salz_detail

Λάμπες από

Κρυσταλλικό Άλας Ιμαλαΐων


Αγαπητοί φίλοι,

Οι λάμπες από κρυσταλλικό άλας είναι ο πιο απλός και πλέον φυσικός τρόπος ατμοσφαιρικής ενεργοποίησης και ιονισμού του χώρου σας! Αποτελούνται από ορυκτό αλάτι που δημιουργήθηκε από την αποξήρανση των τότε υπαρχόντων ωκεανών στην περιοχή των Ιμαλαΐων πάνω από 500εκ. έτη πριν! Συνεπώς χαρακτηρίζονται από και μεταφέρουν τις αγνές δονήσεις ενός άθικτου κόσμου μέσα στο δικό σας σπίτι!

Χρώματα και Ευεξία

Τα χρώματα ποικίλλουν και ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε σίδηρο ή μαγνήσιο εμφανίζονται σε λευκές, κιτρινο-πορτοκαλί έως πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις, όπου το μαγνήσιο ευθύνεται για τα πιο κίτρινα και ο σίδηρος για τα πιο κόκκινα χρώματα.

Οι λάμπες από ορυκτό άλας Ιμαλαΐων επιδρούν ευεργετικά στη σωματική και ψυχική μας ευεξία λόγω της επίδρασης των χρωμάτων αλλά και του ιονισμού του χώρου. Έτσι, αποτελούν ιδανική πηγή φωτός για όλους τους χώρους διαβίωσης, όπως σαλόνι, παιδικά δωμάτια και κρεβατοκάμαρες, για χώρους εργασίας και ιδιαίτερα για όλους τους χώρους θεραπείας και σεμιναρίων. Οι λάμπες αυτές λειτουργούν επίσης εξισορροπητικά στην υγρασία του χώρου μειώνοντας τυχόν αυξημένη υγρασία, αφού το αλάτι την απορροφά και το φως την ξηραίνει!

Φυσικός Ιονισμός

Στην ατμόσφαιρα και στον αέρα που αναπνέουμε υπάρχει ηλεκτρική φόρτιση, τα λεγόμενα θετικά και αρνητικά ιόντα. Τα ωφέλιμα για τον άνθρωπο ιόντα είναι τα αρνητικά, δηλαδή ακριβώς εκείνα που δημιουργούνται και απελευθερώνονται από το Άλας. Ειδικά στους κλειστούς χώρους η λειτουργία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών (όπως τηλεόρασης, Η/Υ, φούρνου μικροκυμάτων, κεραιών, κινητών), ο καπνός του τσιγάρου, τα μόρια σκόνης κ.ά. αυξάνουν τα θετικά αλλά για εμάς βλαβερά ιόντα που δημιουργούν αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη ευεξία και υγεία. Για τη διατήρηση της ατμοσφαιρικής ισορροπίας πρέπει να υπάρξει εμπλουτισμός με αρνητικά ιόντα. Οι λάμπες από ορυκτό αλάτι ακριβώς αυτό κάνουν! Είναι λοιπόν πέρα από όμορφες και ευεργετικές λόγω του χρώματός τους ταυτόχρονα και φυσικοί ιονιστές.

Για καλύτερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να τοποθετούνται φωτιστικά ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και φυσικά με τη χρήση του! Ένας ενεργειακός χώρος θεραπείας των 30τ.μ. θα έχει οπωσδήποτε λιγότερη ανάγκη ιονισμού απ’ ό,τι ένας χώρος των 10τ.μ. γεμάτο με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και άτομα που καπνίζουν. Προσωπικά έχω δύο με τρεις λάμπες σε ένα χώρο αλλά και μία στην περίπτωσή μας θα ήταν αρκετή! 

Σημείωση: Οι λάμπες διατηρούνται καλύτερα και επίσης λειτουργούν ως ιονιστές καλύτερα, όταν είναι αναμμένες. Αν είναι σβηστές, μπορεί λόγω της υπάρχουσας υγρασίας στο χώρο να υγρανθούν και σε σπάνιες περιπτώσεις πολύ αυξημένης υγρασίας μπορεί ακόμα και να τρέξει λίγο αλατόνερο. Γι’ αυτό καλό είναι να τοποθετούνται σε ανθεκτικές επιφάνειες ή με ένα μικρό πιατάκι από κάτω. Για να στεγνώσουν, απλά ανάψτε τις…

Σας προσφέρουμε Λάμπες από Κρυσταλλικό Άλας Ιμαλαΐων στα ακόλουθα μεγέθη

- 2 έως 3 κιλά, ύψος 16-19εκ. (περίπου)

- 3 έως 6 κιλά, ύψος 19-25εκ.

- 6 έως 9 κιλά, ύψος 25-30εκ.

- 9 έως12 κιλά, ύψος 30-35εκ.

Οι τιμές τους ξεκινούν στα 16 ευρώ, κάθε λάμπα είναι μοναδική σε σχήμα και χρωματικούς συνδυασμούς.

Ελάτε στο χώρο μας για να διαλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο και χρώμα...

παραδείγματα:

salzlampen

4kg                   7,5kg                 5,5kg

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr