζεις ΤΩΡΑ 111€ με την ειδική προσφορά !!!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2019 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2019 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr