flower-bowl


Αργυρένιο Νερό


Φυσικό αντιβιοτικό και

από τους αρχαιότατους χρόνους

γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία


DIY:

Φτιάχνω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ το δικό μου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΡΓΥΡΕΝΙΟΥ ΝΕΡΟΥ


Αγαπητοί φίλοι,

με αυτό το κείμενο και οδηγό θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το ‘ξεχασμένο’ από πολλούς, σχεδόν θαυματουργό Αργυρένιο Νερό.

Το Αργυρένιο ή Ασημένιο Νερό είναι από τους αρχαίος χρόνους ένα σχεδόν θαυματουργό σκεύασμα και μια αποτελεσματική θεραπεία για δεκάδες ασθένειες και έχει αναφερθεί ως φυσικό αντιβιοτικό. Για να εμβαθύνετε πέρα από τα στοιχεία του αρχείου αυτού, θα βρείτε στο διαδίκτυο αρκετό σχετικό υλικό για το τί είναι, πώς επιδρά και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το Αργυρένιο Νερό και γιατί δεν πρέπει να λείπει σε κανένα προσωπικό φαρμακείο σπιτιού και ταξιδιού αλλά και σε κανένα εταιρικό φαρμακείο!


Αφού έχουμε πλέον ανακαλύψει το Αργυρένιο Νερό, δεν θέλουμε να το στερηθούμε ξανά, τόσο για εφαρμογές εξωτερικές όσο και για εσωτερικές! Είναι ιδανικό για εκζέματα, σπιθούρια, δερματικούς ερεθισμούς, νευροδερμίτιδα, πληγές και τραυματισμούς, αλλεργίες κ.λπ., για φροντίδα ματιών (σταγόνες μέσα στα μάτια αλλά και για την γύρο περιοχή), για στοματική υγεία συμπ. έρπη των χειλών, για εσωτερικές φλεγμονές, στομαχικά, εντερικά και ειδικά για όλα τα είδη κρυολογημάτων βασισμένων σε ιούς αλλά και σε μολύνσεις και επιθέσεις με/από μικροοργανισμούς όπως βακτήρια και παράσιτα.


Το Αργυρένιο Νερό μπορεί να το βρει κανείς σε κάποια φαρμακεία ενώ τα περισσότερα συνήθως μπορούν να το παραγγείλουν ή μέσα από ηλεκτρονικά μαγαζιά (eshops). Το βασικό πρόβλημα εδώ είναι πως πάντα στις περιπτώσεις αυτές βασιζόμαστε, σε ό,τι αφορά την ποιότητα, στα αναγραφόμενα των εταιριών και εξαρτόμαστε από τρίτους. Επίσης οι τιμές για Αργυρένιο Νερό, όταν το χρησιμοποιούμε πλέον τακτικά, δε μας συμφέρουν αφού το λίτρο κοστίζει συνήθως από 15 έως 30Ευρώ ανάλογα τα σωματίδια αργύρου ανά εκατομμύριο μόρια νερού (ppm) και την εταιρία παραγωγής. Εμείς προσφέρουμε σε πολύ χαμηλότερες τιμές άριστο Αργυρένιο Νερό συνήθως σε 16ppm (με ειδική παραγγελία και σε άλλα νούμερα). Εάν όμως σας ενδιαφέρει να είστε τελείως ανεξάρτητοι και να παρασκευάζετε ΜΟΝΟΙ σας το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Αργυρένιο Νερό, μάλιστα σε ελάχιστο τις τιμής που το αγοράζετε έτοιμο, τότε έχετε φτάσει στο σωστό σημείο ενημέρωσης!  Έχετε δύο επιλογές:


1)    Κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και αγοράζετε έναν παρασκευαστή Αργυρένιου Νερού σε τιμές από 70 έως 250 Ευρώ ή
2)    Μπαίνετε σε ελάχιστο και απλό κόπο και κατασκευάζετε οι ίδιοι το δικό σας μηχάνημα με μόλις 20Ευρώ ή και λιγότερα!


Γιατί να αγοράσω ή παρασκευάσω δικό μου παρασκευαστή;


1) Είναι πολύ οικονομικότερο και πιο πρακτικό να παρασκευάζω όταν το χρειάζομαι φρέσκο Αργυρένιο Νερό με απλό, καθαρό νερό (ιδανικά πηγής ή φιλτραρισμένο και ενεργοποιημένο!),


2) και μπορώ να φτιάξω με αποσταγμένο/απιονισμένο νερό (από φαρμακείο, κοστίζει περίπου 1,50Ευρώ το τετράλιτρο) μια μεγαλύτερη ποσότητα για να το έχω πάντα έτοιμο σε χρήση και να προσφέρω και σε αγαπημένους μου και φίλους. Όταν φτιάχνεται με απεσταγμενο/απιονισμένο νερό και φυλάσσεται σε σκούρο γυάλινο μπουκάλι σε δροσερό και σκοτεινό σημείο, το Αργυρένιο Νερό διατηρεί τις ιδιότητές του για πολλούς μήνες ακόμα και πάνω από χρόνο χωρίς να αποδυναμώνεται σημαντικά.


Πριν προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ιδιότητες και την Παρασκευή του Αργυρένιο Νερού, ακολουθεί εδώ πρώτα η βήμα βήμα οδηγία για την κατασκευή του δικού σου παρασκευαστή Αργυρένιου Νερού, η οποία είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει από τον καθένα, ναι και από τελείως αρχάριους και άπειρους σε θέματα ηλεκτρολογικών κατασκευών.

Με το μίνι εγχειρίδιο αυτό ακόμα και ένα παιδί μπορεί να τα καταφέρει!!!


hol-kolloidal-silver-generator_on_glasjar_15l_400

α) Ο House of Light Hellas Παρασκευαστής Αργυρένιου Νερού


Λίστα υλικών:


1)    Μετασχηματιστής (AC-DC-Adaptor):
Για την χρήση μας, μπορούμε να επιλέξουμε σχεδόν οποιονδήποτε μετασχηματιστή παλαιό που μας έχει μείνει από χαλασμένη συσκευή με 5-35Volt. Ιδανικά επιλέγουμε μετασχηματιστεί με 18 έως 30Volt (output) κάτι τι οποίο ισχύει πρακτικά για όλους τους μετασχηματιστές από printer (εκτυπωτές). Εάν δεν έχετε κρατήσει παλαιούς μετασχηματιστές, μπορείτε να βρείτε δωρεάν κάποιον στην ανακύκλωση ή να αγοράσετε με περίπου 10 έως 15Ευρώ έναν καινούργιο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε παλαιό μετασχηματιστεί με 24Volt και τα ακόλουθα νούμερα: Input 230V (AC) 50Hz 13W – output 24V (DC) 250mA, 6VA

ac-dc-adaptor_400

β) μετασχηματιστής παλαιός σε νέα του χρήση

2)    Μια Αντίσταση 3-4KΩhm (στοιχίζει μόνο μερικά Cent ή σας τη δίνουν δωρεάν!). Η αντίσταση πρέπει να τοποθετηθεί, για να μειωθούν τα αμπέρ κάτω από 10 μίλιαμπερ (<10mA), επειδή τότε, όπως αναφέρεται στη βιβλιογραφία, τα κολλοειδή σωματίδια αργύρου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μικρά που είναι επιθυμητό για καλύτερη δράση στο σώμα.  Δεν παίζει, εν τέλη, κανένα ρόλο εάν τα αμπέρ κάτω από 10mA είναι στα 4,5 ή 7,8 ή 9mA απλά αλλάζει ελαφρώς ο χρόνιος παρασκευής! Ο σχετικός τύπος για να βρείτε τα μίλιαμπερ είναι: Volt/KΩhm = mA. Έτσι, για μετασχηματιστές μεταξύ 20-30V απαιτείται μια αντίσταση μεταξύ 3-4kΩhm. (φωτό γ: Το μικρό, πράσινο με ρίγες πραγματάκι είναι μια αντίσταση με 3,3 KΩhm).


hol-kolloidal-silver-generator_detail_400

γ) τοποθέτηση καλωδίων, ανοδίων και αντίστασης

3)    Συνδετήρας καλωδίων με τρεις εισαγωγές (υπάρχει στην εργαλειοθήκη κάθε σπιτιού, κόστος μερικά Cent).

4)    Ένα κομμάτι μονόκλωνο χάλκινο καλώδιο 15-20εκ διάμετρος/πάχος 1,5mm σε χρώμα που σας αρέσει (φωτό γ: σε κόκκινο χρώμα) για την στήριξη του παρασκευαστή μας σε γυάλινο βάζο.

5)    Δύο κομμάτια σύρμα αργύρου (τα ανόδια μας) σε διάμετρο/πάχος μεταξύ 1,5-2,5χλ. και μήκος 8-15εκ καθαρότητας 999,9! Όσο πιο χονδρό και μακρύ, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο οικονομικό στην αγορά (ανά γραμμάριο). Εάν σκοπεύετε να παρασκευάζετε αποκλειστικά σε μικρό ποτήρι νερού καθημερινά, ένα σχετικά κοντό σύρμα βολεύει καλύτερα, π.χ. 8εκ  μήκος. Όταν όμως παρασκευάζετε και πιο τακτικά μεγαλύτερες ποσότητες, π.χ. σε βάζο του λίτρου ή 1,5λίτρων, τότε 12 με 15εκ είναι ιδανικά.

Εμείς επιλέξαμε σύρμα σε 15εκ (σύνολο αγοράς δηλαδή 2x15=30εκ) μήκος με 2,5χλ. πάχος, το οποίο κρατάει περίπου 5 φορές όσο ένα σύρμα με 1,5χλ.! Το κοστολόγιο για αυτό ήταν περίπου 20Ευρώ. Μπορείτε να βρείτε σχετικό υλικό σε μαγαζιά που πουλούν υλικά χρυσοχοΐας, μόνο πρέπει να είστε σίγουροι πως είναι με 999,9 καθαρότητα! Προσοχή, υπάρχουν αρκετοί ‘κλέφτες’ που πουλούν έτοιμο κομμένο σύρμα σαν ‘ανόδια’ με υπερδιπλάσια τιμή! Ακόμα πιο οικονομικά είναι η χρήση κάποιου νομίσματος από καθαρό άργυρο, π.χ. το Maple Leaf 1oz 9999 από τον Καναδά, που είναι σχεδόν στη μισή τιμή (ανά γραμμάριο). Απλά τα νομίσματα δεν βολεύουν  ιδιαίτερα στη χρήση, και απαιτείται μια διαφορετική πατέντα στήριξης από αυτήν που σας δείχνουμε εδώ…


Ξανά: Το σύρμα (ή νόμισμα) ΠΡΕΠΕΙ να είναι από καθαρό ασήμι 999,9!!!Ο ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΡΓΥΡΕΝΙΟΥ ΝΕΡΟΥ

α) Κόβουμε αρχικά και αφαιρούμε από το καλώδιο του μετασχηματιστεί το φις για να μπορέσουμε να ανοίξουμε το καλώδιο και να βγάλουμε τα δύο μονά καλώδια που εμπεριέχονται σε αυτό. Αφού τα βγάλουμε αφαιρούμε τη μόνωσή τους σε μήκος ένα με δύο εκατοστά για να είναι καθαρός ο χαλκός. Στρίβουμε λίγο τους πολλούς κλώνους που σχηματίζουν τα κάθε καλωδιάκι για να σφίξει, ή, ακόμα καλύτερα και εφόσον διαθέτουμε, τα ‘δυναμώνουμε’ με το κολλητήρι μας με λίγο καλάϊ (αυτό είναι προαιρετικό και απλά κάνει το καλώδιο πιο δυνατό και αντοχής από τραυματισμό και σπάσιμο από τη βίδα μέσα στο σφιγκτηράκι).

β)    Τοποθετούμε το ένα καλώδιο (δεν έχει σημασία πιο από τα δύο!) στην αριστερή εσοχή του σφιγκτηράκι μας, σφίγγουμε απαλά τη βίδα και τοποθετούμε το δεύτερο στη μεσαία εσοχή χωρίς ακόμα να το σφίξουμε (φωτό γ/δ: πάνω αριστερά)

γ)    Λυγίζουμε τα λεπτά μονόκλωνα συρματάκια της αντίστασης και τα διπλώνουμε για να έχουν καλύτερη επαφή και αντοχή μέσα στο σφιγκτηράκι. Το ένα (δεν έχει σημασία πιο από τα δύο!) το τοποθετούμε στην μεσαία εσοχή, μαζί με το καλώδιο από το μετασχηματιστή και τα σφίγγουμε προσεκτικά μαζί με τη βίδα. Το δεύτερο μπαίνει στην δεξιά εσοχή που είναι ελεύθερη και το σφίγγουμε επίσης.                 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφίγγουμε όλες τις βίδες απαλά, ειδικά όταν δεν έχουμε προσθέσει καλάϊ στα χάλκινα καλώδια, για να μην τα κόψουμε με τη βίδα!

δ)    Ισιώνουμε όμορφα το αργυρένιο σύρμα και το τοποθετούμε στις δύο εξωτερικές (αριστερή και δεξιά) εσοχές από κάτω (π.βλ. φωτό δ). Σφίγγουμε καλά τις αντίστοιχες βίδες.


hol-kolloidal-silver-generator_400

δ) τοποθέτηση καλωδίων


ε)    Διπλώνουμε στο κέντρο το χάλκινο καλώδιο, σχηματίζοντας μια λεπτή θηλιά, και περνάμε τις άκρες του από τις δύο τρύπες στο σφιγκτηράκι μας (π.βλ. φωτό δ/ε). Το λυγίζουμε στις άκρες και στη θηλιά έτσι, ώστε να μπορέσει να κουμπώσει καλά στο βάζο που έχουμε επιλέξει. Επίσης μπορούμε με το καλώδιο αυτό να ρυθμίσουμε το ύψος / βάθος των ανοδίων μας μέσα στο βάζο. Καλό είναι να φτάνει το νερό περίπου στο 1εκ απόσταση από το σφιγκτηράκι και όχι πιο κάτω, για να αξιοποιήσουμε τα ανόδια σε όλο τους το μήκος.


ζ)    Εάν θέλει κανείς, μπορεί να το αμπαλάρει όλο με λίγο μεράκι ή/και να το τοποθετήσει πάνω στο καπάκι του βάζου. Αυτό απλά μπορεί να γίνει για αισθητικούς λόγους μια και δεν υπάρχει θέμα καλύτερης απόδοσης ή ασφάλειας, αφού το ρεύμα σε αυτήν την κατασκευή είναι τελείως ακίνδυνο, ακόμα κι εάν βάλουμε κατά λάθος ένα δάκτυλο μέσα στο νερό την ώρα που λειτουργεί και ρέει το ρεύμα…

…τώρα είμαστε πανέτοιμοι για την παρασκευή του δικού μας Αργυρένιου Νερού!!!


hol-kolloidal-silver-generator_on_glasjar_15l-a_400
ε) τοποθέτηση του παρασκευαστή πάνω σε γυάλινο βάζο 1,5λΠαρασκευή Αργυρένιου Νερού

1) Το Δοχείο:

ΜΟΝΟ Γυάλινα δοχεία πρέπει να χρησιμοποιηθούν ποτέ όμως μεταλλικά! Τα μέταλλα έχουν την ιδιότητα να αποσύρουν την ηλεκτρική φόρτιση από τα σωματίδια αργύρου και έτσι να καταστρέψουν τις δραστικές ιδιότητες του Αργυρένιου Νερού! Χρησιμοποιήστε μόνο σε ώρα ανάγκης αντί για γυάλινο πλαστικό δοχείο για την παρασκευή.
Όταν χρησιμοποιούμε πάντα το ίδιο δοχείο ή μέγεθος δοχείου (π.χ. ένα ποτήρι 250μλ ή βάζο 1λίτρου κ.λπ.) καθώς και την ίδια θερμοκρασία του νερού, θα αποκτήσουμε σύντομα μια καλή αίσθηση για το χρόνο που απαιτείται, για να παρασκευάσουμε την επιθυμητή πυκνότητα (ppm). Όποιος είναι ραδιαισθητικός, μπορεί εύκολα να μετρήσει την περιεκτικότητα του νερού σε άργυρο (σε ppm = parts per million) κατά τη διάρκεια παρασκευής και έτσι να τερματίσει την όλη διαδικασία ακριβώς στην επιθυμητή πυκνότητα.

hol-kolloidal-silver-generator_on_glasjar_15l_400_01
ζ) τοποθέτηση του παρασκευαστή πάνω σε γυάλινο βάζο 1,5λ
2) Το Νερό


2α) Επιλογή Νερού:

Ιδανικά είναι να χρησιμοποιούμε απεσταγμένο ή απιονισμένο νερό.
Νερό βρύσης αλλά και μεταλλικά νερά θεωρούνται αταίριαστα. Εάν και τα μέταλλα επιταχύνουν την διαδικασία παρασκευής, η ποιότητα είναι πολύ κατώτερη και μπορούν ακόμα, σε σπάνιες περιπτώσεις, να δημιουργηθούν τοξικές συνδέσεις. Με απεσταγμένο νερό, το οποίο έχει μια αγωγιμότητα στα 20 με 5 mikroSiemens, απαιτούνται χρόνοι παρασκευής μεταξύ 20λεπτών έως και μιας ημέρας, ανάλογα την καθαρότητα αλλά πυκνότητα σε άργυρο που θέλουμε να πετύχουμε. Υπάρχει όμως και τρόπος επιτάχυνσης:


2β) Υπέρβαση του προβλήματος χαμηλής αγωγιμότητας σε aqua dest (απεσταγμένο νερό):


Απεσταγμένο νερό και απιονισμένο νερό δεν επιτρέπουν στο ρεύμα να ρέει εύκολα αφού υπάρχει πολύ χαμηλό επίπεδο μετάλλων. Δύο τρόποι για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και να επιταχύνουμε σημαντικά την όλη διαδικασία είναι:

1.    Θερμαίνουμε το νερό σε 60-80°C. Τούτο ανεβάζει πολύ την αγωγιμότητα και έτσι η παρασκευή ξεκινάει πολύ ταχύτερα.
--> Κατά την παρασκευή πρέπει, για καλύτερο αποτέλεσμα, να ανακατεύουμε τακτικά με μη-μεταλλικό κουτάλι/ραβδάκι. Επίσης μπορεί να τοποθετήσουμε ένα ρεσό από κάτω, το οποίο κρατάει το νερό ζεστό και του δίνει ώθηση για συνεχόμενη κίνηση. 
2.    Άργυρο είναι καλός αγωγός οπότε μπορούμε να ανεβάσουμε την αγωγιμότητα κάνοντας στο καθαρό νερό έναν μικρό ‘εμβολιασμό’ με έτοιμο Αργυρένιο Νερό.
Η ώρα παρασκευής μπορεί να διαφέρει σημαντικά, ανάλογα με την καθαρότητα/αγωγιμότητα του νερού, τη θερμοκρασία του, το μέγεθος των ανοδίων μας (μήκος και πάχος!) και την επιθυμητή πυκνότητα σε ppm. Εμείς το αφήνουμε περίπου μια ώρα με απεσταγμένο νερό σε 80° αρχική θερμοκρασία, βάζο με 1,5λίτρο, ανόδια 2,5χλ. και 15 εκ μήκος. Το νερό τότε έχει πάρει μια απαλά κιτρινωπή απόχρωση στα 16ppm.

--> ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την Παρασκευή πρέπει, για καλύτερο αποτέλεσμα να ανακατεύουμε τακτικά με μη-μεταλλικό κουτάλι/ραβδάκι. ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούμε μεταλλικά σύνεργα!!!

--> ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ποιότητα των κολλοειδών αργύρου μειώνεται αντίστοιχα με την αύξηση των μετάλλων που εμπεριέχονται στο νερό! Η Παρασκευή κολλοειδές αργύρου με απλό νερό συνιστάται μόνο για άμεση χρήση την ίδια ημέρα.
Για θεραπευτικούς σκοπούς και εφαρμογές χρησιμοποιείται συνήθως πυκνότητα 6 με 15 ppm. Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, πετυχαίνουμε μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση από 10ppm και άνω, αφού προηγουμένως έχει περάσει ένα στάδιο με απαλά γαλακτένια, θολή εμφάνιση.

--> ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν το νερό γκριζάρει ή μαυρίσει έχει οξειδωθεί ο άργυρος και το νερό είναι άχρηστο! Για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο, μπορούμε κατά τη διάρκεια της παρασκευής να καθαρίσουμε μια ή δύο φορές τα ανόδια με λίγο χαρτί ή ένα πανάκι.

-->Στο τέλος πάντα καθαρίζουμε τα ανόδια με ένα σφουγγάρι μέχρι να γυαλίζουν.


Για να γνωρίζουμε την περιεκτικότητα σε άργυρο μπορούμε να μετρήσουμε ραδιαισθητικά ή, όσοι δεν κατέχουν την τέχνη αυτή, να παρατηρήσουμε τα εξής:

•    μια πυκνότητα μεταξύ 5-10 ppm η οποία θεωρείται πολύ καλή για εφαρμογές θεραπευτικές, το νερό είναι ελαφρά γαλακτώδες, χωρίς χρώμα.

•    άνω των 10-15 ppm η πυκνότητα των σωματιδίων αργύρου αυξάνεται με αποτέλεσμα να έχουμε μια ανοιχτή, κιτρινωπή, χρυσό-κίτρινή έως και σχεδόν πορτοκαλοκίτρινη απόχρωση.

Εμείς παρασκευάζουμε πάντα σε απόχρωση κιτρινωπή την οποία πετυχαίνουμε σε 60λεπτά με 16ppm σε 1,5λίτρο νερό.
Όταν έχουμε μεγαλύτερο αριθμό σε ppm όπου το νερό αρχίζει να παίρνει μια πιο έντονη, μεταλλική γεύση αργύρου, μπορούμε να το ‘μαλακώσουμε’ προσθέτοντας λίγο απλό νερό στην ποσότητα χρήσης. Όταν το νερό αρχίζει να χάνει την κίτρινη απόχρωση και αρχίζει να κάνει μια απαλή ομίχλη λευκή, έχουμε φτάσει σε επίπεδα μεταξύ 5 και 10 ppm. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και να βρούμε πόσα ppm έχει το σκεύασμα που παρασκευάσαμε αρχικά… Για παράδειγμα σε εμάς, το 16 ppm νερό αραιωμένο 1:1 με καθαρό νερό γίνεται ελαφρά γαλακτώδες και βρίσκεται στα 8 ppm περίπου…


3) Διάρκεια ζωής του παρασκευάσματος:

Γενικά ΔΕΝ μπορεί ποτέ να ‘χαλάσει’ το Αργυρένιο Νερό, αφού βλαβεροί μικροοργανισμοί δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτό. Ωστόσο η δραστικότητα του νερού μειώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, κάτι το οποίο οφείλεται στην μείωση φόρτισης των σωματιδίων αλλά και στην σταθεροποίηση σωματιδίων στους τοίχους του δοχείου. Κιτρινωπό Αργυρένιο Νερό έχει καλή αντοχή στο χρόνο όταν ακολουθούμε τις σωστές οδηγίες για την αποθήκευσή του.


4) Αποθήκευση / Διατήρηση:

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Αργυρένιου Νερού είναι το φως και τα μέταλλα. Επομένως πρέπει να αποφεύγουμε οποιαδήποτε μέταλλα σε οποιοδήποτε στάδιο παρασκευής, αποθήκευσης και χρήσης και επίσης την επιρροή φωτός, όχι μόνο του άμεσου ήλιου αλλά του φωτός γενικότερα. Έτσι ιδανικά το τοποθετούμε σε σκούρο γυάλινο μπουκάλι μέσα σε ντουλάπα σε δροσερό μέρος (όχι δίπλα σε καλοριφέρ, φούρνο, σόμπα, κ.λπ.). Δεν απαιτείται ωστόσο, να το βάζουμε σε ψυγείο. Επίσης καλό είναι να αποφεύγονται πηγές βλαβερής ακτινοβολίας (ειδικά όταν δεν έχουμε μετατροπέα βλαβερής ακτινοβολίας, όπως είναι ο House of Light Raycleaner) όπως φούρνος μικροκυμάτων, απορροφητήρας, κινητά και ασύρματα τηλέφωνα κ.λπ.). Για προστασία από βλαβερές ακτινοβολίες επισκεφτείτε την σελίδα μας εδώ!


kolloidal_silver_set_400
η) Γυάλινο μπουκάλι 1,5λίτρων και 60ml γυάλινο μπουκαλάκι σπρέι, μεζούρα υγρών σε ml


5) Πώς λειτουργεί το κολλοειδές άργυρο;

Το κολλοειδές άργυρο σχηματίζεται από μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου, τα οποία απωθούνται μεταξύ τους. Τα σωματίδια αυτά είναι κατά πολύ μικρότερα από ζωντανούς μικροοργανισμούς π.χ. ένα βακτηρίδιο. Για παράδειγμα, ένα βακτηρίδιο είναι κατά 2000 φορές μεγαλύτερο από ένα σωματίδιο αργύρου…
Έτσι, τα σωματίδια αργύρου μπορούν να εισέλθουν με άνεση μέσα στους βλαβερούς μικροοργανισμούς, και να τους καταστρέφουν από τα έσω! Το θαυματουργό σε όλο αυτό είναι, πως το άργυρο δεν επηρεάζει καθόλου τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς αλλά επιδρά θανάσιμα μόνο στους βλαβερούς! Και δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για βακτηρίδια, ιούς, παράσιτα ή μύκητες, το άργυρο επιδρά σε όλους αυτούς!
Όταν τα κοινά αντιβιοτικά συνήθως λειτουργούν με έναν και μοναδικό μηχανισμό, το κολλοειδές άργυρο ‘δουλεύει’ με ποικίλους τρόπους: Καταστρέφει το γενετικό υλικό τους ή/και τα ζωτικά για αυτά ένζυμα και επιφέρει μια αυξημένη διαπεραστικότητα της μεμβράνης τους, οδηγώντας τους μικροοργανισμούς στο να στεγνώνουν από μέσα. Λόγω τις πολύπλευρης αυτής δράσης, οι μικροοργανισμοί δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ανοσία στο άργυρο, όπως το παρατηρούμε σχεδόν σε όλα τα αντιβιοτικά τις κλασσικής ιατρικής! Έτσι, το κολλοειδές άργυρο αναφέρεται συχνά ως πολυφασματικό, φυσικό αντιβιοτικό, και δεν θα πρέπει να το έχουμε υπ’ όψη, μόνο όταν όλα τα άλλα αποτυχαίνουν, αλλά καλύτερα από την αρχή…
Επίσης, πολύ καλή επίδραση του Αργυρένιου Νερού παρατηρούμε σε ιώσεις, ακόμα και σε αυτές που τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί ραγδαία μέσα από τους πλέον καθημερινούς εναέριους ψεκασμούς οι οποίοι κάθε χρόνο μας ‘χαρίζουν’ επιδημίες γρίπης, τελείως τυχαία…


6) Χρήση:

Το Αργυρένιο Νερό, θεωρείτο από τους αρχαιότατους χρόνους ένα από τα πιο σημαντικά και αποτελεσματικά σκευάσματα για θεραπεία και δεν είναι τυχαίο πως έχει αποκτήσει το όνομα ως φυσικό αντιβιοτικό! Έχει την ιδιότητα να σκοτώνει βλαβερούς μικροοργανισμούς όχι μόνο in vitro, δηλαδή σε εργαστηριακά πειράματα αλλά επίσης και μέσα στον ζωντανό οργανισμό!

Αυτήν την καθαρτική και θεραπευτική δράση του την έχει τόσο σε εξωτερικές ασθένειες και συμπτώματα, όσο σε εσωτερικές. Είναι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ιδανικό για εκζέματα, σπιθούρια, δερματικούς ερεθισμούς, νευροδερμίτιδα, πληγές και τραυματισμούς, αλλεργίες κ.λπ., για φροντίδα ματιών (σταγόνες μέσα στα μάτια αλλά και για την γύρο περιοχή), για στοματική υγεία συμπ. έρπη των χειλών, για εσωτερικές φλεγμονές, στομαχικά, εντερικά και ειδικά για όλα τα είδη κρυολογημάτων βασισμένων σε ιούς αλλά και σε μολύνσεις και επιθέσεις με/από μικροοργανισμούς όπως βακτήρια και παράσιτα.

Είτε κάνουμε μια προληπτική κούρα είτε μια επί τούτου εφαρμογή σε περιπτώσεις ασθένειας, θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε, πως το άργυρο δημιουργεί νεκρό υλικό από πεθαμένους και διαλυμένους μικροοργανισμούς μέσα στο σώμα μας. Αυτό απαιτεί από εμάς πάντα κατάλληλα μέτρα αποτοξίνωσης για να μπορεί το σώμα να ανταπεξέλθει. Βοηθάμε σε αυτό πολύ, όταν σε διάρκεια αγωγής με Αργυρένιο Νερό, αυξήσουμε την ποσότητα φρέσκου, ζωντανού νερού και ροφημάτων από βότανα. Επίσης, μια καθαρά φυτοφαγική διατροφή είναι μια πολύ καλή συμβουλή σε όλους και, εφαρμοσμένη για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, θα φέρει τεράστιές, θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του είναι μας! Για λεπτομέρειες σχετικά με την «Ειρηνική (δια-)Τροφή» / «δια-Τροφή της Ζωής» που είναι εν’ τέλη ‘θεραπευτική φυτοφαγία’, ελάτε σε επαφή μαζί μας ή/και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας εδώ!

Το Αργυρένιο Νερό έχει αποδεδειγμένη, θετική επίδραση σε όλα τα είδη φλεγμονών μέσα στο σώμα και ανάλογα με τον προσωπικό τύπο σώματος, ψυχοσύνθεση, ποιότητα του σκευάσματος και το επίπεδο ppm, είναι ιδανικό να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες η καθημερινή ποσότητα και δοσολογίες καθώς και διάρκεια αγωγής. Εάν σας ενδιαφέρει να λάβετε μια ακριβείς ραδιαισθητική μέτρηση από εμάς, τους ειδικούς σε θέματα ραδιαισθησίας στο House of Light Hellas, ελάτε σε επαφή μαζί μας ή/και διαβάστε περισσότερα εδώ!

Πέρα από την πλήρη συνεδρία ραδιαισθησίας, προσφέρουμε σε φίλους και πελάτες επίσης και μεμονωμένες ανιχνεύσεις, πχ. σε πακέτο Αργυρένιο Νερού συν. μέτρηση δοσολογίας…
Και όσοι από εσάς δε θέλετε να φτιάχνετε το δικό σας Αργυρένιο Νερό, μπορείτε να το αποκτήσετε οικονομικά και σε πολύ καλή ποιότητα από εμάς...


(Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες σε αυτό το αρχείο έχουν δοθεί βάσει των δικό μας ερευνών και προσωπικών εμπειριών. Είναι καθαρά για σκοπούς ενημέρωσης και δεν δίνουμε καθοδήγηση για το τι να κάνει ή να μην κάνει κανείς. Οι αναγνώστες καλούνται να διασταυρώσουν οι ίδιοι τα όσα έχουμε εδώ παρουσιάσει και να κρίνουν, αποφασίσουν οι ίδιοι ή/και να απευθυνθούν στο δικό τους επαγγελματία υγείας.)


με

Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

flower-bowl
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr