3xsalt_www.house-of-light_2_400

Εφαρμογές με Άλας Ιμαλαΐων


Αγαπητοί φίλοι,

Tο Κρυσταλλικό Άλας Ιμαλαΐων είναι ένα μοναδικό υλικό για ευεξία & υγεία και προσφέρει μαζί με το νερό τις βάσεις για σωματική ισορροπία που όπως γνωρίζετε είναι το απόλυτο κλειδί για καλή φυσική υγεία! Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τις οποίες το αγνό αυτό αλάτι είναι ιδανικό. Ας απαριθμίσουμε και εξηγήσουμε εδώ  μερικές από αυτές:


♥  Καθημερινή χρήση στο φαγητό

Το ορυκτό Άλας Ιμαλαΐων είναι ιδανικό για μαγειρική, μια και είναι πλήρες και αγνό από άποψη θρεπτικής αξίας. Αντικαθιστώντας το ιδιαίτερα επιβλαβές, ακόμα και τοξικό για τον ανθρώπινο οργανισμό ραφιναρισμένο αλάτι με άλας Ιμαλαΐων, θα έχει θετικές επιδράσεις όπως στη διατήρηση ισορροπίας αλκαλικό/όξινο, κυτταρίτιδα και κατακράτηση υγρών, παθήσεις που βασίζονται σε κρυσταλλοποιήσεις (στις αρτηρίες, κλειδώσεις), κ.ά. πολλά!  Η εξαφάνιση διαφόρων ανεπιθύμητων συμπτωμάτων φυσικά δε θα επέλθει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μια και συνήθως χρειάστηκαν χρόνια ή ακόμα και δεκαετίες για να δημιουργηθούν βάσει λανθασμένης διατροφής με τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες! Ωστόσο, λίγο λίγο (στάλα, στάλα), όπως μας λέει ένα γερμανικό ρητό, τρυπιέται ο βράχος, κάτι που στην περίπτωση του άλατος αληθεύει πλήρως. Χρησιμοποιείστε το παλιό σας αλάτι «στην καλύτερη περίπτωση μόνο το χειμώνα για να ξεπαγώσετε το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σας, αλλά θέση στα ντουλάπια της κουζίνας σας, δεν πρέπει να έχει!» μας λέει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος γερμανός επιστήμονας Peter Ferreira! Αντικαταστείστε τα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία επεξεργασμένα μαγειρικά αλάτια για μεγαλύτερη ευεξία και τη δική σας υγεία, καλή σας όρεξη! 


♥  Θεραπευτικό Διάλυμα Άλατος

Το ορυκτό Άλας Ιμαλαΐων είναι ιδανικό για απόκτηση και διατήρηση καλής σωματικής υγείας με καθημερινή χρήση Θεραπευτικού Διαλύματος. Για λεπτομέρειες πατείστε εδώ.


Επίδεσμοι & Μπάνιο σε Άλμη

Το ορυκτό Άλας Ιμαλαΐων είναι ιδανικό για τακτική χρήση σε μπάνιο με άλμη με ph 8,5. Αυτό λειτουργεί πολύ ευεργετικά και χαλαρωτικά σε ολόκληρο τον άνθρωπο και ιδιαίτερα θεραπευτικά σε πολλές δερματικές παθήσεις όπως νευροδερματίτιδα & ψωρίαση αλλά και σε χτυπήματα, μελανιές κ.α. πολλά. Επιδρά ενάντια μυκήτων, βακτηριδίων και άλλων μικροοργανισμών & υποστηρίζει την αυτολίπανση του δέρματος δίνοντάς του λαμπερή & βελούδινη εμφάνιση. Για μέγιστη επίδραση η άλμη δεν ξεβγάζεται & ιδανικά παραμένει πάνω στο δέρμα!
Οι επίδεσμοι ιδανικά μένουν ολόκληρη τη νύχτα με ένα δεύτερο πανί ή πετσέτα και ένα αδιάβροχο κάλυμμα (πλαστική σακούλα) γύρω τους. Στη διάρκεια της ημέρας αλλάζετε δύο με τρείς φορές. Πρέπει το πανάκι να πλένεται κάθε φορά καλά πριν μια νέα χρήση! Οι επίδεσμοι είναι ιδανικοί σε περιπτώσεις μεμονωμένων δερματικών παθήσεων, σε χτυπήματα και στραμπουλήγματα αλλά και σε περιοχές κατακράτησης υγρών ειδικά σε ανθρώπους που λόγω αρρώστιας μένουν πολύ στο κρεβάτι και έχουν τάση πρηξίματος των άκρων.
Δοσολογίες: Για το μπάνιο έως 1 κιλό αλάτι, 15-30 λεπτά σε 37 βαθμούς Κελσίου  
Λουτρό ποδιών: 2-4 κουταλιές σούπας
Επίδεσμος: 1 κουταλιά σούπας σε 1 λίτρο


Στοματική Υγεία

Για τη στοματική υγεία χρησιμοποιείτε το θεραπευτικό διάλυμα (26%) για πλύσεις και γαργάρες, για καθημερινή πλύση δοντιών αλλά και για ερεθισμούς και ευαισθησίες στη στοματική χλωρίδα. Το διάλυμα εξισορροπεί και θεραπεύει τη στοματική χλωρίδα, επιδρά αντιβακτηριδιακά, επουλώνει πληγές, ενδυναμώνει τα ούλα. Για πλύση δοντιών μπορεί να συνδυαστεί και με σόδα.


Πλύσεις της μύτης

Για πλύσεις της μύτης χρησιμοποιείτε 1-2 κουταλιές του γλυκού σε ένα μικρό ποτήρι (150-200ml) νερό χλιαρό (37°C). Ρουφάτε από το ένα ρουθούνι μέσα στη μύτη, κρατώντας το άλλο ρουθούνι κλειστό. Κλείνετε στη συνέχεια το πρώτο ρουθούνι και ρουφάτε την άλμη στο δεύτερο. Κρατάτε για λίγο και τα δύο ρουθούνια κλειστά και το διάλυμα μέσα στη μύτη χωρίς να κατέβει στο λάρυγγα. Ανοίγετε ένα μετά το άλλο τα ρουθούνια και φυσάτε για να βγει νερό και ακαθαρσίες. Επαναλαμβάνετε τρείς με τέσσερεις φορές. Αυτή η απλή μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική, τελείως ακίνδυνη από άποψη βλαβερών ουσιών (που εμπεριέχονται στα περισσότερα σπρέι της αγοράς), επιδρά προληπτικά και θεραπευτικά για δημιουργία μιας υγιείς και ισορροπημένης χλωρίδας της μύτης. Έχει επίσης πολύ θετική επίδραση στα ιγμόρεια!


Εισπνοές με ατμό

Για Εισπνοές με ατμό χρησιμοποιείτε 1 κουταλιά της σούπας σε 500ml καυτό νερό. Εισπνέετε τους θεραπευτικούς υδρατμούς ιδανικά με όλο σας το κεφάλι πάνω από μια κατσαρόλα σκεπασμένο με μια πετσέτα. Αυτό σας δίνει επιπλέον επίδραση σε ολόκληρο το πρόσωπο, τους κροτάφους και το μέτωπο.
Μπορείτε να κάνετε αυτήν την κούρα χαλάρωσης και θεραπείας προληπτικά και φυσικά όταν υπάρχουν χρόνια αναπνευστικά προβλήματα ή/και όταν υπάρχουν κρυολογήματα και ιώσεις. Αυτή η απλή μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί εφόσον ενδείκνυται και με βότανα.


Πλύσεις ματιών

Για Πλύσεις ματιών θα πρέπει να υπολογίσετε πολύ αυστηρά (με ζυγαριά) για να δημιουργήσετε ένα διάλυμα έως 1% (δηλαδή 1 γραμμάριο αλάτι σε 100ml). Εάν δεν έχετε ζυγαριά ακριβείας θα σας βοηθήσει ο φαρμακοποιός της γειτονιάς σας. Θα πρέπει να φιλτράρετε και να βράσετε καλά το νερό για να είναι τελείως καθαρό. Βάζετε 2-3 φορές την ημέρα 2-3 σταγόνες στο κάθε σας μάτι. Η απλή αυτή κούρα ειδικά όταν συνδυάζεται με απλές καθημερινές ασκήσεις οράσεως θα βελτιώσει σημαντικά την όρασή σας, ακόμα και σε βαθμό που δεν θεωρείται εφικτό από τους ειδικούς. Κανόνας για επιτυχία είναι η πειθαρχημένη εφαρμογή για ένα διάστημα μηνών ή ακόμα και 1-2 ετών. Ο γερμανός επιστήμονας Peter Ferreira με αυτόν τον τρόπο θεράπευσε πλήρως την αδυναμία των ματιών του και ύστερα από 1,5 έτος υπομονετικής εφαρμογής δεν είχε καθόλου ανάγκη τα παχυλά βοηθητικά οράσεως… 


Ιονισμός του περιβάλλοντος    

Για τον Ιονισμό του περιβάλλοντος χρησιμοποιείτε κρυστάλλους από ορυκτό Άλας Ιμαλαΐων τους οποίους τοποθετείτε σε πιατέλες ή μπολάκια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε τοποθετώντας μικρή/ές λάμπα/ες από κάτω ή ενδιάμεσα στους κρυστάλλους ή κεριά ρεσό. Υπάρχουν επίσης έτοιμοι κρύσταλλοι που δέχονται ένα ή περισσότερα ρεσό καθώς και η πιο πρακτικές λύσεις με λάμπες από κρυσταλλικό Άλας Ιμαλαΐων.


Αποκτείστε το αλάτι σας εδώ!Σας ευχόμαστε

τέλεια Υγεία & Ευεξία,

φυσικά πάντα με

Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

3xsalt_www.house-of-light_2_400
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr